Amd 870 vs 890gx - 990x

poruka: 1
|
čitano: 903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Amd 870 vs 890gx - 990x

Treba mi objektivno misljenje, prije  5 mjeseci krepala mi maticna ploca gigabyte 790x chipseta

koju sam kupio prije malo manje od 2god u vemilu, posto je vemil propao u medjuvremenu a bili

su uvoznika za gigabyte ploce a sad su neki unus media kad sam ih zvao da ih pitam za jamstvo za plocu jer je ploca imala

2god jamstva rekli su da se javim lost d.o.o,. jer su oni to preuzeli. Nazvao sam njih i rekli su mi da ne mogu nis od manje od 3 mjeseca

jer mora mi gigabyte zamjenit pa cu cekat, s time sam odlucio prodat stari proc i memoriju jer nisam mogo nigdje vise nac dobru plocu za ddr2

i kupio sam x6phenom i asrock 870 extreme 3 sa kojom sam izuzetno zadovoljan, no prije par dana su me zvali iz lost d.o.o. i rekli kak mi je ploca

na putu i da najvjerojatnije je rijec o 890gx ili 990x ploci.

Moje pitanje sad je da li da zadrzim ovu plocu koju imam i prodam onu koju dobijem ili obrnuto, ne namjeravam upgrade u skorije vrijeme tak da mi ne igra

neku ulogu moguca podrska za amd bulldozer a sa druge strane koliko sam cito nema nekih razlika izmedju 8xx i 9xx chipseta a sve ploce u pitanju imaju

2x pci-ex 8 i sata 6gb

Molim za misljenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice