ADM ili Protis?

poruka: 62
|
čitano: 15.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

Oprostite ako sam pogrijesio mjesto za otvorit ovu temu. Molim moderatora da premjesti u odgovarajucu. Hvala.

Imam jedno pitanje. 

I potrebno mi je vase misljenje.

Gdje je bolje kupiti konfiguraciju? 

Pod "bolje" mislim, je li ste imali ikakva iskustva u ADM-a ili Protisa, Vase misljenje o tvrtkama itd?

Jer namjeravam uzet konfiguraciju a dvoumim se izmedu ADM ili Protisa jer su najjeftiniji.

u Protisa bi me kostalo 500 kn manje za istu konfiguraciju u ADM, ali ADM mi je nekako sigurniji, bolji, kvalitetniji, bolje su usluge.

Kad sam pricao preko telefona sa prodavacem u Protisa nije mi se cinilo puno povjerenja, a u ADM-a je bilo sve fino, lipo itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 18:58 (jojo_surf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: ADM ili Protis?

Ja bi ti preporučio ADM..s njima stvarno nikad nema problema..ali 500 kn nije malo..

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
15 godina
ADM ili Protis?

ADM inace,ali ako se radi o 500 kuna onda bih se osobno odlucio za protis.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
ADM ili Protis?

Kupovao sam u oba dvije trgovine i s nijednom nisam imao problema,ali ako te u Protisu košta 500 kn manje onda kupi tamo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ADM ili Protis?

Nije 500kn puno vise a ja bi uzeo u adm....Kako hoces...

Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina
protjeran
ADM ili Protis?

ti si jako smjesan jos pitas pa kupi u protisu ako sta crkne ima garancija a za tih 500kn kupis jace djelove i bok tak ti najbolje ali ti odluci, ja mislim da je potpuno glupo sada bog trgovine ici kupovati u drugu skuplju

z v o n e x p
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

ja ti mogu preporućit oba dučana, kupovao sam i u jednom i u drugom i nikad problema, iako više preferiram ADM. A ovo što se tiće 500kn, ja bi onda uzeo u Protisu jer sumnjam da bi imo problema.

Waiting for Mafia II ---24.08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

a dobro. evo ja zoven ove iz protisa ali niko se ne javlja a jbt-e xD

a oni iz adm-a, odma isti sekund. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ADM ili Protis?

eto zato ja volim links jer oni imaju 2-3 broja pa ce se na neki javiti

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Protis.

Imaju dobar servis, znam dečke, znam vlasnika (sjedište je u Sisku, tako da se znamo još dok još Protis nije postojao).

ADM-ov servis suxa (evo ima i par primjera na forumu, kako limači ne znaju ni hladnjak postaviti na CPU etc).

Uglavnom, protis je za mene no.1 od webshopova.

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
17 godina
ADM ili Protis?

Protis je dobar. Kupovao sam kod njih.

Dobre cijene i fer su.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

Sry autoru teme sto se ovako ubacujem. Zanima me koliki je vremenski rok dostave racunala od trenutka narudzbe u Protisu. Slazu li je besplatno (ako nedostaje opticki pogon), i placa li se dostava?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Sry autoru teme sto se ovako ubacujem. Zanima me koliki je vremenski rok dostave racunala od trenutka narudzbe u Protisu. Slazu li je besplatno (ako nedostaje opticki pogon), i placa li se dostava?

http://www.protis.hr/Products.aspx?q=331

16 godina
protjeran

Vjerujem da za konfu od 5k kn neće naplatiti servis, eventualno dostavu, jer Vi tražite dostavu,

koju oni nisu dužni platiti, nego možete sami podići PC.

Mislim ja nikad nisam naplatio nekome servis, za sve konfiguracije skuplje od 3k kn.

Nema smisla, jer je 3k poštena cijena.

Normalno, za konfu od 1500kn na koju se izgubi sat vremena na slaganje i instalacija Ubuntua,

naplati se servis 1h.

16 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

A koliki je otprilike vremenski rok dostave konfe od trenutka narudzbe. Moze li se platiti na ruke dostavnoj sluzbi ili se mora uplatnicom? (ispricavam se na retardiranim pitanjima ali stvarno sam budala neuka za te nacine placanja)  Smijeh

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 20:38 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

To ne znam, ne radim u protisu.

Nazoveš i pitaš (sad više sigurno ne rade, a ne znam dali rade subotom).

Ako imaju sve komponente, slože i pošalju isti dan, a sve drugo ovisi o Overseasu.

Meni iz ZGB-a i Čakovca (eSys) dostavljaju u roku istog dana (dobro, to je veleprodaja i ide preko 20.000kn robe,

ne znam kakvo je stanje za privatne korisnike).

17 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

neznam za vas ali ja san se odlucia za ADM izmedu njega i protisa.

bia san dobia lika iz protisa, bokte pricao je ka zombie, sve nes tiho, jadno, ka da nema volje za radit. i onda su mi rekli da graficka i neke druge stvari nisu dobavljive al eto nea veze. 

ADM rullzzz :P

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

i jedna i druga su odlicne trgovine. protis ima jeftinije cijene za neke stvari dok me adm iznenadio svojim servisom

ok, prvo su mi u adm-u digli tlak jer nisu mi mogli rijesiti problem (inace sam hardware baksuz a iproblem je totalno cudan), ali nisu mi niti jednom prigovorili sta sam nesto uzeo kod njih a nesto u protisa. nema neke "prgavosti" i pravljenja da su najpametniji koje sam dozivio u nekim trgovinama a i ako zatrazis neke stvari da ti naprave bez obzira da li oni misle da je to problem ili ne,napravit ce to.

momci su totalno susretljivi i u jednoj i u drugoj trgovini

kod protisa sam uglavnom uzimao neke stvari do 1000kn, osim grafe i procesora sad zadnje, i nikad nikavih problema sa robom od njih

ne znam kakav im je servis jer mi dosad nije trebao a nadam se da mi nece ni trebati

uglavnom mislim da neces pogrijesiti ako uzmes u ijednoj od ove dvije trgovine

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zvonebaba kaže...

links je do 20% skuplji od protisa. sramotne marze. da mi pjevaju na uho sa sva 4 broja, ni onda ne bi kupovao tamo. par puta sam na akcijama nasao nesto po prihvatljivoj cijeni i kupio, ali to je svake prijestupne.

15 godina
protjeran
jojo_surf kaže...

bia san dobia lika iz protisa, bokte pricao je ka zombie, sve nes tiho, jadno, ka da nema volje za radit. i onda su mi rekli da graficka i neke druge stvari nisu dobavljive al eto nea veze. 

il si glup il si bezobrazan. za razliku od 500 kuna ne bi mi smetalo da tip s druge strane telefona sapuce na  madjarski. ako nema robe, onda je to druga stvar.

16 godina
Commodore kaže...
zvonebaba kaže...

links je do 20% skuplji od protisa. sramotne marze. da mi pjevaju na uho sa sva 4 broja, ni onda ne bi kupovao tamo. par puta sam na akcijama nasao nesto po prihvatljivoj cijeni i kupio, ali to je svake prijestupne.

Ma Links je banana..kupio sam tamo napajanje, koje je stvarno bilo jeftino (subotnja akcija) i kućište jer ga nije bilo nigdje drugdje..a za kućište su mi htjeli uvalit lite verziju koja je 100 kn jeftinija od one koje sam platio..toliko o Linksu.

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
neaktivan
po tvojim postovima (glas kao u zombija itd.) imam dojam da ces brzo napunit 12 godina.. Ili si jednostavno nekulturan
17 godina
neaktivan
ADM ili Protis?

ma nije stvar u tome, ako je i to bilo nekulturno, nego taj lik s kim sam ja prica iz protisa, nije mi tia nista rec, samo kaze, imate sve na webu, ali meni treba telefonski da mi objasni ovo ono. jer meni kao kupcu je jednostavnije i lakse ako ja popricam telefonski.

kad san ga pitao da li imate tu i tu graficku, rekao mi je "sve vam je na webu" ali san bas izinstirao da mi on kaze telefonski ali nije htio.

posla san ponudu prije dva dana i jucer (razlicite komponente ali je bila ista graficka) i sad na ovoj ponudi od prije dva dana, rekli su mi da ce graficka doc za 5 dana, a na ovoj od jucer su mi rekli da uopce nije dobavljiva. nije bia isti lik, koji mi je posla email jucer i prekjucer, pa mozda je zato razlog ovakve situacije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

ma nije stvar u tome, ako je i to bilo nekulturno, nego taj lik s kim sam ja prica iz protisa, nije mi tia nista rec, samo kaze, imate sve na webu, ali meni treba telefonski da mi objasni ovo ono. jer meni kao kupcu je jednostavnije i lakse ako ja popricam telefonski.

kad san ga pitao da li imate tu i tu graficku, rekao mi je "sve vam je na webu" ali san bas izinstirao da mi on kaze telefonski ali nije htio.

posla san ponudu prije dva dana i jucer (razlicite komponente ali je bila ista graficka) i sad na ovoj ponudi od prije dva dana, rekli su mi da ce graficka doc za 5 dana, a na ovoj od jucer su mi rekli da uopce nije dobavljiva. nije bia isti lik, koji mi je posla email jucer i prekjucer, pa mozda je zato razlog ovakve situacije.

nikad nikakvih problema nisam ima, zvrcnem telefonom pitam da li imaju to sto me zanima.

Ako imaju narucim i uglavnom dolazi drugi dan ili čak isti dan ako naručim prije 12 i to je to.

to šta ti je reka za grafičku, to i je istina. u principu ti i piše da li je ili nije dobavljivo i u roku koliko dana.

Mislim da je jednostavnije tebi naći na njihovim stranicama to šta te zanima i zapisati šifru nego njemu koji mora raditi s tobom i tko zna još koliko ljudi koji ga zovu taj dan.

za ovu ponudu, mozda je za prvu ponudu narucija grafu a za drugu ih vise nije bilo na skladistu?

možda mu nije bija dobar dan, možda ga je već ljudi prije tebe pitalo tako pa je mora pretraživat umjesto da naruče preko šifre

ne opravdavam nikoga samo sam htio reći da ja nikad nisam ima takvih problema s njima, kao ni s ADM-om

17 godina
ADM ili Protis?

Ja sam u ADM-u u posljednjih 3 godine ostavio preko 8000 kuna i nikad problema...Kad sam kaj pitao, odgovor sam dobio u roku pola sata, roba mi je stizala za 2-3 dana i uvjek su bili uslužni...
U protisu sam htio kupiti slušalice i pitao sam ih na mail da li su dostupne i poslao im link i šifru, čekao sam na odgovor 4 dana i onda mi je lik rekao da sam pročitam na siteu, da on nema informacija.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
jojo_surf kaže...

nikad nikakvih problema nisam ima, zvrcnem telefonom pitam da li imaju to sto me zanima.

Ako imaju narucim i uglavnom dolazi drugi dan ili čak isti dan ako naručim prije 12 i to je to.

to šta ti je reka za grafičku, to i je istina. u principu ti i piše da li je ili nije dobavljivo i u roku koliko dana.

Mislim da je jednostavnije tebi naći na njihovim stranicama to šta te zanima i zapisati šifru nego njemu koji mora raditi s tobom i tko zna još koliko ljudi koji ga zovu taj dan.

za ovu ponudu, mozda je za prvu ponudu narucija grafu a za drugu ih vise nije bilo na skladistu?

možda mu nije bija dobar dan, možda ga je već ljudi prije tebe pitalo tako pa je mora pretraživat umjesto da naruče preko šifre

ne opravdavam nikoga samo sam htio reći da ja nikad nisam ima takvih problema s njima, kao ni s ADM-om

stari, boli mene briga ko je taj prodavac iz protisa ili bilo sta. on se mora ponasat prema svakom kupcu jednako tj usluzno i kvalitetno da ostvari dobar dojam na kupce o svojoj firmi u kojoj radi jer na takav nacin tvrtka ce imati bolji financijski proracun a s time je i moguce i povecanje placa radnika itd. sve se to nadoveže.  on da i primi 100000 poziva dnevno, stari moj, to je njegov posao i prema svakom pozivu/kupcu treba se ponasat isto kao sta sam vec i rekao. ako on ne zeli takav nacin, onda on nije kvalificiran za taj posao i amen, naci ce vlasnik novoga, kojemu ce bit stalo do posla. ako radniku/prodavacu trema odmor/pauza/stanka to je sve ok. zato postoji zamjena ko ce ga zamjenit, pa ne radi valjda jedan lik u toj ciloj firmi pa da mora sve sam -.- .

17 godina
neaktivan
Commodore kaže...
jojo_surf kaže...

il si glup il si bezobrazan. za razliku od 500 kuna ne bi mi smetalo da tip s druge strane telefona sapuce na  madjarski. ako nema robe, onda je to druga stvar.

a ti se pravis pametan.

ima ljudi kome novac uopce nije bitan, nego je bitna kvaliteta komunikacije i ljudska osobnost.

a ti ocito ovisis o novcima pa te nije briga ali otom potom. ljudi su razliciti, ali eto. 

17 godina
ADM ili Protis?

lol, ljudi te još zovu i žele potrošiti svoju lovu kod tebe a tebe boli neka stvar i bezvoljno se odnosiš prema kupcima...

a ja kao kupac naravo da ću se odmah okrenuti, boli mene neka stvar kakv je komu dan, ako mu se neda uslužiti mušterija neka traži drugi posao...

ne govorim ovo u ime protis-a, u adm-u sam naručio komp, popričao sa čovjekom još mi je preporučio neke stvari igotovo, komp bio sklopljen i gotov sutra... brzo i bezbolno...

a naravo da je naše pravo kao kupcu da pitamo, a isto tako i da se okrenemo na peti i odemo portošiti svoju lovu u drugi dućan...

i naravno da ću ako treba i platiti više ako se prema meni odnose kako trebaju...a ako netko voli da sa njim obrišu pod dok kupuje kod njih samo neka izvoli, pa svako ima pravo na svoje sklonosti...

ta tko voli recimo kad ga konobar ne doživlajva dok čeka da naruči ili je bezobrazan neka se javi hehe:-)

www.gricni.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 19:04 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADM ili Protis?

nego jeli tko kupovao vani? lol e to je odnos prema kupcu(u večini slučajeva pozitivan), dođeš nečto reklamirati opet sve pet, ako si u garanciji u većini slučajeva ti odmah zamjene i stvar rješena a kod nas samo što ti krvna zrnca i plombe ne prebrojavaju...

www.gricni.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jojo_surf kaže...
Commodore kaže...
jojo_surf kaže...

a ti se pravis pametan.

ima ljudi kome novac uopce nije bitan, nego je bitna kvaliteta komunikacije i ljudska osobnost.

a ti ocito ovisis o novcima pa te nije briga ali otom potom. ljudi su razliciti, ali eto. 

svi mi ovisimo o novcu. postoje situacije u kojima covjek ne vodi racuna koliko ce potrositi, ali kupovina informaticke opreme to nije. vjeruj mi da kao arhitekt zaradjujem sasvim dovoljno da si mogu priustiti da kompjutersku konfiguraciju platim 500 kuna vise, pogotovo sto to meni sluzi za rad i kompletnu je amortiziram za par dana u najgorem slucaju, ali ne zelim da od mene neko pravi budalu. po mom misljenju bezobrazniji je trgovac koji nabija 30% vecu marzu od onoga koji ima uposlene nepristojne radnike bez znanja i volje za radom. ako me taj prodavac iznervira moguce da cu se potruditi da to dodje do njegovog sefa ali opet cu kupiti tamo gdje ista stvar kosta 500kn jeftinije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice