Završni rad,koju temu izabrati

poruka: 38
|
čitano: 7.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Završni rad,koju temu izabrati
1BIT kaže...

nekužim kako vi još uvijek birate temu o kojoj ćete pisat...

JOS je kljucna rijec... to je trebalo vec bit izabrano, najkasnije do 31.10. 

Inace, mogu ti rec kako je to u ST - profesori trebaju na izbor dati predvidjeni broj tema (po broju ucenika) + 20-30%, npr. ako je nekom profesoru dodijeljeno 9 ucenika, tada on predlaze 12 tema na izbor. Profesor takodjer moze usvojiti temu koju je predlozio ucenik ukoliko je u skladu s predmetima koje predaje. 

g12356 kaže...

Ja mislim da u većini države mogu birati.Meni su listu dali dva tjedna ranije i rekli su da slobodno profesorima predlažemo teme koje želimo.

slazem se... profesori trebaju napravit popis tema na izbor, ali isto tako mogu slobodno prihvatit teme koje su predlozili ucenici... 

12 godina
neaktivan

Pozdrav dobri ljudi

imate kakvu preporuku šta uzeti za završni rad? :D

evo tema:

sve teme praktičnog tipa

teme2

teme3

teme4

MSC, the greatest ever
17 godina
neaktivan

Nisi napisa smjer, ali od navedenih recimo elektronska brava, jer tu mos birat koliko zelis zakomplicirat - kod, rfid, fingerprint...

15 godina
neaktivan
Ja bih uzeo nuklearne reaktore.
Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
12 godina
neaktivan

elektrotehnika sam.

nuklearni rektori su pretpostavljam teorijski

baš se dvoumim hoću li uzet praktični ili teorijski rad, možda je bolje praktični, ali mi je dosta stvari ovdje nepoznato i nemam predodžbu kako bi moglo izgledat i radit, i kako djelove nabavit; chipoteka/ebay?

MSC, the greatest ever
17 godina
neaktivan

Chipoteka tako-tako, nečeg ima nečeg nema, radije Elmatis. Ebay je isto odličan izvor, recimo ima Arduino kitova s malim daljinskim, displayem, step motorom i slično što bi se uklopilo u neke teme.

12 godina
neaktivan

e treba uzeti u obzir da su teme namijenjene i mehatroničarima tako da su meni neki pojmovi nepoznati jer nisam imao ni robotiku ni dosta njhovih predmeta.

vidiš, ja recimo ne znam ništa o arduino kitovima.

elektroniku kao jednostavniji elektronički sklopovi i energetska elektronika već da, to mogu uzeti.

g12356 kaže...

što misliš da je dobra tema za razložiti? sigurno će mi trebati 30-ak stranica A4 formata.

savjetuj neku literaturu ako imaš :D

edit:

što kažete na ovo? je li komplicirana stvar? inače sad u četvrtom razredu imam predmet analogni i digitalni sklopovi pa možda postoji neka veza s temom?

MSC, the greatest ever
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 16:57 (isuckatthisgame).
15 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...

e treba uzeti u obzir da su teme namijenjene i mehatroničarima tako da su meni neki pojmovi nepoznati jer nisam imao ni robotiku ni dosta njhovih predmeta.

vidiš, ja recimo ne znam ništa o arduino kitovima.

elektroniku kao jednostavniji elektronički sklopovi i energetska elektronika već da, to mogu uzeti.

g12356 kaže...

što misliš da je dobra tema za razložiti? sigurno će mi trebati 30-ak stranica A4 formata.

savjetuj neku literaturu ako imaš :D

edit:

što kažete na ovo? je li komplicirana stvar? inače sad u četvrtom razredu imam predmet analogni i digitalni sklopovi pa možda postoji neka veza s temom?

Tražilica za znanstvene radove koji mou biti korišteni kao izvori: https://scholar.google.hr/

+ još koristiš običan Google ako zatreba.
Note:

Od svog završnog rada u srednjoj do svog završnog rada za preddiplomski, sve sam izvore koristio u elektroničkom obliku. Uglavnom kao pdf-ovi. Ni Njemci me nisu tjerali da posudim knjigu iz knjižnice.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 21:12 (g12356).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice