Problem sa postani-student.hr

poruka: 9
|
čitano: 13.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kad se pokusavam ulogirati u sustav dobijem sljedecu poruku: 'Podaci o učeniku još nisu preneseni iz e-matice. Potrebno je javiti se ispitnome koordinatoru.'

Zna netko o cem se radi?

16 godina
neaktivan

Obrati se administratoru u svojoj školi. Kolko je meni poznato oni trebaju popunit tvoje podatke u e-maticu i potvrdit te podatke da bi se ti moga logirat.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
15 godina

Opet problemi s ovim sustavom.

Kada odem na "moj odabir" - "odaberi novi studijski program", ne mogu traziti, odnosno link "trazi" je neupotrebljiv, sto efektivno znaci da ne mogu dodati niti jedan drugi studijski program. (slika u prilogu)

Ima li netko sa slicnim problemima, i ako ima kako ih rijesiti?

Unaprijed hvala, vrlo je vazno, posto od carneta bas i nema neke pomoci.

16 godina
neaktivan
RE: Problem sa postani-student.hr
dipstick kaže...

Kada odem na "moj odabir" - "odaberi novi studijski program", ne mogu traziti, odnosno link "trazi" je neupotrebljiv, sto efektivno znaci da ne mogu dodati niti jedan drugi studijski program. (slika u prilogu)

Pa piše ti: "Nakon što postavite uvjete pretraživanja, kliknite na gumb Traži". Prvo odaberi grad tj. sveučilište pa će radtiti.

15 godina
Joco55 kaže...
dipstick kaže...

Pa piše ti: "Nakon što postavite uvjete pretraživanja, kliknite na gumb Traži". Prvo odaberi grad tj. sveučilište pa će radtiti.

Hvala na prijedlogu, ali to sam vec odavno pokusao.

Mozda netko drugi?

17 godina
dipstick kaže...

To se dešava kad se nešto mjenja il nadopunjuje u bazi, pa onemoguće svima link, tako nam barem koordinator rekao. Upravo sad kod sebe vidim da radi, tako da kad ti dođeš online već bi moralo raditi.

http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 23:43 (Zayc_17).
18 godina
neaktivan

Ja sam napravio gaf,prilikom upisa broja mobitela sam zajebo i sad ne mogu primiti pin i tan.Pošaljem im mail i kažu da ih moram nazvati da bi u izravnoj komunikaciji promijenili podatke.Čovječe zovem ih već 4 dana,jedno 10-tak puta,i nikad nitko nije slobodan,još mi puštaju onu glazbu.Strašno!

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
15 godina
Zayc_17 kaže...

To se dešava kad se nešto mjenja il nadopunjuje u bazi, pa onemoguće svima link, tako nam barem koordinator rekao. Upravo sad kod sebe vidim da radi, tako da kad ti dođeš online već bi moralo raditi.

Meni ne radi vec neko vrijeme. Niti sad ne radi.

Stvarno ne znam o cemu se radi, pokusavao sam drugim browserima i nista, opet sam na istom.

17 godina
neaktivan

e djeco draga tako je i nama bilo prošle godine...naviknite se....a šta mislite kako će biti kad počnu upisi i rezulati ....žalosno ali istinito ;)

MMA is not game , MMA is life!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice