Pomoć oko maturalnog rada

poruka: 21
|
čitano: 4.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovako radim maturalni rad u vezi računalnih komponenti i ja sam odabrao četverojezgreni procesori. Pa bih sad molio pomoć oko toga da ako mi netko može dati link do nekih web stranica sa usporedbom 2jezgenih i 4 jezgrenih, rewiewa raznih te što mene najviše zanima o povijesti i razvoju četverojezgrenih procesora. Točno me zanima kada je prvi četverojezgreni procesor izgrađen i poslat na tržište i koji je to model bio. Molim pomoć.Cool

the PeRo
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 18:51 (perosima91).
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko maturalnog rada

i?

the PeRo
17 godina

ma samo googlaj.. naci ces sve..

16 godina
neaktivan

pa ne bih tražio pomoć da mogu sam sve naći.....Cool

the PeRo
17 godina

ne znam kako stojis sa engleskim ali probaj potraziti na eng, mislim da ces tako vise naci.. ako uspijem ovih dana proguglat cu i ja malo..

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

ne znam kako stojis sa engleskim ali probaj potraziti na eng, mislim da ces tako vise naci.. ako uspijem ovih dana proguglat cu i ja malo..

hvala ti......GDJE JE NESTAO HVALA GUMB?

the PeRo
17 godina

ne znam.. u ostalim podforumima jos uvijek stoji.. Cool

15 godina
neaktivan

u razno nema dugma hvala

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

ljudi, evo ja malo pri kraju maturalnog rada, ali NE MOGU PRONAĆI kako se radi jedan četverojezgreni procesor (koji je to postupak i tako nešto?), ajte pomozite , ja sam pokušao tražiti , ali nisam imao našao, stoga nadam se pomoći, morao bih to završiti do kraja tjedna.....

the PeRo
15 godina
odjavljen

Uhh, ima toga pisat puno, imaš dva načina izrade nativni i "nenativni" način, nativni je kad se sve 4 jezgre posebno proizvode i sklope u jedno kućište, dok je nenativni dva spojena dvojezgrena procesora u kućište, i sad tu ima podjela cache memorije po broju jezgara i sl. uglavnom wikipedija i google su najbolji prijatelj.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Uhh, ima toga pisat puno, imaš dva načina izrade nativni i "nenativni" način, nativni je kad se sve 4 jezgre posebno proizvode i sklope u jedno kućište, dok je nenativni dva spojena dvojezgrena procesora u kućište, i sad tu ima podjela cache memorije po broju jezgara i sl. uglavnom wikipedija i google su najbolji prijatelj.

ok, može li link, da mi olakšaš potragu?

the PeRo
16 godina
neaktivan

hvala, ali to mi ne treba, tražio sam nešto o načinu izrade četverojezgrenih procesora!

the PeRo
15 godina
odjavljen

http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-core_processor

Zapravo isto ti je 4, 6, 8, 12 jezgara sve je to isto samo se uduplava broj jezgara, al način izrade je isti. Nepostoji unificiran način izrade ni jednog višejezgrenog procesora.

16 godina
neaktivan

Ovako, trebam dvije informacije u vezi mog maturalnog o Četverojezgrenim procesorima.

Zanima me koliki je najveći OC nekog Intelovog procesora (molim navesti link) i koliki je najveći OC nekog AMD-ovog procesora (također navesti link). Ja ne mogu da nađem, tj. ne znam šta da napišem! HVALA

the PeRo
16 godina
neaktivan

zna li tko?

the PeRo
17 godina
perosima91 kaže...

zna li tko?

Evo! ovo je potvrdeno! link

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
perosima91 kaže...

zna li tko?

Evo! ovo je potvrdeno! link

hvala! Cool

the PeRo
15 godina
neaktivan
Ej bok...imam nekih problema s prijevodom karakteristika integriranog kruga kaj ga imam u maturalnom radu, pa ako neko ima vremena i volje, najljepše molim da mi pomognete...
• Fast responding electronic VU meter
• Drivers LEDs, LCDs, or vacuum fluorescents
• Bar or dot display mode externally selectable by user
• Expandable to displays of 70 dB
• Internal voltage reference from 1.2V to 12V
• Operates with single supply of 3V to 25V
• Inputs operate down to ground
• Output current programmable from 1 mA to 30 mA
• Input withstands ±35V without damage or false outputs
• Outputs are current regulated, open collectors
• Directly drives TTL or CMOS
• The internal 10-step divider is floating and can be referenced to a wide range of voltages

Hvala unaprijed...
16 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu.Kao temu za završni rad sam odabrao Obradu digitalne fotografije u Photoshopu,a prva teza mi je Uvod u digitalnu fotografiju,a pošto se ja baš i ne razumijem u digitalnu fotografiju,trebao bih pomoć fotografa i znalaca prije nego što se bacim na posao:

1.Koje bi bile važnije/zanimljivije teme da obradim što se tiče same digitalne fotografije?(npr.fotoaparati ili sl.)

2.Znate li neke kvalitetne i pouzdane stranice ili knjige koje se bave ovom temom(osim wikipedije)

Hvala unaprijed.

alrighty then
11 godina
neaktivan

Narode radim maturski na temu Ahmed Nurudin i raslojavanje ličnosti u sukobu Ahmed šejh i Ahmed čovjek:::::IMA LI KO KAKVU IDEJU?

deNyyy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice