Logo! Soft Comfor - potrebna pomoc

poruka: 1
|
čitano: 1.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Logo! Soft Comfor - potrebna pomoc

Pozdrav!

Trebala bi mi pomoc u vezi jednog zadatka u Logo!Soft Comforu.

Potrebno mi je za skolu, u sklopu zavrsnog rada.

Od svih mogucih zadataka meni je doslo da napravim Bankomat, a u tom programu smo mozda radili 3 sata sveukupno..

Ovako ide tekst:

S bankovnom karticom se identificiramo ( senzor A ). Ako je kartica uredu, otvore se vrata bankomata ( motor Mv ). Vrata zatvaramo sami. U bankomat stavimo karticu ( senzor K ) i motor Mi ju povuče unutra ( senzor N ). Ako je kartica dobra ( senzor B ) , stisnemo za utipkat kod ( tipka S ) i na ekranu se pokazu tri tipke ( 1 , 2 , 3 ). Po upisu koda nam bankomat vrati karticu  ( motor Mn ), kartica stoji tamo 3s. Kad uzmemo karticu ( senzor K ), se pojavi  novac ( motor Md), isto stoji tamo 3s. Ako kartica nije u redu, to sazna senzor B i motor Mi potegne karticu u bankomat. Nakon toga se pali zvucna uzbuna , koja je upaljena dok ne napustimo prostor.

Netreba biti tocno sve ovako, moze i jednostavnije ako je moguce nije nikakav problem.

Ja sam pronašao vec nekakav projekt u vezi tog bankomata u skoli, al nemogu skuziti kako uopce funkcionira, pa ako se netko kuzi cu mu poslat u inbox ili negdje.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 15:04 (Zuja007).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice