Dosta mojih frendova je odlučilo na građevinu ići. Pretpostavili da će se puno gradit u Hrvatskoj (recimo autocesta sisak - zagreb, pa recimo onaj most na pelješcu i tako stalno nešto, a dobro mogu i ovi manji radovi na kućama itd.)
Pak dvoje njih su odustali od mature, za što osobno mislim da su grdno pogriješili, sigurno bi se našlo i mjesto za njih.
Za jedan dio razreda neznam gdje ide, znam da nas par ide na FER, TVZ i ti računalni smjerovi.
Mislim da metalurgija u Sisku nebi bila loša, jako slab je odaziv = skoro sigurno upadanje, a mislim da bi i mogao lako naći posao. To ću si još stavit u pod popis fakulteta.
Osobno sam stavio samo 4 fakulteta jednostavno drugi su ili predaleko ili nisam uzeo višu razinu ili me nezanimaju.
PITANJE!!!
Kada je pod popisom ocjena pod recimo matematikom polje gdje treba biti ocjena, prazno? Da prijavim ili da ostavim tako, mislim da je razrednica rekla da je prazno zato što sam tu imao popravak, pa zato.
No opet u drugom i trećem razredu sam imao popravke, a polje nije prazno. Jedan frend je rekao da je ostavio to tako, drugi veli da prijavim.
Anyway budem išao u školu u utorak na obranu rada pa ću pitat.