Ispit iz tjelesnog

poruka: 75
|
čitano: 13.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ispit iz tjelesnog
captain_soap_McTawish kaže...
lzgr kaže...

Stigao sam sa tjelesnog!

Pitanja nisi mogao znati ako se ne zanimaš za sport itd... i bilo je nešto sa sata (on je tvrdio da je to bilo)

npr. kako zovemo mjerenje visine,tezine i opsega podlaktice itd... Plač

Kako si uradio?? Koja su pitanja bila?

Dobit ću valjda 2 ili 3. Već sam naveo pitanja.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
odjavljen
Ispit iz tjelesnog

Heh, izgleda da vam je profa odlucio malo popraviti ocjene onima koji bas i nisu fizicki spremni, a naustrb onih drugih.

Nikada meni taj tjelesni nije bio jasan za ocjenjivanje, pogotovo jer neki sazrijevaju ranije, a neki kasnije.

Znam da sam muku mucio s njime do tamo 4 razreda gimnazije, a onda sam imao sva vremena i sve rezultate iznadprosjecne.

Kada mi je profa pokazao rezultate (a prati se napredovanje tokom 4 godine), rekao mi je da sam uzasno napredovao, na sto sam mu ja rekao neka si to stavi, jel'te, u ono krasno mjesto.

A i kako mu ne bi rekao, kada mi je sa tim predmetom uzasno rusio prosjek tokom prva 3 razreda. Ali, to je nase obrazovanje, sto se moze.

Glavno da sam ja imao 5 iz glazbenog i likovnog, a totalno sam sto se toga tice 'tudum'.

16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Stigao sam sa tjelesnog!

Pitanja nisi mogao znati ako se ne zanimaš za sport itd... i bilo je nešto sa sata (on je tvrdio da je to bilo)

Sto ste pisali na podu???????

15 godina
neaktivan

OMG, ovako nešto još nisam vidio u životu, ja sam u osnovnoj na tzk išo na lutanja izvan škole ( pustio nas, al nakon nekog vremena dojadi pa smo košaricu dost češće igrali ), mogo si u čepavnicu otić il tak negdje xD

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 17:48 (Dompa).
16 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

Meni tjelesni nije jasan...

Neki imaju puno manje ocjene jer nisu za sport. Jednostavno im to ne ide.

Ja sam uvijek imao pet, ali recimo neko ko je deblji nece imati pet jer mu to ne ide...

17 godina
neaktivan
mitchell kaže...
lzgr kaže...

Stigao sam sa tjelesnog!

Točno

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
17 godina
mitchell kaže...

Ja sam uvijek imao pet, ali recimo neko ko je deblji nece imati pet jer mu to ne ide...

Ja sam imao sreće da nas ni u osnovnoj ni u srednjoj nisu ocenjivali prema rezultatima na testovima (iako nas jesu testirali), nego pre svega prema odnosu prema predmetu. Ko je redovno imao opremu i nije zabušavao, nije imao problema sa ocenom.

Po mom mišljenju, to je mnogo smislenije za ovaj predmet. Oni koji će živeti od sporta su već u tom uzrastu u nekom klubu. Svi ostali treba prosto da naviknu da redovno imaju neku fizičku aktivnost i da im to prija, a ne da vuku traume da su se time mučili godinama, da su u nečemu najgori i da zbog toga beže od svega vezanog za sport (jbt, znam ljude naših godina koji uopšte nisu debeli, ali posle penjanja uz stepenice dva-tri sprata bukvalno moraju da sednu da bi povratili dah). Ali ne, gomila nastavnika i profesora - kompleksaša po svaku cenu hoće da istera to da je njihov predmet podjednako važan kao matematika i onda mnoge ljude bukvalno odbija od sporta, ne shvatajući da je predmet bitan, ali nije isti i da je za nesportistu vrlo bitno da trči (sam, za loptom...), pliva ili radi nešto treće, a potpuno nebitno koliko brzo.

Nadam se da će se ova avantura sa testom dobro završiti, a ako treba, žalite se razrednom starešini.

16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
mitchell kaže...
lzgr kaže...

Stigao sam sa tjelesnog!

Točno

To je zalosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iznenađen

17 godina
mitchell kaže...

Naš profesor je rekao da svakog ocjenjuje prema njegovim mogućnostima (malo sutra).

Sportašima da odmah 5 ni nemoraju dolazit, a nas hebe u mozak.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 18:39 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Ocjenjivanje tjelesnog treba ukinut, ali MORA se vježbati na tjelesnom... A ne kao u Americi da je svako 3. dijete predebelo pa nemože napravit 2 kruga oko igrališta.
Ovo ocjenjivanje kao sad nije pošteno, jer npr. u 7. i 8. razredu ja nisam mogao skočit koliko je potrebno za 5, jer tek sam se u srednjoj razvio i sad skočim i više nego je potrebno...

@lzgr, javi kako je prošlo, kako su drugi dobili...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

Nas skolski sustav je koma.

15 godina
Šef kaže...
Ocjenjivanje tjelesnog treba ukinut, ali MORA se vježbati na tjelesnom... A ne kao u Americi da je svako 3. dijete predebelo pa nemože napravit 2 kruga oko igrališta.
Ovo ocjenjivanje kao sad nije pošteno, jer npr. u 7. i 8. razredu ja nisam mogao skočit koliko je potrebno za 5, jer tek sam se u srednjoj razvio i sad skočim i više nego je potrebno...

@lzgr, javi kako je prošlo, kako su drugi dobili...

Točno! Trebalo bi uvesti i više sati tjelesnog tjedno jer je važno za zdravlje. No nebi ga trebalo ocjenjivati.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
mitchell kaže...

Naš profesor je rekao da svakog ocjenjuje prema njegovim mogućnostima (malo sutra).

Sportašima da odmah 5 ni nemoraju dolazit, a nas hebe u mozak.

Isti slucaj sa tim sportasima kod nas.

16 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

Da iskreno kazem ja sam mislio da vas nastavnik strasi tim ispitom. Zadnji sat tjelesnog, a vama ocjene nisu zakljucene i ako je to bio zadnji sat kad ce on vama reci ocjene.

15 godina
Ispit iz tjelesnog

Pitanje za autora teme: Jeste li kojim slučajem izazivali nastavnika ili učinili nešto čime bi ga naljutili?

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice