Da li je ekonomska dobar izbor?

poruka: 10
|
čitano: 10.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Da li je ekonomska dobar izbor? Usoro pa su upisi prolazim sa 3,8 - 3,9 i htio bi upisat ekonomsku pa kasnije cemo vidjet. Dali je to dobar izbor? Ima li nekih ekonomista, da daju neku kritiku/pohvalu ili neki savjet o smijeru?

[img]http://artige.org/store/62/62308.gif[/img]
17 godina
Re: Da li je ekonomska dobar izbor?

ja bih iskreno ekonomsku srednju i faks zatvorio na idućih 20 godina. svi bi nešto trekeljali i ništ konkretno radili. godišnje ih par tisća izlazi sa faksa, nespremni za ikakav konrektan posao. toliko ekonomista nam ne treba, a ne trebaju nas ni vani.. tako da, primi se neke "bolje" struke

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
11 godina
neaktivan
nixass kaže...

ja bih iskreno ekonomsku srednju i faks zatvorio na idućih 20 godina. svi bi nešto trekeljali i ništ konkretno radili. godišnje ih par tisća izlazi sa faksa, nespremni za ikakav konrektan posao. toliko ekonomista nam ne treba, a ne trebaju nas ni vani.. tako da, primi se neke "bolje" struke

To je istina sta kazes i svjestan sam toga da ekonoma ima previse, ali nisam niti mislio ic dalje na ekonomski faks, jer sam cuo da je dobro ic u ekonomsku pa kasnije na nesto, jer ces imat ajmo rec 2 mogucnosti u zivotu, a i kazu da te ekonomska pripremi ko gimnazija za dalje.

17 godina

prirodne znanosti su skroz zapostavljenje u ekonmskoj, tu gimnazija i tehnička škola pokopaju ekonome. al ovisi kaj te u životu zanima.. po mom mišljenju, ekonomija je - isprazna

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

stvarno je žalosno šta te škole upisuju toliko ucenika i onda kasnije "jebiga, sad se snalazite".

Slazem se s ovim ko je reka da to treba zatvorit na 20 godina, skupa s upravnom, ekonomskim i pravnim faksom... A one managemente i sl. sranja bi trajno zatvoria.

A ta prica da steknes obrazovanje ka u gimnaziji... totalna glupost.

Ako vec ne znas sta bi sa sobom jednog dana, radije upisat gimnaziju.

Upisi gradjevinsku, bar ces uvik moc radit na bausteli, s ekonomskom ni to nemos...

Gledaj skole koje ce ti pomoc da nesto konkretno radis u zivotu, a ne da zavrsis skolu i mases beskorisnom diplomom ka i vecina hrvata... "jadan ja, zavrsia pravo/ekonomiju i sad nemam posla, kriva mi drzava, krivi mi svi, samo nisam ja kriv a upisa sam to iako sam zna da ima 100 puta vise ekonomista i pravnika nego sta ih trebamo..."

S pravom ti je jos zajeb šta nemos ic radit vanka, totalno si beskoristan van HR... a u HR i sam znas kakva je situacija...

14 godina
neaktivan

bjezi od ekonomije prije ce ljudi sletit na sunce nego sta ces nac posao u struci

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan

Razmisljao sam sada ekonomiju pa kasnije nesto vezano uz informatiku, programiranje. 

16 godina

Ja idem u ekonomsku, mene smjer zanima, kuzim ju, dosta se nauci o tome. Ali tvrdnja da te pripremi ko gimanzija je glupa jer nije uopce istinita, pa mi ne ucimo nikave prirodne znanosti, matematika je dobra ali nije ko gimnazijska, hrvatski nikakav prema gimnazijskom, engleski mos spavat I imat pet. A o informatici da ne pricam, imas ju dvije godine I ucis word ko u 4. Osnovne. Al ja nejdem u ekonomsku da bi nakon faksa trazio posao u struci tako da.

Inace vec ste mogli vidjet da radim u firmi, otovrio sam temu tu, vodim it odjel u jednoj firmi a it odjel se bavi prodajom ekwb hladenja al 90% ljudi u mom razredu nista od tog ne zanima I upisali su to bezveze.

17 godina
odjavljen

Ja sam iso u gimnaziju (na oke glasu u Zg-u) pa je matematika bila takvo sranje da to nisu istina. Matematiku se tjerajte da sami radite i morate je skuzit, djaba vam je rjesavanje i ucit napamet zadatke kad ne znate o cem se radi. 

Matematika je definitivno najvrjedniji (i to za nekoliko klasa iznad) predmet koji ce te imati u srednjoj skoli, iznad fizike, hrvatskog, pov, zem i ostalih gluposti.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 21:29 (Edge).
12 godina
neaktivan
Skillzor69 kaže...

Razmisljao sam sada ekonomiju pa kasnije nesto vezano uz informatiku, programiranje. 

Ne vjerujem ! 

Ti u ekonomskoj imas samo matematiku od predmeta potrebnih za informatiku.

Nemas ni fiziku ni jedan strucni predmet koji bi te naucio nesto o informatici.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice