Avira 9 - iskustva

poruka: 143
|
čitano: 52.478
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Nije bas puno stvari, ali evo ukljucija san za svaki slucaj, ali iskljucit cu kad buden igra igre priko neta onda mi ping skoci sa 50 na 120 otprilike... I imas li koju stranicu da testiran radi li mi web guard dobro?

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Jel Avira 9 besplatna? Ili, kako funkcionira?

16 godina
neaktivan
RE: Avira 9 - iskustva
Legolas kaže...

Avira Free - besplatno

Avira Premium - plaća se, ali ovdje se može dobiti besplatna licenca na 3 mjeseca

pa sad biraj
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Primjetija san da avira premium usporava ucitavanje internetskog sadrzaja (bilo kakve vrste) zbog svog web guard-a, pa san ga iskljucija, trenutacno iman aviru sa licencon za 3 mjeseca, mislin da nije nista bolja od free verzije...

EDIT: mcafee site advisor mi je bolji od avirinog web guarda...

Sta ce ti taj web guard uopste? Ne treba ti, neka si ga iskljucija.

Ako mislis da ti treba web guard onda preporucujem da ga koristis sa  SPYWARE TERMINAROR-a zove se WEB GUARD CROWLER. Ovaj je totalno paranoidan, ide u detalje sa sumnjivim stranicama, jako interesantan izgled.

Avira free je meni bolja od ostale dvije,  i to je  dovoljno, zbog antispyware modula.
Don't be surprise when a crack in the ice appears under your feet
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 0:52 (RUNNER).
17 godina
Avira 9 - iskustva

Kod mene Web Guard na Aviri Premium ne usporava nista uopce sve radi normalno i to je odlicna stvar vrlo efikasno,  neki ljudi imaju stalno  problema na racunalu no to je vec druga prica njima ni najbolja zastita nece pomoc da ostanu cisti od virusa!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan

Ja sam iskljucio web guard....ne znam koliko mi on znaci u zastiti kompa ali osjetno uspori ocitavanje stranica...inace veza mi je brza

16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

dali Avira-free prigledaje poštu..ako nije koji program da stavim uz Aviru

trezmont
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Legolas kaže...

Avira Free - besplatno

Avira Premium - plaća se, ali ovdje se može dobiti besplatna licenca na 3 mjeseca

pa sad biraj
 an na mininovi se može dobit  licenca zauvjek
I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
17 godina
c0x0x kaže...
jurluk kaže...
Legolas kaže...

Avira Free - besplatno

pa sad biraj
 an na mininovi se može dobit  licenca zauvjek
 uf krekirani antivirus nikada...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
protjeran
ambivalent kaže...

Jučer sam instalirao i pronašao je neke stvari koje su promakle AVG-u, koji je prethodno bio instaliran. Za sad samo pozitivna iskustva.

Imam i ja novu Aviru ali... meni se cini da AVG-u i NODu nije nista "promaklo" nego Avira puse na hladno. Naime kod mene na kompu je nasla 8 "virusa" koje do sada ni avg ni nod nisu detektirali a imam te programe preko 2 godine na kompu, neke od njih sam cak sam pravio i definitivno nisu virusi :). Dakle neki od tih programa 100% nemaju virus.
17 godina
Avira 9 - iskustva

Evo i ja sam upravo downloadao aviru free , i instalacija i update super prošli, sada skeniram comp. Inače nekoristim antivirus, ovi windowsi(vista sp1 32bit) su stari 2-3mj. i nije bilo antivirusa na njima, sumnjam da će nešto naći.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

bas budem probo skenirat......pa javim

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

upravo skino i sviđa mi se licenca mi vrijedi do rođendana :)

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Evo ja ju imam na Windowsima 7 i na rezervnom kompu. Mogu reći da mi se sviđa

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit Windows 7 Ultimate Build 7077
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

evo instalira se....

17 godina
Avira 9 - iskustva

nijedan jedini virus.Smijeh

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
Avira 9 - iskustva

Ovo je nevjerojatno idem skenirat komp sa superantispyware-om i niti jedan virus, prije dok sam koristio Comodo antivirus bilo bi sigurno 3-4.

Živjela AviraCool

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

nemogu ju instalirat .....javlja mi se neki error....ono kad moras popunjavat...

16 godina
ivan_1995 kaže...

nemogu ju instalirat .....javlja mi se neki error....ono kad moras popunjavat...

Deinstaliraj stari antivirusni program.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 20:37 (BORG).
16 godina
neaktivan

ambivalent kaže...

"Jučer sam instalirao i pronašao je neke stvari koje su promakle AVG-u, koji je prethodno bio instaliran. Za sad samo pozitivna iskustva.
  Imam i ja novu Aviru ali... meni se cini da AVG-u i NODu nije nista "promaklo" nego Avira puse na hladno. Naime kod mene na kompu je nasla 8 "virusa" koje do sada ni avg ni nod nisu detektirali a imam te programe preko 2 godine na kompu, neke od njih sam cak sam pravio i definitivno nisu virusi :). Dakle neki od tih programa 100% nemaju virus."

uploadaj te fileove na virustotal pa vidi sta kazu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 20:46 (insomniac_cro).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ovo je nevjerojatno idem skenirat komp sa superantispyware-om i niti jedan virus, prije dok sam koristio Comodo antivirus bilo bi sigurno 3-4.

Živjela AviraCool

Normalno kad superantispyware trazi spyware a ne viruse...
:))
Inace avira je zakon! 
16 godina
protjeran
insomniac_cro kaže...

ambivalent kaže...

"Jučer sam instalirao i pronašao je neke stvari koje su promakle AVG-u, koji je prethodno bio instaliran. Za sad samo pozitivna iskustva.
  Imam i ja novu Aviru ali... meni se cini da AVG-u i NODu nije nista "promaklo" nego Avira puse na hladno. Naime kod mene na kompu je nasla 8 "virusa" koje do sada ni avg ni nod nisu detektirali a imam te programe preko 2 godine na kompu, neke od njih sam cak sam pravio i definitivno nisu virusi :). Dakle neki od tih programa 100% nemaju virus."

uploadaj te fileove na virustotal pa vidi sta kazu 

Uploadirao sam na Virus total jednu datoteku sto dosad ni nod ni avg nisu detektirali. Rijec je o programcicu koji resetira trial period na windows 2003. Stoji mi na disku godinama.

Kao rezultat VirusTotal mi je  vratio 13/40. Znaci 13 od 40 antivirusa ga je detektiralo kao virus, medju njima od velikih imena je avira i kasperski a ostali su neki nikogovici. Posto necu riskirati, obrisao sam ga. Nisam znao za ovaj VirusTotal, odlicna stvar, hvala :)
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

zašto se meni stalno ugasi kad idem na X gore umjesto da mi dođe dolje kod sata?

16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

zašto se meni stalno ugasi kad idem na X gore umjesto da mi dođe dolje kod sata?

nakon što zatvoriš prozor od avire otvori task manager i pogledaj radi li proces avguard.exe. ako on radi onda je sve ok. ja isto kad kliknem na x prozor se zatvori i nema ikone u taskbaru ali zato što sam isključio da se avgnt.exe ne pokreće s windowsom. možda si i ti to isključio pa te sad brine
16 godina
neaktivan

jel se moze zadrzati NOD 32 i uspredno njega istalirati Alvira 9...neki kazu da nevalja drzati dva slicna programa usporedno neki opet da to nema veze sta kazete??

17 godina
protjeran

Ja mislim da to usporava rad na računalu. Istovremeno korištenje dva antivirusa dovodi do konflikta međusobno jer koriste iste datoteke OS-a. I zato nemoj to radit. Rađe instaliraj neki antivirus skener pored tog jednoga AV kao npr. Norton security scan koji nema rezidentnu zaštitu računala i pokreće se ručno ili koristi McAfee ili Trend Micro online skeniranje računala...

Intel Q6600 , Gigabyte X38, OCZ DDR2 Platinum @800MHz, Sapphire 4870 1024MB stoncin3@windowslive.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 11:29 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Iman pitanje, evo na avirinin stranicama san procita da avira podrzava win vista sp1, a ja neman sp1, i koliko vidin radi,ali ako bi neko zna nesto vise o tome neka kaze, moran li skidat sp1 ili avira obavlja svoj posao na beti??

evo link sa kojega san to procita

Je, je, aha...
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Strastvena je teta Avira kad treba.

U obicne dane vrlo tiha i mirna.

Furamo nekih 20ak dana.

Jedino zamjerka na update,lijena kad skida definicije,

nece odmah nego za 15ak min.

Pa ja onda rucno osinem po kisobranu.

Ne moze to bez kabla..
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Da li vam se Avira ponekad spremi u system tray i da li mogu nekako izići iz nje (desni klik na ikonu u system trayu i zatim exit)?

Da, Avira bude u system trayu. Nemožeš desni klik i exit, ali možeš samo kliknuti na "Antivir Guard Disable" i bit će kao da nije upaljena. Eventualno poslije toga je možeš izgasiti iz task managera, iako nema potrebe za takvim potezima.
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
neaktivan
Nravno prika,radi normalno.I meni je Aviru sakrilo nakon prve instalacije.Ne brini sve dok je kisobran otvoren i nema win.alerta. :)
Ne moze to bez kabla
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice