Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.628.931
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
mp3david kaže...
S7 imam, ali koliko pratim Vip uvijek prvi pusti update, ja sam tek pocetkom prosinca dobio od proslog mjeseca update

Moj je S7Edge kupljen kao nebrendiran... 

11 godina
neaktivan
mp3david, sto ti pise pod osnovna verzija? Meni je G930FXXU1BPHK
13 godina
Eto...
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo i moga

18 godina

Treba instalirati Phone info aplikaciju i pogledati što piše pod CSC Code.

To je bitno.

11 godina
neaktivan
Evo slika moga csc koda. Jel moze tko reci prema ovoj slici prema kome se ja ravnam sa nadogradnjama, tj o kome ovisim?

1 0 hvala 0
13 godina
iDelete kaže...
Evo slika moga csc koda. Jel moze tko reci prema ovoj slici prema kome se ja ravnam sa nadogradnjama, tj o kome ovisim?

Kad ides na sammobile pod Croatia (DHR) Neces naci, jer Tomato i Bonbon imaju vlastiti CSC Code a to je DHR, samo sto sammobile nije to jos uveo pod Croatia nego je na listi skroz dole Unknown (DHR)

Evo ti link

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/DHR/

10 godina
odjavljen
Ali moze staviti bilo koji ne brendirani i onda ide puno brze update...
16 godina

Tako sam ja imao od tele 2 a oni pustaju nadogradnje koma....stavio nebrendirani sad se vise nesjecam koji al cim puste nadogradnju isti dan sleti😀

16 godina

Evo mog csc

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 7:31 (galinjo24).
11 godina
neaktivan
Nisam to znao da ako sam rucno stavis da ce ti dalje samo dolaziti. Mislio sam da cu svaki puta morati rucno. Moze li netko od vas tko je dobio sad update a ima s7 staviti link di da skinem najbolje rucno? Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina

To je nekad bilo ...sad kad se stavi rucno rom...dobivas ota za tu regiju kako pustaju...

10 godina
odjavljen
iDelete kaže...
Nisam to znao da ako sam rucno stavis da ce ti dalje samo dolaziti. Mislio sam da cu svaki puta morati rucno. Moze li netko od vas tko je dobio sad update a ima s7 staviti link di da skinem najbolje rucno? Unaprijed hvala.

galinjo24 kaže...

To je nekad bilo ...sad kad se stavi rucno rom...dobivas ota za tu regiju kako pustaju...

Nije bitno kako stavis vec sta... Dok god imas sluzbeni firm ota dolazi... Ne sjecam se da je ikad bilo drugacije....

16 godina

Na Lg-u je bilo drukcije sorry..kad si god stavio sluzbeni rom rucno,nikad nije došla ota više..

10 godina
odjavljen

A ovdje pricamo o samusngu a i sam sam koristio samsunge pa nemam pojma kako je na LG-u... Ne sjecam se ikad od S2 naovamo da je bio problem sa OTA ako rucno stavic samsungov firm. Telefonu je svejedno....

11 godina
neaktivan
Hvala vam na odgovorima. Ako netko ima pouzdanu stranicu di da skinem ako moze nek stavi link (S7).

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

samo jedna dolazi u obzir a to je sammobile.com

14 godina
neaktivan
Wrbex kaže...

Jedno pitanjce, decki...imam s7 poprilicno dugo, ali sad sam poceo snimati (video) nesto cesce i zivciram me kad pri snimanju "zoomira" i onda se moram odmicati iako prije samog snimanja je kadar dobar. Probao sam nesto po postavkama cackati ali bezuspjesno.

Sta treba poriktati da snimka bude kao i prije nego se klikne sminjae. Znaci da mi to ne zumira?! Htio bih snimati barem u FHD rezi s stabilizacijom ako je moguce.

Netko?

11 godina
neaktivan
Wrbex imas moj odgovor ispod tvoga pitanja na prethodnoj stranici. Mislim da to ne mozes promjeniti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Wrbex imas moj odgovor ispod tvoga pitanja na prethodnoj stranici. Mislim da to ne mozes promjeniti.

Da vidio sam tvoj odgovor, ali kao i ti ja mislim....cekam da jos netko to potvrdi ili opovrgne... zato sam bumpao.

14 godina
Ne mozes, video kamera ocito ima manji FoV nego fotic. Slazem se da je bez veze malo to
Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Je li ovo normalna jacina signala na mom novom s7 edgu, za usporedbu imam lg g3 desno... Jer nekako mi se cini da je signal slabiji na edgu neovisno koju mrezu koristija...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
sLim95 kaže...
Je li ovo normalna jacina signala na mom novom s7 edgu, za usporedbu imam lg g3 desno... Jer nekako mi se cini da je signal slabiji na edgu neovisno koju mrezu koristija...

Na jednom Tele 2 na drugom Bonbon. To kao da uspoređuješ kruške i jabuke.

10 godina
neaktivan
Kolko znam, svi govore da tele2 ima najgori signal tak da ili to nije tocno, ili s7 slabije lovi signal ;D u svakom slucaju, probaj ubacit iste mreze u oba moba pa onda pogledas signal

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Naravno da je jedino relevantno da se usporedi iste mreze. Ali mogu reci da G3 lovi bolji signal i wi-fi od moga s7. A razlog je jednostavan. G3 je plasticni a na s7 na gornjem i donjem dijelu ima silikonske mase ili kako li se vec zovu i tu prima signal. Jer je metal okolo.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sad se sjetih da su linije polikarbonatne...
14 godina

Ne znam, S7 mi bolje lovi signal nego HTC 10, a podjednako kao Xiaomi Note 4 kad ih uspoređujem jednog do drugog. Ofc kad sam bio na Tele 2 nisam nigdje imao signal, ne znam kako je sada.

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moze li mi netko staviti link od downloada fimware koji je najbolje da stavim i gdje ce mi dolaziti nadogradnje jednako brzo kao i kod otvorenih uređaja? Model je moj SM-G930F. Nisam nikad na Samsungu to radio pa nisam vican u tome... I jel to preko odina radim?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Najbitnije pitanje, je li gubim garanciju zbog toga?
16 godina

Garancija se negubi dok god stavljas sluzbeni firmware....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice