Moj je S7Edge kupljen kao nebrendiran...
Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
- poruka: 5.608
- |
- čitano: 1.628.931
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba instalirati Phone info aplikaciju i pogledati što piše pod CSC Code.
To je bitno.
Kad ides na sammobile pod Croatia (DHR) Neces naci, jer Tomato i Bonbon imaju vlastiti CSC Code a to je DHR, samo sto sammobile nije to jos uveo pod Croatia nego je na listi skroz dole Unknown (DHR)
Evo ti link
Tako sam ja imao od tele 2 a oni pustaju nadogradnje koma....stavio nebrendirani sad se vise nesjecam koji al cim puste nadogradnju isti dan sleti😀
To je nekad bilo ...sad kad se stavi rucno rom...dobivas ota za tu regiju kako pustaju...
To je nekad bilo ...sad kad se stavi rucno rom...dobivas ota za tu regiju kako pustaju...
Nije bitno kako stavis vec sta... Dok god imas sluzbeni firm ota dolazi... Ne sjecam se da je ikad bilo drugacije....
Na Lg-u je bilo drukcije sorry..kad si god stavio sluzbeni rom rucno,nikad nije došla ota više..
A ovdje pricamo o samusngu a i sam sam koristio samsunge pa nemam pojma kako je na LG-u... Ne sjecam se ikad od S2 naovamo da je bio problem sa OTA ako rucno stavic samsungov firm. Telefonu je svejedno....
samo jedna dolazi u obzir a to je sammobile.com
Jedno pitanjce, decki...imam s7 poprilicno dugo, ali sad sam poceo snimati (video) nesto cesce i zivciram me kad pri snimanju "zoomira" i onda se moram odmicati iako prije samog snimanja je kadar dobar. Probao sam nesto po postavkama cackati ali bezuspjesno.
Sta treba poriktati da snimka bude kao i prije nego se klikne sminjae. Znaci da mi to ne zumira?! Htio bih snimati barem u FHD rezi s stabilizacijom ako je moguce.
Netko?
Da vidio sam tvoj odgovor, ali kao i ti ja mislim....cekam da jos netko to potvrdi ili opovrgne... zato sam bumpao.
Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Na jednom Tele 2 na drugom Bonbon. To kao da uspoređuješ kruške i jabuke.
Ne znam, S7 mi bolje lovi signal nego HTC 10, a podjednako kao Xiaomi Note 4 kad ih uspoređujem jednog do drugog. Ofc kad sam bio na Tele 2 nisam nigdje imao signal, ne znam kako je sada.
Garancija se negubi dok god stavljas sluzbeni firmware....