Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.058
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

...li vas kinezi vise ajde opet pocnite

9 godina
neaktivan
Koji vam je k ? Ak vas tolko hebe slaba baterija kupite si kineza ili powerbank(isto kineski jer nisam neki poznati vidio), covjek je samo napisal da mu je slaba baterija jer je naviko na vise, jel znas kaj je navika?? Nije napiso da mob ne valja il kaj god...

2 0 hvala 0
15 godina

Ljudi su pretašti postali.
Doživljavaju uvrijedu na račun svog mobitela kao na vlastiti račun.

Ljudi, niste klinci. Odrastite.

Batllelog: sudy_freak
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Je pa to je ono raspravljaj dok god hvalis mob, cim nes negatovno napises odma te treba banat haha... I aj bar da je napisal neku uvredu, nego samo da mu se cini mali sot jer je naviknul na kineza s ogromnom baterijom, wow big deal 😂
10 godina
odjavljen
blackeagle29 kaže...
Je pa to je ono raspravljaj dok god hvalis mob, cim nes negatovno napises odma te treba banat haha... I aj bar da je napisal neku uvredu, nego samo da mu se cini mali sot jer je naviknul na kineza s ogromnom baterijom, wow big deal 😂

Cuj banati ;) Mene su trazili da prebiju ;)

12 godina
neaktivan

ne znam je li ovo prava tema za ovo pitanje, ali pokusat cu:

ako bih isao kupovati s7 preko njuskala, kako prepoznati da je s mobitelom sve u redu?

tj. kupio bih iskljucivo tako da se nađem s covjekom, zanima me ako kaze da je mobitel zapakiran, kako mogu znati je li to istina. jel mora na kutiji biti ona "naljepnica" da znam da nije otvaran ili se moze i to nekako smuljati? i kako znati da mobitel nije kopija?

u slucaju da kupim raspakiranog, kako na licu mjesta znati da je mobitel nekoristen, tj. ni jednom upaljen?

0 0 hvala 0
11 godina
Cartman93 kaže...

ako bih isao kupovati s7 preko njuskala, kako prepoznati da je s mobitelom sve u redu?

tj. kupio bih iskljucivo tako da se nađem s covjekom, zanima me ako kaze da je mobitel zapakiran, kako mogu znati je li to istina. jel mora na kutiji biti ona "naljepnica" da znam da nije otvaran ili se moze i to nekako smuljati? i kako znati da mobitel nije kopija?

u slucaju da kupim raspakiranog, kako na licu mjesta znati da je mobitel nekoristen, tj. ni jednom upaljen?

Mislim da naljepnicu ne možeš "smuljati", tj. vidi se da l ije rezana ili ne.

Također preporučam da uzimaš s računom, onda znaš da nije kopija, ako je npr. kupljen u VIP-u, HGŠrotu, Tele2 ili sl.

Oko ovog dal je upaljen ili ne, nebi se trebal brinuti (a ni ne znam kako to provjeriti..).. Mislim ja sam uzeo 8mj. star mob, ako oduzmeš vrijednost dodataka za nekih 2500-2600kn i nema nikakvih problema, bitno da nije izgreban (barem meni).

17 godina
Karlek_19 kaže...
Cartman93 kaže...

Mislim da naljepnicu ne možeš "smuljati", tj. vidi se da l ije rezana ili ne.

Također preporučam da uzimaš s računom, onda znaš da nije kopija, ako je npr. kupljen u VIP-u, HGŠrotu, Tele2 ili sl.

Oko ovog dal je upaljen ili ne, nebi se trebal brinuti (a ni ne znam kako to provjeriti..).. Mislim ja sam uzeo 8mj. star mob, ako oduzmeš vrijednost dodataka za nekih 2500-2600kn i nema nikakvih problema, bitno da nije izgreban (barem meni).

Tu naljepnicu na kutiji obično prerežu sami opetateri. Barem je bilo tako kod mene kad sam preko web shopa naručio s7.

11 godina
odjavljen

Za sve one koji ne mogu naći dobru zaštitu za ekran za S7, slobodno isprobajte ovo. 

http://www.ebay.com/itm/391490053613?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=660661776272&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Frend našao i s obzirom da je 12-13 kn, naručili pa da vidimo. Prva stvar koja me zanimala je kak će touch radit na tom. I sad nakon dva tjedna korištenja, frendu radi bez greške. Jučer i ja isprobao, sve 5. Čak ni uređaj ne gubi na ljepoti, a kompletno je zaštićen. 

0 0 hvala 0
11 godina
Crljo kaže...
Karlek_19 kaže...
Cartman93 kaže...

Tu naljepnicu na kutiji obično prerežu sami opetateri. Barem je bilo tako kod mene kad sam preko web shopa naručio s7.

No jasno, ali velim, ak je ona cijela, znač ida nije otvaran, nebreš ju natrag "spojiti" da izgleda neprerezano

kbenzema kaže...

Za sve one koji ne mogu naći dobru zaštitu za ekran za S7, slobodno isprobajte ovo. 

http://www.ebay.com/itm/391490053613?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=660661776272&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Frend našao i s obzirom da je 12-13 kn, naručili pa da vidimo. Prva stvar koja me zanimala je kak će touch radit na tom. I sad nakon dva tjedna korištenja, frendu radi bez greške. Jučer i ja isprobao, sve 5. Čak ni uređaj ne gubi na ljepoti, a kompletno je zaštićen. 

To ima frend na S7E, funkcionira dobro, štiti mob od ogrebotina, ali mi se čini da prljavština dosta lako dođe između maski pa da treba svako malo otvarati i čistiti. (moje mišljenje, ne mora da bi bilo kod tebe tako..)

18 godina
Cartman93 kaže...

Gledaj da je IMEI isti na mobitelu, kutiji i garanciji. I da je original račun (da nije sken) i da je ovjerena garancija.

Oriđiđi kutija ti ima magnetni mehanizam i otvara se u stranu, ne diže se prema gore. I kartica za SIM je plastična, nije metalna. Na jutjubu imaš nekoliko videa na tu temu pa ih pogledaj.

Ovo je li upaljen ili ne neka te ne brine.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
neaktivan
Evo i ja sam uzeo edge...nisam ocekivao da je ovako dobar :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Evo i ja sam uzeo edge...nisam ocekivao da je ovako dobar :)

Nema boljeg., da ima nešto bolje ja bi to već imao 

Šalu na stranu...slažem se da je mob dobar. 

14 godina
neaktivan
Da pitam tu usput jel tko koristi sd karticu? Jel sta uspori mob? Imam samsungovu class10 64gb karticu koja je bila u g3u 2 god cca.za sad mi ne fali memorije pa ako usporava je nebi ni stavio :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Da pitam tu usput jel tko koristi sd karticu? Jel sta uspori mob? Imam samsungovu class10 64gb karticu koja je bila u g3u 2 god cca.za sad mi ne fali memorije pa ako usporava je nebi ni stavio :)

Nema usporavanja, slobodno ubaci. 

18 godina
neaktivan

Jel postoji neki Samsungov PC Suite za uredjivanje playlista i prebacivanje istih na mobitel? Skinuo sam prvo Kies, ali mi kaze da S7 Edge nije podrzan jer za njega postoji Smart Switch. Onda sam skinuo Smart Switch, ali on nema nikakve veze s glazbom nego samo za backup i restore

Nista drugo nisam nasao. Nasao sam neke third party, ali radije bih originalni Samsungov. Jedino ako ne postoji, onda neki dobar third party, ako znate

Vidim da se u Samsung Music aplikaciji isto mogu raditi playliste dosta jednostavno, jedino ne znam dal se moze, nakon sto ubacim nove pjesme u playlistu, ta playlista automatski sortirati abecedno, a ne da mi stoje nove pjesme na kraju. To nisam isprobao jos, ali ako se moze, onda mi je i to ok opcija.

Al svejedno, ako znate neki dobar PC Suite, moze preporuka

0 0 hvala 0
15 godina
Crljo kaže...

Od Tcoma stižu s original naljepnicama, uvoznik Samsung HR.

17 godina
sosta kaže...
Crljo kaže...

Od Tcoma stižu s original naljepnicama, uvoznik Samsung HR.

Ma mislim ne brine me da li je naljepnica prerezana ili ne, kad uzimaš od operatera opet je neka doza sigurnosti i znaš da ne budeš dobio fejk, nego kad uzimaš preko oglasa.

Preko oglasa mi se najbolja opcija čini kada ideš direktno s čovjekom kod operatera, on kupi mobitel, ti mu daš novce i nemaš brige da je neka muljaža.

12 godina
Crljo kaže... 

Ma mislim ne brine me da li je naljepnica prerezana ili ne, kad uzimaš od operatera opet je neka doza sigurnosti i znaš da ne budeš dobio fejk, nego kad uzimaš preko oglasa.

Preko oglasa mi se najbolja opcija čini kada ideš direktno s čovjekom kod operatera, on kupi mobitel, ti mu daš novce i nemaš brige da je neka muljaža.

Malo pretjerujes...

Podsjecas me na jednog lika koji je od mene nedavno nabavio S5icu za 1000kn. Mobitel je bio potpuno ispravan sa kutijom i svom opremom. Jedino je imao rub izgreban pa sam zato ga rijesavao za soma kuna, da se ne navlacim previse. Nabavio sam ga za 200 od jedne curine frendice pa mi je bilo svejedno. Tip koji ga je nabavio je vec jednom od mene neki mob kupio. Ugl, frajer je prekontrolirao doslovno sve. Cak je isao napraviti wipe cache data jer je govorio da ako ostane moj account, nece ga moci koristiti (prvi put cujem da je na androidu tako). Pola sata je on taj mobitel isprobavao. Da mi se je zurilo, nakon 10 min bih uzeo sve i pobrao se. Imao je srece sto sam svejedno uranio na neko pice.

Ja kad sam isao nabaviti S7icu, nasao se sa tipom. On meni kutiju sa citavom naljepnicom i racun, ja njemu 3800, on prebrojao i dovidjenja. Sve je trajalo dvije minute. 

Kupujes mobitel, ne kucu ili neki skupi automobil. Previse filozofiras...

Senza cuore saremmo solo macchine
17 godina
MatijaZG kaže...
Crljo kaže... 

Malo pretjerujes...

Podsjecas me na jednog lika koji je od mene nedavno nabavio S5icu za 1000kn. Mobitel je bio potpuno ispravan sa kutijom i svom opremom. Jedino je imao rub izgreban pa sam zato ga rijesavao za soma kuna, da se ne navlacim previse. Nabavio sam ga za 200 od jedne curine frendice pa mi je bilo svejedno. Tip koji ga je nabavio je vec jednom od mene neki mob kupio. Ugl, frajer je prekontrolirao doslovno sve. Cak je isao napraviti wipe cache data jer je govorio da ako ostane moj account, nece ga moci koristiti (prvi put cujem da je na androidu tako). Pola sata je on taj mobitel isprobavao. Da mi se je zurilo, nakon 10 min bih uzeo sve i pobrao se. Imao je srece sto sam svejedno uranio na neko pice.

Ja kad sam isao nabaviti S7icu, nasao se sa tipom. On meni kutiju sa citavom naljepnicom i racun, ja njemu 3800, on prebrojao i dovidjenja. Sve je trajalo dvije minute. 

Kupujes mobitel, ne kucu ili neki skupi automobil. Previse filozofiras...

Ajde ti još jednom pročitaj kaj sam ja napisao. Ja samo kažem da je to najsigurnije, a ne da je to jedini način. Svu robu koju sam kupio preko oglasa je bila u redu i cijeli poces je trajao doslovno 5min. Nisam još imao loše iskustvo takvom kupnjom.

9 godina
neaktivan

Pozdrav, imam dva pitanjca!
Kako je nakon iPhona (5 recimo) prijeći na S7E? I zanima me ima li tko iskustva s prebacivanjem whatsapp razgovora s iOS-a na Android? 
Danke! :D 

0 0 hvala 0
11 godina
Ja uzeo s7 i dao pod racun moj note4. Napravio sam zajedno sa tipom "Factory reset" 2x,da mob ostane prazan. Za 2 tjedna me zove neki tip iz Dubrovnika koji je uzeo moj note 4 i kod ukucavanja njegovog gmail acc mu NE DOZVOLJAVA, jer da je mob dopušta samo moj acc. Isao na google postavke i skinuo svaku dodirnu tocku sa mojim notoem i kazem tipu da proba opet. Opet mu ne da. Da skartim, nakon nekoliko sati, dao sam mu moj pass da se prijavi, stavi svoj acc i obrise moj. Uglavnom, eto, zahebana sitacija, ali svakako se događa, jer se meni dogodilo. Mislim da je povezano sa opcijom "find mobile" na Samsung accountu... Eto. :-)
9 godina
neaktivan
Ista stvar ti je i na xiaomiju, mozes i drugi rom stavit(miui drugi) i opet ce te trazit da se logiras na mi acc.. Potrebno je u postavkama maknut sve accounte, google, samsung i kaj vec ima pa tek onda reset, jer ovak ti ostaje na google accu mob, a ne moze ga naci pa nekak zatrazi login na mobu.. Sad kak tocno zna da je to taj mob ne znam
11 godina
Da, to se cini najispravniji nacin. I prije kupnje probati staviti svoj acc je jedina garancija da se kasnije neces mučiti i ovisiti o dobroj volji bivseg vlasnika da možeš korisiti mob. Tako da je oprez svakako potreban!
18 godina
neaktivan

Jel mi mozete reci dal je ovo normalna potrosnja baterija za S7 Edge, jer se meni cini prebrzo...

Napunio sam ga sinoc na 95%. Kad sam legao, u 0:30, baterija je bila na 91%. Always on display je bio ugasen po noci i sam se upalio u 5:30. Ja sam se ustao oko 7 i kad sam pogledao, baterija je bila na 79%, a jedino sto je mobitel napravio je jedan alarm. Data, wifi, lokacija, sve je bilo ugaseno. Onda ga nisam koristio negdje do 9, i dalje sve pogaseno osim AOD i mislim da je oko 9 baterija bila na 75%. Tijekom dana je AOD  i wifi cijelo vrijeme upajen, ali ga ne koristim previse, tu i tamo odem na whatsapp i to je to manje vise. SoT je svega 55 minuta. Sad, u 16h, baterija je na 50%.

Dakle, uz dosta malo koristenja (55min SoT, 10.5h AOD, 7h wifi), pala je s 90% na 50% u 16 sati.

To mi se cini dosta, pa pitam kakva su vasa iskustva

0 0 hvala 0
11 godina
macgyver kaže...

Jel mi mozete reci dal je ovo normalna potrosnja baterija za S7 Edge, jer se meni cini prebrzo...

Napunio sam ga sinoc na 95%. Kad sam legao, u 0:30, baterija je bila na 91%. Always on display je bio ugasen po noci i sam se upalio u 5:30. Ja sam se ustao oko 7 i kad sam pogledao, baterija je bila na 79%, a jedino sto je mobitel napravio je jedan alarm. Data, wifi, lokacija, sve je bilo ugaseno. Onda ga nisam koristio negdje do 9, i dalje sve pogaseno osim AOD i mislim da je oko 9 baterija bila na 75%. Tijekom dana je AOD  i wifi cijelo vrijeme upajen, ali ga ne koristim previse, tu i tamo odem na whatsapp i to je to manje vise. SoT je svega 55 minuta. Sad, u 16h, baterija je na 50%.

Dakle, uz dosta malo koristenja (55min SoT, 10.5h AOD, 7h wifi), pala je s 90% na 50% u 16 sati.

To mi se cini dosta, pa pitam kakva su vasa iskustva

Ugasi googleovo automatsko slanje podataka za backup, idi u bateriju, detalji i tam sve aplikacije osim mesenđera, mailova, viber i whatsappa stavi da im UVIJEK štedi bateriju, skini BK disabler i pogasi stvari koje ne koristiš (npr. chrome, google tražilicu, svoice, shealth, defoltni mail, defoltni browser...). Jendostavno utipkaš u google S7 bloatware i pratiš jednu od lista i lupaš što ti smeta.. Sa systemskima oprezno!

Također onu googlovu povijest lokacija, i u lokacijama općenito one dvije stavke za wi-fi i bluetooth.

Meni kroz noć bez AOD-a (od 22:00 do 7:00 je ugašen) popije kojih 2-3%.

Naravno ako kaj od navedenog TREBAŠ nemoj gasiti, ja ne trebam pa sam sve ugasil, kad budem trebal, lako se u 3-4 klika upali

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 17:34 (Karlek_19).
16 godina

Ekipa zanima me sljedeć,

Trenutno imam Galaxy S6 njega planiram pokloniti sestri i uzeo bih sebi Galaxy S7 Edge pa me zanima dali ču imati kakve velike razlika sa S6 na S7?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oces :) ma da ako ti nije hitno pricekaj s8 ...
11 godina
Po meni, najveća razlika u bateriji...
14 godina

Ekipa ja imam problem.

Zivim i studiram u engleskoj doalzim kuci za praznike.

Imam S7 EDGE i prije koji dan mi se pojavilo par mrtvih pixela na ekranu, samo mala crtica, sad me zanima koliko dugo traje to njihovo oce li mi dat novi ili promijenit ekran. jer sam ja samo tri tjedna u hrvatskoj.

Uz to operater mi nije ovjerio garanciju imama racun i sve ali garancija nije pecatirana kako da to rijesim.

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice