Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 194.041
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

Imao sam Note 2 pa napravio kratki izlet na Nokiu i vratio se na Note 3. Lakši je,bolje izgleda,ekran malo bolji, neke male promjene u softveru. Noviji S-pen. Što se tiče hardvera nema šanse da primjetiš razliku u radu aplikacija. Oba rade super. Kamera bolja ali ne baš toliko. 

Po meni se ne isplati nego čekaj najesen Note 4. To bi trebao biti pravi skok prema nekim leakovima. Ili se odrekni S-pena pa pričekaj LG G3 koji uskoro dolazi.

15 godina
neaktivan
balbino kaže...

O.K hvala,ja razmišljam da ga uzmem preko mobicity.co.uk,došao bi me,preračunato oko 3100 kn.

A jel tko uzimao kod njih? Koliko još platiš poreza i ostalog kod nas?

Miro
15 godina
neaktivan

Proko mobicity-ja sam uzeo LG G2 i Nokiu 1520,Lj3 putovao 20 dana od narudžbe a Nokia 8 dana. Nema nikakvih dodatnih poreza. Platiš cijenu kod njih koja je bez njihovog poreza jer eto još uvijek ne znaju da smo u EU. Ja bih ipak Note kupio na njuskalu jer sam prije 10-ak dana kupio svoj star 2 mjeseca za 2900 sa garancijom i računom od Vip-a.

11 godina

Presao sa LG g2 na note3 Zasada sam Prezadovoljan. Ekran Je super. Za bateriju je rano govorit

16 godina
neaktivan

Jel bilo kakvih vijesti o 4.4.3 za N3 ???

Samsung Galaxy Note II :)
16 godina
Jok
VenAtoR#2231
11 godina
11 godina

Jel staljao ko kakav custom rom na note3? Može li se uopce staviti a da se ne aktivira knox sistem pa da izgubim jamstvo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dozlagrdio mi je već ovaj Samsungov official ROM, koji je Vama najbolji ROM (baterija, fluidnost, funkcionalnost) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bio mi je sweet naj, al sad je dev polupo mobitel i nove verzije nema dok ga nepopravi..... sad sam stavio omegu v17 i ok je...
VenAtoR#2231
14 godina
protjeran

Dal ima ko kakvih problema s ekranom?
Na crnoj pozadini na minimalnoj svjetlini kod brzog skrolanja se na prijelazima vidi ljubičasta boja.
Dal je do ekrana ili se moze rjesiti softverski, malo sam guglal i dosta s4-ki ima taj problem...

0 0 hvala 0
14 godina

Stigo neki update  :) treba pricekat da se mob napuni bar na 15% da krene instalacija, inace na mobu je trenutno 4.4.2

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 17:46 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina

Evo instaliro update, ima nekih novosti, kada povucem dolje sa gornjeg ruba ekrana da mi se spusti ono za wifi , gps i ostalo ide kao da je u slow motion :)

koliko mi se cini troši malo više rama nego prije, performanse se nisu poboljšale, jedna od novosti je virtualna šetnja koja je jako slicna panorami, jedina nova korisna stvar je pojačalo za skidanje, evo par slika noviteta

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 18:29 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Skidam i ja update ... 196.38Mb ...

Zadnjih mj-dva imam problem da ako ugasim ekran na tipku, ne mogu ga odmah upaliti ... moram cekati 30-40 sekundi prije nego sto tipka proreagira da mi upali ekran ... isto je i s home i on/off tipkom ... kao da nesto softverski blokira ...

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni power tipka ne funkcionira prvih 20 sekundi nakon resetiranja mobitela

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

HA! Nemam vise problema s paljenjem ekrana! Dobar update :)

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekipa dal postoji neki kod ili aplikacija tipa ovog 4g switchera?

Do sad sam imao lg g2 to mi je radilo odlicno al sad sam promjenio mob i ne radi mi ni na S5 ni na notu 3 a ne radni ni na tabu 3 lte.

Mozda postoji neki kod za ulazak u meni pa da si mogu mjenjat izmedu 2g,3g i 4g

0 2 hvala 0
16 godina
pa treba ti manje od minute da to rucno u settings prebacis...
VenAtoR#2231
15 godina
neaktivan

Da znam al nema lte only.doma mi se stalno prebacuje između 4g i 3g

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 23:05 (Rašo).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo mog trajanja baterije, prvo sa štednjom energije i svjetlost skoro do kraja snižena, drugo bez štednje energije i svjetlost na automatskom(0)

2 0 hvala 0
11 godina
ibosilj kaže...

Evo mog trajanja baterije, prvo sa štednjom energije i svjetlost skoro do kraja snižena, drugo bez štednje energije i svjetlost na automatskom(0)

brutalno dobro

koja verzija androida i koji rom (hrvatski, neki od operatera)?

14 godina
protjeran
marsovac zemaljski kaže... 

brutalno dobro

koja verzija androida i koji rom (hrvatski, neki od operatera)?

stock rom, 4.4.2 kitkat (tele2) 

14 godina
protjeran

Ako neko slučajno nezna, postoji način da maknete vecinu bespotrebnih aplikacija bez rootanja, samo idete u postavke aplikacija -> sve aplikacije i za aplikaciju koju želite maknuti deinstalirate sva azuriranja i iskljucite ju, posle toga vise je nema u popisu aplikacija, niti javlja update-ove preko play stora za njih

0 0 hvala 0
14 godina

Danas opet stigao neki update za poboljšanje stabilnosti, za sad nisam nikakve promjene u radu i performansama uocio.

Dali ste vi nesto novo otkrili i dali vam je stigao uopce?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 1:12 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo decki napokon je stiglo....rootanje s knoxx 0x0... opsirnije ovdje

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
protjeran

upravo mi je stigao update od nekih 194 mb a mobitel je rootan
dali je pametno to updateat sad i ako je dali gubim root posle update-a? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok društvo, imam par pitanja vezano uz Note III.

Dakle, kupio bih ga ubrzo, pa me interesira nekoliko stvari.

- Kupio bih novi mob, pa me zanima jel 32GB osnovni model? Vidim da tako piše na mob.hr, pa me zanima.

- da li mobitel radi osjetno sporije kada je štednja baterije uključena? I koliko ustvari štedi bateriju?

- možete li navesti nekoliko cool featurea koje se koriste svakodnevno i koje uvelike olakšavaju neke stvari.

- kakva je kamera po noći? Jel baš neupotrebljiva, ili se može izvući kako tako dobra fotka? Koliko je snažna bljeskalica?

- vidljivost ekrana na suncu? Zagrijavanje uređaja u svakodnevnom radu?

Eto, postavio sam dosta pitanja, ali nadam se da će netko tko ima ovaj stroj naći malo vremena za pomoć :)

Hvala unaprijed

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Radije pričekaj malo za Note 4, trebal bi imati osjetno bolju kameru, pogotovo po mraku.

A sto se tice Note 3, pogledaj malo iznad moje rezultate s stednjom baterije i bez, ne radi nista sporije s stednjom ukljucenom, vidljivost ekrana na suncu je izvanredna, a zagrijavanje nisam primjetil da je bas nekaj pretjerano. Po danu je kamera odlična, a po mraku slike bas i nisu dobre.

16 godina
neaktivan

Ma znam da će imati bolju kameru, ali mi ne pada na pamet davati tolike novce za praktički isti mobitel, koji uz to nema USB 3.0, nez zašto su ga makli.

Što se tiče interne memorije, kakvo je tu stanje? Svugdje nešto drugo piše.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Bok društvo, imam par pitanja vezano uz Note III.

Dakle, kupio bih ga ubrzo, pa me interesira nekoliko stvari.

- Kupio bih novi mob, pa me zanima jel 32GB osnovni model? Vidim da tako piše na mob.hr, pa me zanima.

- da li mobitel radi osjetno sporije kada je štednja baterije uključena? I koliko ustvari štedi bateriju?

- možete li navesti nekoliko cool featurea koje se koriste svakodnevno i koje uvelike olakšavaju neke stvari.

- kakva je kamera po noći? Jel baš neupotrebljiva, ili se može izvući kako tako dobra fotka? Koliko je snažna bljeskalica?

- vidljivost ekrana na suncu? Zagrijavanje uređaja u svakodnevnom radu?

Eto, postavio sam dosta pitanja, ali nadam se da će netko tko ima ovaj stroj naći malo vremena za pomoć :)

Hvala unaprijed

1) postoji model od 16GB, ali kod nas telekomi obično prodaju 32GB verziju

2) primijeti se lag u radu jer se downclocka procesor, ali to je bit štednje baterije. Možeš si smanjiti svijetlinu ekrana i isključiti GPS pa ćeš štedjeti bateriju bez laga

3) pored faux-leather pozadine, koja daje lijep osjećaj dok držiš mob, tu je naravno Pen koji olakšava vođenje bilješki, brz pristup nekim opcijama i općenito navigaciju sučeljem. Kad jednom probaš Pen, svi ostali mobiteli te dijagonale će biti nedovoljni {#}

4) kamera je klasična smartphone kamera po noći, nije skroz crn ekran, ali su slike pune šuma i mutne. Bljeskalica je prosječna, čak sam primijetio da jedan prosječni LG kojeg ima frendica ima jaču bljeskalicu

5) Ekran se dobro vidi na suncu ako povećaš osvijetljenje ekrana, kontrast i boje su vrhunski. Zagrijava se kao i svaki drugi mob, bit će malo topliji iza, ali ništa strašno

Po meni se ne isplati čekati Note 4 jer će biti puno skuplji, a ne donosi ništa vrijedno čekanja

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice