Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.071.902
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nego,koliko sam skužio,on se ne spaja automatski na wifi sve dok ja ne otključam ekran?

Dali postoji način da ga postavim da se odmah automatski spoji čim dobi signal?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja mislim da on automatski skenira wifi mreze svakih 2 minute ili kolko je vec namjesteno...jucer se meni potrefilo taman dolazim kuci,otvaram kapiju i odma je poceo vibrirat dolaze obavijesti s fejsa

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li se to kako podesit?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Kelam kaže...

Znaci pise mi total space 11.35GB

Od toga mi je available 3.01 a sve ostalo zauzima jos 3.48GB

Znaci fali mi 5GB storage 

Di je to?

Neat rom AOSP 3.2

Ljudi evo opet se javljam sad dajen I sliku da vidite o cemu pricam 

Ako itko zna Gdje je ta memorija nestala neka slobodno kaze

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...
Kelam kaže...

Di je to?

Neat rom AOSP 3.2

zar to nije normalna memorija sa jelly beanom?

ev pogledaj kod mene

http://pokit.org/get/?26e086735045439bb230e0626bcf9c3a.jpg

15 godina
neaktivan
Kelam kaže...
Kelam kaže...

Di je to?

Neat rom AOSP 3.2

nesto stvarno nije u redu kod tebe a nemam pojma sta. Sve je moguce, od koriscenja art-a do instaliranog lucky patcher. Najbolje da odvojis 30min kopiras sve na pc zajedno sa backup-om aplikacija, formatiras kompletno internu i instaliras zadnji rom. Nakon toga vratis samo one fajlove za koje znas za sta sluze. Evo kako je kod mene

14 godina
salesale kaže...
Kelam kaže...

nesto stvarno nije u redu kod tebe a nemam pojma sta. Sve je moguce, od koriscenja art-a do instaliranog lucky patcher. Najbolje da odvojis 30min kopiras sve na pc zajedno sa backup-om aplikacija, formatiras kompletno internu i instaliras zadnji rom. Nakon toga vratis samo one fajlove za koje znas za sta sluze. Evo kako je kod mene

I tebi fali kao 2GB al Pretpostavljam da je to neki backup

A nista mislia san da cu izbjec kopiranje svega al izgleda da je to jedino rijesenje

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
17 godina

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Odlično! Ako bude bug free, bit će veselja za Samsungove vlasnike

*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan

Nego izgleda da postoji mogućnost da S3 dobi i android 5.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/galaxy-s3-android-5-0-t2195820

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 13:18 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne znam za vas al ja sigurno budem dobio android 5;) ionako sam vec odavno na 4.4.2...jedina mana custom roma na s3 je bio battery drain nakon poziva ali od kad je to rijeseno nisam niti jednom pomislio vratit stock samsungov (sp)rom
juka
14 godina
neaktivan

ajde ljudi cim neko nadje taj originalni rom nek postavi da flashamo

ja sam odavno na 4.3 i to bez onog malog updejta od 30ak MB jer mi se nije dalo zbog toga ponovo fleshat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Idem probat unrootat mob.

Gledam firmware na sammobile-u i vidim da postoji noviji od onog kojeg sam imao na mobitelu.

Da li da stavim taj noviji ili onaj koji mi piše u mobitelu pod 'osnovna verzija'?

Ili nema razlike?

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 15:45 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stavi noviji

14 godina
protjeran

Jel znaš možda zakaj mi na tvom romu ne radi flash?

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan

na kom? aosp?

16 godina
neaktivan

Jedno pitanje, nakon unrootanja i flashanja stock firmware-a, što se točno dogodi s podacima na mobu / kartici?

Da li se u principu radi full wipe i sve ide na tvorničke postavke?

Da li se i SD mora obrisati?

Pitam jer recimo imam internet bankarstvo aplikacije na mobu i ako ih zeznem, moram ici u banku raditi nanovo redistribuciju.

Hvala.

P.S.

Računam unrootati mob, vratiti ga na stock kada izadje KitKat tako da ga mogu ažurirati i zatim nanovo napraviti root.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne, na sammy-u?

15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Jedno pitanje, nakon unrootanja i flashanja stock firmware-a, što se točno dogodi s podacima na mobu / kartici?

Pitam jer recimo imam internet bankarstvo aplikacije na mobu i ako ih zeznem, moram ici u banku raditi nanovo redistribuciju.

Hvala.

P.S.

Računam unrootati mob, vratiti ga na stock kada izadje KitKat tako da ga mogu ažurirati i zatim nanovo napraviti root.

mislim da ces morati do banke. neki stock romovi formatiraju internu ali vecina ne. Kako god, data podaci te aplikacije ce biti obrisani

daniel.hajdinjak666 kaže...

Ne, na sammy-u?

Niko mi nije rekao da to ne radi a ja sam trenutno na aosp-u pa ne mogu da proverim. Kada si primetio to, jel radilo na 6.4? Da li mislis na lampu koja se aktivira preko toggles ili VOL UP?

14 godina
neaktivan
salesale kaže...
forzzuk kaže...

Hvala.

P.S.

mislim da ces morati do banke. neki stock romovi formatiraju internu ali vecina ne. Kako god, data podaci te aplikacije ce biti obrisani

daniel.hajdinjak666 kaže...

Ne, na sammy-u?

Niko mi nije rekao da to ne radi a ja sam trenutno na aosp-u pa ne mogu da proverim. Kada si primetio to, jel radilo na 6.4? Da li mislis na lampu koja se aktivira preko toggles ili VOL UP?

ja mislim da je mislio na flash player ;)

14 godina
protjeran

Tako je, flash player. Imam zadnju verziju sammy roma, a flash ne radi na stocku, Dolphin ni na Boat browseru. 

Idem probat reinstalirat rom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeli koristi ko aplikaciju kakvu za držati dialer i launcher u memoriji i kako to radi? Htio bi spriječiti redraw launchera i da mi trenutno se pojavi dialer kada idem zvati jer svi znamo kako na stock romu (zapravo sam na Neat 7.4 baziran na stocku) ima dosta čekanja da pokrene dialer prvi puta. Isto tako mi se zna restartat launcher kada izađem iz neke aplikacije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

prijatelj mi je nabavio polovni S3, ali primjetio sam da ima gresku. Naime, kad kucnete prstom po ekranu (upaljen mob, ugasen, svejedno), osjeti se vibriranje. Vjerovatno je prijasnjem vlasniku pao par puta, pa me zanima da li se netko susreo s tim problemom.

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Greskom je dva puta postalo! 

Isprika {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 11:08 (DrFriks).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chome kaže...

Jeli koristi ko aplikaciju kakvu za držati dialer i launcher u memoriji i kako to radi? Htio bi spriječiti redraw launchera i da mi trenutno se pojavi dialer kada idem zvati jer svi znamo kako na stock romu (zapravo sam na Neat 7.4 baziran na stocku) ima dosta čekanja da pokrene dialer prvi puta. Isto tako mi se zna restartat launcher kada izađem iz neke aplikacije.

osobno 4.3 je katastrofa, baci se na aosp, problem riješen

DrFriks kaže...

Pozdrav,

prijatelj mi je nabavio polovni S3, ali primjetio sam da ima gresku. Naime, kad kucnete prstom po ekranu (upaljen mob, ugasen, svejedno), osjeti se vibriranje. Vjerovatno je prijasnjem vlasniku pao par puta, pa me zanima da li se netko susreo s tim problemom.

Hvala!

ako radi sve kako spada neka ga ne sekira, osobno nemam nikakvu predožbu šta bi moglo biti

ako ima živaca neka ga rastavi i lupketa dok ga polagano sastavlja, skužiti će u čemu je problem

jedino ako se nije zblesao vibro motor

18 godina
odjavljen
DrFriks kaže...

Pozdrav,

Hvala!

Meni se isto osjeti vibriranje, od kad je novi je takav.

http://isvijet.com.hr
16 godina

izgleda da ipak nista od kitkat-a? :( LINK

TiONiO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tionio kaže...

izgleda da ipak nista od kitkat-a? :( LINK

fak jea ima moj S3 LTE :D

16 godina
neaktivan

ne gine neki cm kitkat, pa onda kroz dogledno vrijeme s4, ovaj 4.3 stvarno bespotrebno kolje mobitel, svaka čast samsungu na tako aljkavom poslu

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 19:07 (hd22sb).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poklopi prstima tipke za pojacavanje i zakljucavanje pa onda kucni...u mene zavibrira ta tipka za zakljucavanje nesto sitno jer nije skroz fiksna..vidi jel i u njega tako ili je nesto drugo
juka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice