Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.072.759
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Jel mi moze netko objasniti kako bi tekao proces

instalacije ovog roma na S3 (4.1.2 {#}) ? ili poslao link

na upute?

uredaj je rootan i otkljucan pomocu galaxsim unlocka..

hvala lijepa!

13 godina

Na Neat AOSP 3.2 pojavljuje mi se RILJ partial wakelock, a nije do "google location" kako piše po nekim forumima. Zna li netko kako se riješiti ovog wakelocka jer mi pod "avio-mode" preko noći uzme 8% baterije??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali je bolji boeffla 2.1 stable ili 2.2 beta6a i koja je razlika? 

0 0 hvala 0
15 godina

sutra idem po ovaj mobitel polovan, na sto trebam paziti kad budem kupovao?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da nije kopija, imaš od hdc ala isti, samo što je lošiji
15 godina

dobro skinut cu antutu benchmark pa ce mi pokazat koji je chipset unutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

sutra idem po ovaj mobitel polovan, na sto trebam paziti kad budem kupovao?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electricsheep.asi

16 godina
neaktivan
amoled ti je jednostavno prepoznati, lcd ima neutralnije boje
e sada dali je lupan pa stavljano zamjensko staklo ćeš teško moći prepoznati, jedino možeš skužiti ako je netko nestručan radio pa oštetio "metalan" obruč oko ekrana (naime to je plastika, pa kada se grije staklo i ono smekša, pa ostane izvitopereneo)

koliko sam pratio, s3 nije imao nekih problema kao što je bio slučaj sa matičnim pločama kod određene serije na s2, dakle imaš 3 stvari, da nije kopija, da nije bio lupan i ostali hardware dali radi ispravno (mikrofon, slušalica, kamera, zvučnik, sim reader i micro sd reader)

imaš servisne testove (na netu možeš naći kodove) pa s njima isprobaš sve to

a onda na kraju baterija, ako stvarno stvarno nemaš sreće morat ćeš kupovati drugu, mislim da sam više manje obuhvatio sve mogućnosti

savjet, ako možeš lte verziju mislim da će ti biti bolje, jer ima 2 gige rama, sam TouchWiz na 4.3 je poprilično težak i neoptimiziran, tako da giga bez stavljanja custom roma je malo

sretno ;-)
15 godina

ok tnx...ma ionako cu roknut neki CM kit kat ko i uvijek i to je to...uvijek su mi stock romovi bili banana naspram ovih...jedini minus je losiji zvuk i kamera al jbg ne slikam cesto a zvuk se da poboljsat power amp playerom iako ni tad nije kao na stock romu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zato koristim ultimarom, kombinacija aosp i stock, točnije baziran je na stock 4.3, a skoro sve ostalo je aosp i brdo opcija kroz priloženi gravitybox

zadovoljan, jedino što nekada zna zblesati na sekundu kada primam poruku na face ili hangouts

ali sve ostalo super radi, već sam par mjeseci nanjemu, jedino što update ne izlazi redovito, pa su te popgreške postojane
15 godina

ma sad imam one x, njega cu i mjenjat za s3 bez nadoplate zato vas i pitam...a ponuda romova za taj htc je ono imas cm pun bugova i neke stock based koji se s vremenom toliko uspore da imas osjecaj ko da imas single core mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gummy Rom je navodno trenutno najbolji cm baziran Rom (4.4.2)
Nisam probao, zadovoljan sa svime
15 godina
neaktivan

Pozdrav, počela mi se javljati ova poruka.....

imam nano sim karticu sa adapterom! Jeli ovo do kartice ili? 

14 godina
neaktivan

Pozz.

Zanima me popis aplikacije na Jelly Beanu (4.3 original) pod upravljanjima aplikacije, koje sve se aplikacije mogu isključit a da neće naštetit radu uređaja, tj. koje aplikacije mi ne trebaju. Isključio sam već ChatOn, Chrome, SVoice, G+,... I kaj još mogu?

Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
igstromar kaže...

Pozz.

Zanima me popis aplikacije na Jelly Beanu (4.3 original) pod upravljanjima aplikacije, koje sve se aplikacije mogu isključit a da neće naštetit radu uređaja, tj. koje aplikacije mi ne trebaju. Isključio sam već ChatOn, Chrome, SVoice, G+,... I kaj još mogu?

Hvala :)

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

14 godina
neaktivan

dobivamo kitkat :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
tonček kaže...

Ne dobiva Galaxy S3 International verzija koju mi imamo nego one američke verzije! Stavite ovi Salin NeatAOSP kitkat custom rom i imate takoreć Google Edition Galaxy S3. Kamera je sad već na razini stock kamere, baterija ako ne i bolja od stock roma. Ako neko nije zadovoljan s aosp kamerom nek skine Snap cameru, koja je po meni izvrsna.

17 godina

http://www.sammobile.com/2014/03/13/android-4-4-kitkat-might-be-available-for-the-galaxy-s3-note-2-and-grand-2-duos-after-all/

"...an official Android 4.4 KitKat update for the Galaxy S3 is still on the cards as a leaked document indicates that KitKat will roll out to the international version of the Galaxy S3 (GT-I9300) next month. "

mag.inf
14 godina
neaktivan
Abalo kaže...
tonček kaže...

Ne dobiva Galaxy S3 International verzija koju mi imamo nego one američke verzije! Stavite ovi Salin NeatAOSP kitkat custom rom i imate takoreć Google Edition Galaxy S3. Kamera je sad već na razini stock kamere, baterija ako ne i bolja od stock roma. Ako neko nije zadovoljan s aosp kamerom nek skine Snap cameru, koja je po meni izvrsna.

šta me držiš za budalu

14 godina
neaktivan
bugi.kc kaže...

http://www.sammobile.com/2014/03/13/android-4-4-kitkat-might-be-available-for-the-galaxy-s3-note-2-and-grand-2-duos-after-all/

"...an official Android 4.4 KitKat update for the Galaxy S3 is still on the cards as a leaked document indicates that KitKat will roll out to the international version of the Galaxy S3 (GT-I9300) next month. "

haj valjda ce se sjetit i I9305,mada ne znam ni sta mi donosi taj update,fercera telefon odlicno i na ovom 4.3

14 godina
neaktivan
tonček kaže...
Abalo kaže...
tonček kaže...

šta me držiš za budalu

I da ga dobijemo ja ostajem na aospu... Sta ce mi touchwiz? Radi izgleda? Radi rama koji trosi? Aosp mogu temirat u touchwiz 90% i launcher stavit al mi ne treba. Ovako je mobitel extraa! al sve stvar ukusa...

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
tonček kaže...
Abalo kaže...
tonček kaže...

šta me držiš za budalu

I da ga dobijemo ja ostajem na aospu... Sta ce mi touchwiz? Radi izgleda? Radi rama koji trosi? Aosp mogu temirat u touchwiz 90% i launcher stavit al mi ne treba. Ovako je mobitel extraa! al sve stvar ukusa...

ma da, ali onda mogu uzeti neki source sa sammy na aosp pa ce bit bolji, mali drivere i sl .

16 godina

vrisnula mi je maticna na S3 i stavili su mi novu maticnu! dobio sam mob natrag, sa 4.3 na njemu!

i prije mi se desavala ista stvar, i sada sa novom maticnom..na 4.3 software-u mi svako toliko prekida mp3?

zar je moguce da nitko nema s tim problema??!

TiONiO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz, novi sam na ovom forumu i u androidu pa bih vas molio za maksimalnu pomoć. Ovako uzeo sam Samsung S3 I9300 nakon 2 dana korištenja počeo mi je štekati(ne toliko puno ali me to nervira), RAMi su mi konstantno zauzeti 80%, baterija ne može dulje od 20h, ima hrpu aplikacija koje ne mogu obrisati a ničemu mi ne služe. Pomalo sam razočaran pa vas molim jel mi neko može reći šta točno redom moram raditi...pročito sam tu neki root ali se baš ne razumijem u to pa da nešto ne potrgam...Može li iko napraviti rezime svega kako da mi mobitel ne šteka i da baterija traje duže? Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina

jel se moze promjenit onaj krom oko ekrana sta se zguli uvijek bez da se mjenja touch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jel se moze promjenit onaj krom oko ekrana sta se zguli uvijek bez da se mjenja touch?

Može al ćeš se namucit. Ako imas strpljenja ćeš moć i sam. Ja sam iphone 3gs rastavio i sastavio radi mijenjanja kucista. S3 je lakše.

Btw na svom s3 sam isturpijao to sa turpijicom za nokte i uopće se ne primijeti. Sad je cijeli crn. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 19:57 (4L4N).
15 godina

jbg ovaj je bijeli tak da bi to izgledalo blesavo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Moj je bio blue al sam stavio crno staklo,ispolirao okvir i poklopac baterije do crne boje. I home buton sam ispolirao tako da je metalno. Super je ispalo sve u svemu. Niko ne kluži da sam ja to radio i svi misle da je s4 radi home buttona

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
domac5 kaže...

Moj je bio blue al sam stavio crno staklo,ispolirao okvir i poklopac baterije do crne boje. I home buton sam ispolirao tako da je metalno. Super je ispalo sve u svemu. Niko ne kluži da sam ja to radio i svi misle da je s4 radi home buttona

postaj neku slikicu :P

14 godina
neaktivan
tonček kaže...
4L4N kaže...
domac5 kaže...

postaj neku slikicu :P

Eto.. slikano nokiom e52 pa nisu extra slike.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice