Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.074.860
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Damir1908 kaže...

Ne bi se ja kladil da je ovaj tvoj orginal. Jel to baš taj iz oglasa?

16 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Evo uzeo sam jedan preko njuske pa sad gledam power bank kad puutjem da mogu punit ga ,pada mi prepouricte neki preko njuske po mogucnosti da mi brzo stigne , a moze preko ebaya

Kao što je i kolega iznad mene naveo, mislim da si pojeo govno.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
Vjerovatno je fake...nema samsung loga ispod zvucnika za pricanje, znaci s prednje strane i straznji logo mi je cudan, a i ekran mi je ovako po slikama sumnjiv..
juka
15 godina
taj mobitel je kineska kopija, ista koju je moj frend platio 800 kn...svakih 30 sekundi gubi 1% baterije
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Kako staviti custom ROM na S3.

Jel moram otkljucat bootloader, kolko sam vidio to radim prek ezunlocka?

Htio bi staviti neatROM, sad imam XXEMG4 international verziju.

Hvala.
http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
Evo ti copy paste mog posta vec sam nedavno to objasnjavao drugom clanu.....
zapravo full wipe i format se podrazumjevaju kod bilo kojeg mjenjanja roma....ali za sve postoji prvi put, jel tako....ugl ako si ti sad na stock romu....skines neatrom koji zelis i stavis ga na sd karticu, zatim rootas mobitel jer bez toga ne mozes stavljat romove, znaci das si *te ovlasti* sa rootom....evo ode ti je detaljno objasnjeno http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/ ....onda si instaliraj rom manager app sa play storea i u njoj ces imat drugu opciju instal costum recovery...sljedis upute i instaliras za svoj model costum recovery....onda iz te iste aplikacije odes u opciju reboot into recovery...u recoveryu nades sljedece ocije---wipe chache, onda wipe delvik cache, i wipe data/factory reset( to sve ti je zapravo taj wipe/format) !!samo pazi time ti se brisu svi podatci sa mobitela!! i onda nakon toga odes iz tog recoverija na install zip/install zip from sd card1(u mene se tako zove moja sd kartica u tebe ce mozda drugacije) i nades onaj neat rom koji si tu spremio u .zip formatu i slijedis upute....i to ti je to,,,moze i drugi kernel ako zelis instalirat, ako zelis na isti nacin kao da hoces instalirat rom znaci u recoveriju install from sd card i samo nades zip od kernela koji si nades na internetu i prethodno skines i spremis na sdcard
juka
14 godina
neaktivan

I ja sam posumljo al to je uzo od tipa posto mu bio duzan loovu i meni cudan mob al sam iso na samsung waranty check i usporedivo meid od svog frenda koji ima org s3 i njegov koji je " 353975055585133/01 " http://www.samsungwarrantycheck.com/ 

p.s. sam me muci sto nema na prednjoj strani da pise samsung ko ovdje 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 10:58 (Damir1908).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
Juka_91 kaže...
Evo ti copy paste mog posta vec sam nedavno to objasnjavao drugom clanu.....
zapravo full wipe i format se podrazumjevaju kod bilo kojeg mjenjanja roma....ali za sve postoji prvi put, jel tako....ugl ako si ti sad na stock romu....skines neatrom koji zelis i stavis ga na sd karticu, zatim rootas mobitel jer bez toga ne mozes stavljat romove, znaci das si *te ovlasti* sa rootom....evo ode ti je detaljno objasnjeno http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/ ....onda si instaliraj rom manager app sa play storea i u njoj ces imat drugu opciju instal costum recovery...sljedis upute i instaliras za svoj model costum recovery....onda iz te iste aplikacije odes u opciju reboot into recovery...u recoveryu nades sljedece ocije---wipe chache, onda wipe delvik cache, i wipe data/factory reset( to sve ti je zapravo taj wipe/format) !!samo pazi time ti se brisu svi podatci sa mobitela!! i onda nakon toga odes iz tog recoverija na install zip/install zip from sd card1(u mene se tako zove moja sd kartica u tebe ce mozda drugacije) i nades onaj neat rom koji si tu spremio u .zip formatu i slijedis upute....i to ti je to,,,moze i drugi kernel ako zelis instalirat, ako zelis na isti nacin kao da hoces instalirat rom znaci u recoveriju install from sd card i samo nades zip od kernela koji si nades na internetu i prethodno skines i spremis na sdcard

Hvala, bolje provjeriti vise puta, imam vec instaliran Philzov Recovery (tak negdje i vidim da ima sve opcije koje si naveo), samo jos moram odabrati ROM i to je to.

Zanima me koje su razlike kod Neat ROM-a izmedju lite, Aroma, Full, koji je najbolji?

18 godina
odjavljen

Instaliro sam NeatROM 5.4 (4.3 verziju) i nisam bas zadovoljan, uredjaj nije fluidan ko prije, i ne radi mi kamera app, javlja error.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Instaliro sam NeatROM 5.4 (4.3 verziju) i nisam bas zadovoljan, uredjaj nije fluidan ko prije, i ne radi mi kamera app, javlja error.

koji kernel?

18 godina
odjavljen

Lite GX

0 0 hvala 0
14 godina

Da se ne patis, stavi yank 4.0a kernel.

S kamerom nisam na neatromu ama bas nikada imao problema. To je vise cm boljka.

Probaj yank kernel i stavi seeder 2.0

ja

1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Ma vratio sam se na 4.1.2, NeatROM od saleta i instaliro LiteGX pa bumo vidli kak ce ic.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahahah, malo kopam bzvz po gsmareni{#} i naidem na ovaj clanak ( http://www.gsmarena.com/samsung_lowcost_phones_under_investigation_for_kitkat_update-news-7327.php ) kao da ce kit kat dobiti i neki stariji samsung smartphone-i ali nije to toliko bitno nego mi upala u oci ova recenica da bi S3 zajedno sa s4, note 2 i 3 trebao dobit kitkat u 1 mjesecu sljedece godine,..pa si mislim pa tko tu koga,...jos niti 4.3 nije dosao za internacionacionalnu verziju pa ce kao kit kat u prvom...sta dobit cemo (ako i dobijemo) 4.3 pred Bozic pa za 10, 2o, dana odmah kit kat...vise cak nisam ni razocaran samsungovim potezima prema korisnicima s3, dapace cak mi postaje sve to smijesno...{#}

edit...zapravo nasao sam novi clanak gdje pise da ce za note 3 i s4 to biti u prvom, a za s3 u 3. ili 4. mjesecu. ( http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_and_note_3_to_get_kitkat_in_january-news-7237.php )

juka
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 18:17 (Juka_91).

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Zasto je tolki bauk oko tih nadogradnji, postoje custom romovi, a osim toga sumnjam da 4.3 donosi neke extra promijene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 18:17 (Edge).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Istina, ali dosta ljudi nikad nije culo za costum rom, kernel, recovery ili slicno... doduse oni i ne prate ovakve vijesti nego samo kad im dode poruka nadograde i to je to... ali bitno je i za ljude koji rade te costum romove...oni ih rade kad i ako im samsung pusti source(bar ove samsung based romove)....za asop romove nije bitno jer se oni rade od cistog androida , pa zato i imamo vec nightly cm11,  sve to, ali ja sam nekako vise za samsung based romove...

juka
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 18:22 (Juka_91).
17 godina
Juka_91 kaže...

Istina, ali dosta ljudi nikad nije culo za costum rom, kernel, recovery ili slicno... doduse oni i ne prate ovakve vijesti nego samo kad im dode poruka nadograde i to je to... ali bitno je i za ljude koji rade te costum romove...oni ih rade kad i ako im samsung pusti source(bar ove samsung based romove)....za asop romove nije bitno jer se oni rade od cistog androida , pa zato i imamo vec nightly cm11,  sve to, ali ja sam nekako vise za samsung based romove...

*custom

morrisoN
14 godina
neaktivan
Hvala na ispravci, to ja vise ovako u brzini i *laicki*..:)
juka
16 godina
neaktivan

imam jedno glupo pitanje ali neka. trenutno sam na cm 10.2 stable, vidim da mi je izasao cm11 te istoga mogu preuzeti ota ali sad me zanima sljedece... takoder imam pod update cm i starije verzije. uglavnom mene zanima ako dignem cm11 i ne bude mi sve stimalo kako treba mogu li se OTA vratiti na 10.2

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Je li efs backu samo za rootovane i ako jeste Kako napraviti nesto kao efs backub za nerootane androide ? 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
clasdulji kaže...

Kako napraviti nesto kao efs backub za nerootane androide ? 

Nikako. Taj backup ti ne treba ako ne misliš ništ flešati. 

16 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

imam jedno glupo pitanje ali neka. trenutno sam na cm 10.2 stable, vidim da mi je izasao cm11 te istoga mogu preuzeti ota ali sad me zanima sljedece... takoder imam pod update cm i starije verzije. uglavnom mene zanima ako dignem cm11 i ne bude mi sve stimalo kako treba mogu li se OTA vratiti na 10.2

Nemoj još update raditi jer još nije u "stable" fazi. Eh da,kad si već spomenuo,kakav je CM 10.2 stable? Brzina,baterija,itd.? Dali se mora flashat posebni kernel ili može na stock kernel flashati? Ako mora posebni kernel,koji i kako?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
12 godina
neaktivan

D li se pod flesanje podrzumijeva nadogradnja stock roma preko odina ? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li ko da je skonatao sa stranih foruma ispravlja li šta ova nova nadogradnja  i ima li ista specijalno ( što su pricali da se dobije vise rama, kamera itd )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
Ja imam 10.2 stabil na androidu 4.3.1 i super mi je. Baterija je bolja nego na orginal samsungu 4.1.2. Samo se mora izgasit google playservices jer su zbugani, ali koliko sam nasa na netu to je do googla jer svi sta imaju nexuse i ostalo imaju isti problem. Više od 50% baterije ode na to. Kad sam iskljucija taj google now koji ni nekoristim i da redovito dojavljiva moju lokaciju baterija je skroz uredna. I da uređaj leti doslovno prema isto orginalnom samsung sranju. Jednu jedinu zamjerku sam nasa u cilom sustavu, a to je šta se aplikacije unutar menija nemogu slagat po redu koji ja zelim, ali to nije do tog nego je tako kod svih osim samsunga ako se nevaram.
E sada šta se tiče šta se tiče kako napravit, pojma neman, prvi put sam flasha i sve to. tako da sam pratija 10 uputa dok nisam dosa do svega sta triba i uspilo je. 
Samo skill
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

jučer sam kupio SGS3 i gledam sad što da flasham gore.
Mislio sam napraviti dualboot nekog Samsung 4.3 ROM-a i AOSP/Slim/CM10.2/Omni, pa me zanimaju preporuke ako imate za ROM-ove?
Prioritet su mi stabilnost, brzina i baterija (neki ludi feature-i mi nisu zanimljivi, osim Multiwindow-a, a njega od AOSP romova ima samo Omni koliko sam shvatio - koji nije stabilan još).
Hvala! 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo za one koje zanima...hotfix je od sada dostupan svima u UK....nije vise ogranicen na odreden broj ljudi...citam na xda, a vjerovatno ce brzo i na sammobile i sl.
juka
17 godina
zovitemebuha kaže...

Mogoa bi imati problema sa OTA CM11 i povratkom na CM 10.2 jer su različiti gapps za 10.2 i za 11. 

Čim napraviš update na CM11 neće ti raditi playstore, youtube, google+... Trebaš flashati odgovarajući gapps.

Ja sam skinuo CM11 i odgovarajuće gapps i napravio potpuno novu "clean" instalaciju i mogu reći da u principu sve radi bez problema. Ja u dva dana korištenja nisam naišao na neki problem još.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
13 godina

Novi update neću ni gledati dok ne izađe na SamMobile. Iako sam sad tako dobro složia Neat 4.3 sa Novom beta4, da mi je milina baterija, kamera, fluidnost i ram na 400-500. 

1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Stavio sam Neat 4.1.2, i kad ocistim RAM nekad ode ispod 300. Ali nezadovoljan sam drainom preko noci, u 7h spavanja otislo mi je 10%, wakelock je pokazo da su se Chrome i Samsung Push Service cesto koristili, oko 300-tinjak puta, SPS sam izbriso, a chrome je ocito nesto radio u pozadini jer ga nisam ugasio u multitaskingu.

Koristim LiteGX kernel, jel imate neke prijedloge, cak razmisljam da se bacim na 4.3, koji ROM, koji Kernel?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice