Ma da je i došao popravljeni 4.3 update ja ne bih stavio do god ne čujem mišljenje drugih, valjda će doć slijedeći mjesec, tj trebao bi odma nakon S4 modela kako stvari stoje, a kasnije u proljeće i KitKat, no vidjet ćemo kako, kad i šta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma da je i došao popravljeni 4.3 update ja ne bih stavio do god ne čujem mišljenje drugih, valjda će doć slijedeći mjesec, tj trebao bi odma nakon S4 modela kako stvari stoje, a kasnije u proljeće i KitKat, no vidjet ćemo kako, kad i šta.
Koliko god kitkat bio optimiziran i blabla..siguran sam da ce znalci iz samsunga optimizirati touchwiz da ga uspori kako treba :)
juka
..siguran sam da ce znalci iz samsunga optimizirati touchwiz da ga uspori kako treba :)
Pa naravno, to namjerno rade i valjda će i promijenit malo touchwiz i ostale sitnice, moguće da će još više onda sprčkat fluidnost (ako uopće mogu nazvat jer nije fluidno) moba bez obzira na npr kernel 3.4 (koji će već bit). Stvarno nas tjeraju na SGS5 koji bi trebao biti wow, ali kad pročitam da se žure sa izbacivanjem, a pol stvari nedorađeno, nit optical image stabilization, itd...Očito ću još ostat na S3 godinu i više.
Stari htc sensation ima portan 3.4 kernel :)
Nas s3 ce trunuti na ovome do kraja :)
Official "update", također će biti dostupan putem OTA nadogradnje, kao i sve nadogradnje do sada.
Samo treba vidjeti tko će imati "prednost" pred "update", dal brendirani ili nebrendirani uređaji 
Ovako, flashao sam 4.4 temasek cm11 i sad zelim sa pca na mob prebacit folder sa slikama i pocne prebacivat 5 slika i onda samo stane dok mi na stock normalno prebaci,jel zna netko mozda u cemu je problem?
imam pitanje,
slušao sam glazbu sada na uređaju preko zvučnika, i na jednom je prestalo svirati, pojačano je do kraja ( max. 15 )
dok na slušalicama normalno reproducira glazbu. Sada sam pokušao zvati sebe na mobitel al nema zvuka 
Uređaj je official nikada na njemu nije išta rađeno.
Zanima me moze li se to kako popraviti, ili mi je uistinu crko zvučnik.
meni je na samsung S isto tako odjednom prestao proizvoditi zvuk na vanjski zvučnik...stavio novi rom..opet isto..na servis i ustanovljeno da je otišao zvučnik...
meni je na samsung S isto tako odjednom prestao proizvoditi zvuk na vanjski zvučnik...stavio novi rom..opet isto..na servis i ustanovljeno da je otišao zvučnik...
kolko si platio taj popravak da li znas ?
Garancija...
Garancija...
Imam ja sve, al nez kolko garancija vrijedi.
Ja uređaj imam god i 6 mj
a sto mislis kolko bi doso popravak zvucnika ( govorim o "službenim" servisima ne o fušeraju ).
juka
Ja sam promijenio vec 5 pari slusalica.
Kažem da SGS III imam god i 6 mj, tako nekako,
tj ja sam ga kupio u 8 mj a on je izasao u 5 mj 2012. godine 
Što mislite, ako mi garancija ne pokrije, koliko bi me došao popravak zvučnika i koliko vremenski bi bio bez uređaja ?
EDIT: gledam na youtube kako popraviti zvuk, zanima me što mislite o ovome postupku, vrijedi li da pokušam ili ?
Imali ko preporučiti neku lijepu gel masku ili neku drugu za SGS3 preko ebaya ? :)
Ja bi isto neku dobru gel masku a ne plastičnu.
Ja sam promijenio vec 5 pari slusalica.
Kažem da SGS III imam god i 6 mj, tako nekako,
tj ja sam ga kupio u 8 mj a on je izasao u 5 mj 2012. godine 
Što mislite, ako mi garancija ne pokrije, koliko bi me došao popravak zvučnika i koliko vremenski bi bio bez uređaja ?
EDIT: gledam na youtube kako popraviti zvuk, zanima me što mislite o ovome postupku, vrijedi li da pokušam ili ?
90% ti je otišao zvučnik...neigraj se s tim stvarima..odnesi to tamo di si kupio mob i prijavi kvar...to je kvar hardwerske prirode....ja sam u tele 2 uzeo mob i došao mi je za 6 dana od predaje...gara ti je 24mj na mob
90% ti je otišao zvučnik...neigraj se s tim stvarima..odnesi to tamo di si kupio mob i prijavi kvar...to je kvar hardwerske prirode....ja sam u tele 2 uzeo mob i došao mi je za 6 dana od predaje...gara ti je 24mj na mob
A dat ću ga na servis, reci mi jel si platio što ili je sve bilo besplatno ?
može mi tko reci dali samasong galxy s3 bolji od nokia 808 u kameri i osvemu moli vas hitno mi je jer mi brat ne vjeruje da moj bolji od njegove nokia
gdje skinuti službeni samsung s3 stock 4.1.2 ?
ili možda staviti Neat?svi ga hvale?
Marijane sine baci taj S 3 u zid molim te,jbt koji troler !
hvala može netko reci kako podesti kameru ka bude najbolje slika postoj kakva video na yutubu molim vas
ja
+1
gdje skinuti službeni samsung s3 stock 4.1.2 ?
ili možda staviti Neat?svi ga hvale?
Marijane sine baci taj S 3 u zid molim te,jbt koji troler !
samfirmware ili neat :)
Zadnjih tjedan dana ne stignem prckat po mobu jer jednostavno imam kolokvij svako malo, al da promjenim ROM potrebno je otkljucatu bootloader?
Jel moguce onda zakljucati bootloader jer mi je ovaj frend reko da se ne moze, a citajuci malo net vidim da se cak i moze.
A što je sa svim onim high-end uređajima koji neće dobit kitkat? Koji su jednom dobili update pa je izašo novi njihov mob, a znamo da ih štancaju stalno. Što se mene tiče htc je gori po tom pitanju...