Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.911.543
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tonček kaže...

di kupit original punjač?

Ja stvarno ne razunijem neke pojedince (ili su djeca pa ne znaju).? Jedino OVLAŠTENI servisi imaju ORIGINALNE djelove

i tu je kraj priče, SVE ostalo NIJE originalno (što ne mora značiti da ne valja, u nekim slučajevima su zamjenski djelovi čak

i bolji od originalnih). To znači da iza tih originalnih djelova "stoji" određena firma koja je na te djelove potrošila puno truda

i novca za razvoj, atest... i koja garantira da su njihovi djelovi i dodatna oprema potpuno kompatibilni sa njihovim proizvodima,

zato su originalni djelovi puno skuplji od ostalih ne originalnih. To vrijedi za sve, da sad ne nabrajam: automobili, bijela teh....

Pravac SAMSUNG servis po punjač. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 15:27 (dadonv1).
14 godina
protjeran
dadonv1 kaže...
AmD kaže...
dadonv1 kaže...
AmD kaže...#mce_temp_url#

Jedno pitanje .. Imam na ekranu ogrebotinu, nije to nista upecatljivo i veliko ali meni osobno smeta .. 

Zanima me moze li se taj gornji dio zamijeniti? Znaci ne cijeli ekran itd .. Samo onaj recimo "pokrov" ? 

Ako nisi zvao servis ?, najbolje je nazovi i pitaj. {#}

Meni je do sada pao dva puta, srećom na tepih{#}, nadam se da više neće.?#mce_temp_url#

P.S.

Malo manje se "gužvaj" sa curom, ženom ? pa neće ispadati.? {#}

Ako nije problem link nekakvog servisa gdje to rade .. Jer garancija i slično to ne pokriva .. 

To su ovlašteni servisi u Hrvatskoj - http://www.samsungstore.hr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=34

15 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...

Ja stvarno ne razunijem neke pojedince (ili su djeca pa ne znaju).? Jedino OVLAŠTENI servisi imaju ORIGINALNE djelove

i tu je kraj priče, SVE ostalo NIJE originalno 

A što si ti sve tu nadrobio, mislim da nije ni tebi jasno - kao prvo, ovo boldano je glupost, možeš (ako baš želiš) kupiti originalne dijelove i drugdje (npr. kod operatera), ali ih i puno povoljnije naručiti izvana preko weba (eBay ili direktno)...

BTW, dat ću ti nedavni primjer - kupovao far na autu (znači original, nema jeftine kopije): ovlašteni u HR - 2000 kn; ovlašteni u SLO 1500 kn; rabljeni u HR 800 kn; novi s ebay ITA s dostavom: 550 kn; novi s ebay UK s dostavom: 450 kn. I ti bi da ja 1500 kn bacim u vjetar u HR jer nemam pametnijeg posla?

A i ne razumijem zašto ti smeta da ljudi postavljaju pitanja na forumu, jel dobijaš proviziju od Samsunga možda? I da, djeca znaju samo za ovlaštene, ostali znaju da postoji puno toga "out there" pa zato i postavljaju pitanja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 17:39 (frulex).
14 godina
protjeran
frulex kaže...
dadonv1 kaže...

A što si ti sve tu nadrobio, mislim da nije ni tebi jasno - kao prvo, ovo boldano je glupost, možeš (ako baš želiš) kupiti originalne dijelove i drugdje (npr. kod operatera), ali ih i puno povoljnije naručiti izvana preko weba (eBay ili direktno)...

BTW, dat ću ti nedavni primjer - kupovao far na autu (znači original, nema jeftine kopije): ovlašteni u HR - 2000 kn; ovlašteni u SLO 1500 kn; rabljeni u HR 800 kn; novi s ebay ITA s dostavom: 550 kn; novi s ebay UK s dostavom: 450 kn. I ti bi da ja 1500 kn bacim u vjetar u HR jer nemam pametnijeg posla?

A i ne razumijem zašto ti smeta da ljudi postavljaju pitanja na forumu, jel dobijaš proviziju od Samsunga možda?

Prvo, ne smeta mi, zašto bi mi smetalo ?, nego mi je malo glupo tražiti pomoć gdje kupiti npr. originalni punjač ?, ne valjda u pekari.? Jasno je meni itekako što sam napisao.

Drugo, to što si napisao za djelove jednostavno nije točno, meni se čini da si ti nadrobio, uspoređuješ cijene u Hr. i u Slo., pa jasno da ne moraju biti iste.

Hehe nemoj mi samo o autima, e braco IMA neoriginalni far tj. zamjenski i ne samo far, postoje skoro svi djelovi na autima zamjenski, svašta.?

Lijepo ti kažem da originalni djelovi postoje samo u OVLAŠTENIM servisima (i ne kaže se "kopija" nego zamjenski dio). Samo servisi smiju i mogu prodavati

originalne djelove, pa nisu blesavi da svoju robu prodaju nekakvom ebay-u i slično... U vezi autaa i fara pitaj nekog uglednijeg autolimara, mehaničara...

Lijepo sam napisao zašto su originali skuplji, da ne ponavljam sad. Hehe nisam Samsungov "igrač" niti bilo čiji, iako nebi bilo loše biti samsungov jer im sada dobro ide.

Ispada ako govorim istinu i gdje se mogu kupiti originalni djelovi da sam "nečiji".? Na kraj krajeva u svim upustvima kad kupiš neki proizvod piše da se

orig. djelovi isključivo mogu kupiti kod dotičnog servisa i još dodaju da se ne koriste neoriginali jer u protivnom neće priznati garanciju na eventualni kvar, ovu rečenicu nisi nikad pročitao, jeli.? {#}

Ono u početku, napisao si "boldanje", ili si pogriješio ?, ako nisi pojasni. Živio ti meni.!

P.S.

Ako neki dio izvana izgleda kao orig. i piše npr. Samsung ne znači da to i je, "piše i na tarabi picka, pa slomiš k..ac". {#}

Ta "tvoja" Njuškala i ostali prodaju većinom rabljenu, ukradenu... robu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 19:00 (dadonv1).
14 godina
protjeran

Imam jedan problemčić, naime svaki put kada me netko nazove, a ja ne odgovorim ton zvona se stiša na nulu tj. kad slijedeći

puta me netko nazove tel. samo vibrira, ja ga recimo pojačam ali onda opet ista stvar kod narednog neodgovorenog poziva. Provjerio sam postavke

zvuka, poziva..., ali opet isto. Inače je bilo u redu do sada. Mobitel nije S3 nego S3 mini, kupio sam manji isključivo radi veličine,

S3 mi je malo prevelik, evo, to bi bilo to. Hvala za eventualne komentare.

Na forumu nisam naišao na S3 mini, zato ovdje postavljam pitanje, valjda nije neka velika razlika.? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 23:03 (dadonv1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...

Imam jedan problemčić, naime svaki put kada me netko nazove, a ja ne odgovorim ton zvona se stiša na nulu tj. kad slijedeći

puta me netko nazove tel. samo vibrira, ja ga recimo pojačam ali onda opet ista stvar kod narednog poziva. Provjerio sam postavke

zvuka, poziva..., ali opet isto. Inače je bilo u redu do sada. Mobitel nije S3 nego S3 mini, kupio sam manji isključivo radi veličine,

mislim da je S3 prevelik, evo, to bi bilo to. Hvala za eventualne komentare.

pa utome i je problemčič tvoj  jer nemožeš poravnat s3 mini s

i9300

napravi tvornički reset i tribabi normalno radit  koče sad znat što si ti pokrenija {#}

14 godina
protjeran
Dotore kaže...
dadonv1 kaže...

puta me netko nazove tel. samo vibrira, ja ga recimo pojačam ali onda opet ista stvar kod narednog poziva. Provjerio sam postavke

mislim da je S3 prevelik, evo, to bi bilo to. Hvala za eventualne komentare.

pa utome i je problemčič tvoj  jer nemožeš poravnat s3 mini s

i9300

napravi tvornički reset i tribabi normalno radit  koče sad znat što si ti pokrenija {#}

Ma da, znam, ali stvarno ima puno sličnosti između ta dva modela. Koliko ja znam nisam ništa mijenjao zadnje vrijeme.

Probaću i tu opciju.

Na forumu nisam naišao na S3 mini, zato ovdje postavljam pitanje, valjda nije neka velika razlika.?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 23:02 (dadonv1).
17 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...
frulex kaže...
dadonv1 kaže...

A i ne razumijem zašto ti smeta da ljudi postavljaju pitanja na forumu, jel dobijaš proviziju od Samsunga možda?

Prvo, ne smeta mi, zašto bi mi smetalo ?, nego mi je malo glupo tražiti pomoć gdje kupiti npr. originalni punjač ?, ne valjda u pekari.? Jasno je meni itekako što sam napisao.

Drugo, to što si napisao za djelove jednostavno nije točno, meni se čini da si ti nadrobio, uspoređuješ cijene u Hr. i u Slo., pa jasno da ne moraju biti iste.

Hehe nemoj mi samo o autima, e braco IMA neoriginalni far tj. zamjenski i ne samo far, postoje skoro svi djelovi na autima zamjenski, svašta.?

Lijepo ti kažem da originalni djelovi postoje samo u OVLAŠTENIM servisima (i ne kaže se "kopija" nego zamjenski dio). Samo servisi smiju i mogu prodavati

originalne djelove, pa nisu blesavi da svoju robu prodaju nekakvom ebay-u i slično... U vezi autaa i fara pitaj nekog uglednijeg autolimara, mehaničara...

Lijepo sam napisao zašto su originali skuplji, da ne ponavljam sad. Hehe nisam Samsungov "igrač" niti bilo čiji, iako nebi bilo loše biti samsungov jer im sada dobro ide.

Ispada ako govorim istinu i gdje se mogu kupiti originalni djelovi da sam "nečiji".? Na kraj krajeva u svim upustvima kad kupiš neki proizvod piše da se

orig. djelovi isključivo mogu kupiti kod dotičnog servisa i još dodaju da se ne koriste neoriginali jer u protivnom neće priznati garanciju na eventualni kvar, ovu rečenicu nisi nikad pročitao, jeli.? {#}

Ono u početku, napisao si "boldanje", ili si pogriješio ?, ako nisi pojasni. Živio ti meni.!

P.S.

Ako neki dio izvana izgleda kao orig. i piše npr. Samsung ne znači da to i je, "piše i na tarabi picka, pa slomiš k..ac". {#}

Ta "tvoja" Njuškala i ostali prodaju većinom rabljenu, ukradenu... robu.{#}

{#}

15 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...

Aj giv ap...

{#}

14 godina
protjeran
frulex kaže...
dadonv1 kaže...

Aj giv ap...

{#}

Hahahaha Kako si ti meni "prijatelju" ?, ajde reci mi di si, ja sam u Novom Vinodolskom. {#}

Daj ako znaš reci kako da sredim to zvono na mob., stalno mi se stišava na nulu i tada samo vibrira.

Daj reci ili ću ga zalipit u zid.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 15:07 (dadonv1).
17 godina
neaktivan

Zanima me vrijedi li garancija u Hrvatskoj ako je mobitel kupljen u Sloveniji? Kakvo je stanje sa tim? 

Kupljen u Telekomu Slovenije

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 2:08 (AmD).
14 godina

Dečki kako komentirare SGS III na Android 4.3 {#}

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

Dečki kako komentirare SGS III na Android 4.3 {#}

Tako da je fejk...build number bi trebao biti JWR66N, a ne JDQ47. uostalom svaka baba moze editirati build.prop i napisati da ima android 5.0. Nista od toga kolega :)

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Zanima me vrijedi li garancija u Hrvatskoj ako je mobitel kupljen u Sloveniji? Kakvo je stanje sa tim? 

BUMP

GL&HF
15 godina
neaktivan

Ljudii molim pomoc

Znaci puko mi je ekran na mom s3,sve ostalo radi,touch,sve,samo mi je ekran puko tj staklo ekrana,di bi to mogo nabavit i popravit i kolko to kosta

Hvala unaprijed

0 2 hvala 0
17 godina

ovako, dobio sam gs3 koji se stalno bootloop-a. znaci stalo se vrti onaj samsung logo.
na mobitelu je sve orginalno, stock rom.

hoce li pomoci factory reset u recovery-u ili treba flashati novi rom?

hvala

Ohne Audi geht es nicht..
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 18:03 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
nbafan kaže...

Ljudii molim pomoc

Znaci puko mi je ekran na mom s3,sve ostalo radi,touch,sve,samo mi je ekran puko tj staklo ekrana,di bi to mogo nabavit i popravit i kolko to kosta

Hvala unaprijed

????????????????? U trgovini ili servisu ?????, ma ne valjada u mesnici.????

"Kupite" ili nabavite S3 a onda nemate za eventualne popravke...????   Tipična slika Hrvatske.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 18:17 (dadonv1).
17 godina
odjavljen
AmD kaže...
AmD kaže...

BUMP

Ja sam kupio SII prije 2 godine iz Slovenije i jednom sam slao mail Europatradeu da pitam za jamstvo i naravno ono ne vrijedi. 

Galaxy SII I9100
14 godina
protjeran
Kordy kaže...
AmD kaže...
AmD kaže...

BUMP

Ja sam kupio SII prije 2 godine iz Slovenije i jednom sam slao mail Europatradeu da pitam za jamstvo i naravno ono ne vrijedi. 

Kakva glupost ?, vrijedi gdje god kupiš neki proizvod, ne daje garanciju trgovina gdje se kupi proizvod nego firma koja je proizvela

taj proizvod. Nisi bio dovoljno uporan, a naši kakvi jesu lopovi (ne znam zašto to rade jer ionako oni nemaju nikakvih troškova nego dotična

firma tj. Samsung), dobio si takav odgovor. Ja sam još 97g. kupio video recorder Sony u Trstu i naravno

da mi je vrijedila garancija u Hrvatskoj, tek usput, nije mi ni trebala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 18:48 (dadonv1).
17 godina
neaktivan

Ja mislim da bi garancija trebala vrijediti, pogotovo sad kad smo u EU .. 

GL&HF
17 godina
odjavljen
AmD kaže...

Krivo. Ako stvarno ne vjeruješ, pošalji mail Europatradeu pa češ vidjeti... Ljudi previše očekuju od te EU, nismo niti mjesec dana dio nje a već svi očekuju neke promjene.

Galaxy SII I9100
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 18:49 (Kordy).
14 godina
protjeran
Kordy kaže...
AmD kaže...

Krivo. Ako stvarno ne vjeruješ, pošalji mail Europatradeu pa češ vidjeti... Ljudi previše očekuju od te EU, nismo niti mjesec dana dio nje a već svi očekuju neke promjene.

Ma kakvi mailovi, moraš otići u servis i tražiti svoja prava, ako i dalje s.eru moraš zaprijetiti, ima raznih načina, dakako legalnih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 18:54 (dadonv1).
17 godina
neaktivan

Ja mislim da oni tebi ne mogu odbiti garanciju .. Pa oni su zastupnici samsunga .. Ako imas racun i sve je uredno moraju ti uzet mob

GL&HF
14 godina
protjeran
Kordy kaže...

Samo ti otiđi u ovlašteni servis daj im mob., garancijski list i račun i neće biti problema.

Čovječe, meni su svojevremeno počeli s.rati da mi ne mogu dati novu mašinu za rublje (koju nisu mogli popraviti) koja je čak bila kupljena

u njihovoj trgovini hehe, sve ovisi kako se postaviš, nažalost, ali polako sve ide na bolje. Samo oštro, i reci da želiš da bude popravljen JUČER.

Nema veze EU sa tim, ali može biti samo bolje, i na kraju nije bitno jesmo li u EU 5 dana ili 5 godina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 19:26 (dadonv1).
17 godina
odjavljen
AmD kaže...

Ja mislim da oni tebi ne mogu odbiti garanciju .. Pa oni su zastupnici samsunga .. Ako imas racun i sve je uredno moraju ti uzet mob

U redu, onda probaj ako što kolega kaže. Ako uspiješ, javi nama ostalima da znamo. Sretno.

Galaxy SII I9100
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 19:23 (Kordy).
13 godina
andreas11 kaže...

ovako, dobio sam gs3 koji se stalno bootloop-a. znaci stalo se vrti onaj samsung logo.
na mobitelu je sve orginalno, stock rom.

hoce li pomoci factory reset u recovery-u ili treba flashati novi rom?

hvala

trebao bi pomoci factory reset, ako nepomogne znas sta te je ciniti, flashati novi rom i onda za svaki slucaj factory i nema problema 

12 godina
neaktivan

ja imam samsung galaxy s3, i moja dva frenda imaju isti mob , kod njih je softver 4.1.2 a kod mene 4.0.4,. Kod njih se normalo updatelo  normalno kod opcija  i aktualizacija , a kod mene nema nista -.-' pomoc kako da updatem softver?

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav, frendica ima S3 i od neki dan joj se počeo pojavljivati problem s kamerom pri nočnom slikanju (preko dana je sve oke) priložem vam sliku za primjer da ne objašnjavam izgleda slike..

Kad skine neku app za kameru onda je oke sve ali tvornički bez app stvara problem.

Ako tko zna šta napraviti osim da koristi app za cameru bio bi vam zahvalan na pomoći.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice