Kako provijeriti dali je mob otkljucan na sve mreze osim umetanja druge kartice posto ju trenutno nemam.
Kako provijeriti dali je mob otkljucan na sve mreze osim umetanja druge kartice posto ju trenutno nemam.
Fino trajanje baterije. :))
Srednje korištenje...
A kakvo je to srednje korištenje od 3:15 on screen-a u 3 dana? Bez uvrede, ali to je nikakvo korištenje. :)
Kakva je razlika između kontinuirano upaljenog ekrana 3h i 16 min i ekrana upaljenog isto toliko kroz 3 dana ukupno?? Dosta velika, jer se tu nabire i čekanje poziva, paljenje wifi-ja, pozivi, os, itd... vidio sam da jednom kolegi za 5h upaljenog zaslona u jednom danu baterija dođe od 100% do 15tak%
Evo ovako ja sam kupio novi Samsung Galaxy S3 I9300 u T-comu i sjebo karticu slucajno i uzeo novu Tele2 karticu koju su djelili ovi iz Tele2 po ulici stavio je u mob i upiso pin i sve radi sve dok neidem nekog nazvati onda me trazi sim card cod pa sam uze opet T-mobile karticu i isto me to trazi šta da napravim.
napravio sam tvornički reset,a imao sam nekoliko slika na memoriji od uređaja,dal postoji neka aplikacija ili program na kompu da se to vrati,slično kako se mogu vratiti podaci s formatiranog diska?
Ustekaj u komp pa pokreni Recuvu nek iskenira SD od moba. Ne znam dal sljaka, al probaj.
očito imaš mob zaključani na t-mobile mrežu,zato ti neda da koristiš tele2 sim,odi u t-centar i zatraži da ti otključaju mob na sve mreže
Ali nisam siguran da će ga htjet otključat. Jer otključati ti moraju (besplatno) tek nakon godinu dana od kupnje uređaja. Tako je rekao HAKOM. A prije ti mogu otključati, pa naplatiti, kako ovi iz Vipa što otključavaju za 500kn.
Evo neki dan napkon i na VIP-i stigao XXEMC2 update. Bas me zanima koliko ćemo sad morat čekati do 4.2.1 :(
ovisi,ako je platio punu cijenu uređaja bez pretplate,onda mu moraju već otključanoga dati,ako nisu onda mu moraju besplatno otključati jer ga nikakvi ugovor ne veže s njima,kod pretplate je druga priča....ali uvjek ima i druga opcija,galaxy sim unlock
Ali nisam siguran da će ga htjet otključat. Jer otključati ti moraju (besplatno) tek nakon godinu dana od kupnje uređaja. Tako je rekao HAKOM. A prije ti mogu otključati, pa naplatiti, kako ovi iz Vipa što otključavaju za 500kn.
Evo neki dan napkon i na VIP-i stigao XXEMC2 update. Bas me zanima koliko ćemo sad morat čekati do 4.2.1 :(
Dečki ja sam kupio uređaj preko starog ( firma u kojoj on radi prelazila je na novog operatera i ugl on je mogo dobit galaxy s 3 za povoljne novce pa sam ga ja tako uzeo ) i kad sam ga uzeo bio je otključan na sve kartice. ( prelazili su na vip , ako se ne varam )
Galaxy mozes sam doma otkljucati besplatno. Nije teska procedura. Ako se ipak ne usudis, u bilo kojem mobitel servisu a da nije od nekog operatera, mozes ga ptklucati za 150kn
Moze preporuka nekog custom rom-a?
Jutros došla nadogradnja nekih 60Mb preko Vip-a. Jedino što sam novo primjetio nabrzinu ''Glazba usluge Google Play''.
dobio sam ga i ja...čini mi se da malo brže otvara imenik i kontakte
Kako neki dan? Meni je na VIP stigao prije skoro 2 mjeseca, po kojem to principu ide onda?
Vodootporan Samsung Galaxy S V s 16 MP kamerom
http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/Vodootporan-Samsung-Galaxy-S-5-s-16-MP-kamerom
zna li mozda netko kada dolazi sluzbeni update (novija verzija androida, za sada sam uparkiran na 4.1.2) za brendirane galaxy s3 , buduci da su rekli da ce i korisnici s3 dobiti slicne mogucnosti updejtom kao i oni sa novim s4, sada ne znam kako sa tmobile, opcenito uvijek kod njih kasni, sjecam se da sam se nacekao za 4.1.2, jer nisam htio rootati i zezati se
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_android_422_firmware_leaks-news-6066.php , nasao sam, ne znam da li je vec netko stavio, pise da dolazi u 6 mjesecu update za 4.2.2
Evo ga upravo je došla nadogradnja. neznam šta su nadogradili kad piše 4.1.2., šta nisu odma stavili 4.2.2., gubljenje vremena... Jelly je izašao još u veljači...
Evo ga upravo je došla nadogradnja. neznam šta su nadogradili kad piše 4.1.2., šta nisu odma stavili 4.2.2., gubljenje vremena... Jelly je izašao još u veljači...
Ja još ništa nisam dobio 
Doduše meni je pristikla neka nadogradnja od 60MB al još u Ožujku,
odlučio ja malo osvježiti svojeg galaxy-a i bacit ne njega neki novi custom rom, rootao ja njega i sve prošlo uredu, pronašao par custom romova za njega i krenuo u akciju, instalirao ja fino prvi rom(miui) i sve opet prošlo uredu ali kad se mob upalio nije mogao pronaci mrežu. mislio ja, reko neki problem u softwareu pa pokušao s novim rom-om(cyanogenmod) instalacija opet prošla bez poteškoća, mob se pali i ja sav u nervozi iskčekujem rezultat ali opet on nemože pronači mrežu.
pokušao sam u postavkama nekako doci do mreže ali svaki put mi kaže: "Error while searching for networks."
ni sam ne znam što da radim više s njim, u očaju sam i nadam se da je problem riješiv.
POMOČ, MOLIM VAS!! :)
Ekipa.
Imam pitanje.
Pred 15 min, mi je uređaj stajao na stolu, ( ekran ugašen) nisma ga koristio, i od jednom mi se upalila plava led lampica i bila je upaljena 1 min,
uređaj se sam isklučio te ponovno uključio i tražio pin 
Da li znate u čemu bi mogo biti problem, inače sve je "official" nikad ga nisam rootao niti ništa "dirao" softverski nije ništa rašeno ( romovi, i to )
pa me to malo čudi, a i plaši 
odlučio ja malo osvježiti svojeg galaxy-a i bacit ne njega neki novi custom rom, rootao ja njega i sve prošlo uredu, pronašao par custom romova za njega i krenuo u akciju, instalirao ja fino prvi rom(miui) i sve opet prošlo uredu ali kad se mob upalio nije mogao pronaci mrežu. mislio ja, reko neki problem u softwareu pa pokušao s novim rom-om(cyanogenmod) instalacija opet prošla bez poteškoća, mob se pali i ja sav u nervozi iskčekujem rezultat ali opet on nemože pronači mrežu.
pokušao sam u postavkama nekako doci do mreže ali svaki put mi kaže: "Error while searching for networks."
ni sam ne znam što da radim više s njim, u očaju sam i nadam se da je problem riješiv.
POMOČ, MOLIM VAS!! :)
Na CM flešaj XXDLID ili XXDLIB modem, pa onda vidi dal će raditi... A na neki sammy based rom flešaj modem koji oćeš pa preko getril aplikacije skini odgovarajući RIL i probaj tako..
Ekipa.
Imam pitanje.
Pred 15 min, mi je uređaj stajao na stolu, ( ekran ugašen) nisma ga koristio, i od jednom mi se upalila plava led lampica i bila je upaljena 1 min,
Da li znate u čemu bi mogo biti problem, inače sve je "official" nikad ga nisam rootao niti ništa "dirao" softverski nije ništa rašeno ( romovi, i to )
Pa nadogradio se automatski i onda restartao.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_android_422_firmware_leaks-news-6066.php , nasao sam, ne znam da li je vec netko stavio, pise da dolazi u 6 mjesecu update za 4.2.2
Ja sam stavio taj leakani .. Nekako brže jede bateriju, promjene ništa posebno iako je uređaj malčice brži.
Ekipa.
Imam pitanje.
Pa nadogradio se automatski i onda restartao.
Nije jer nije bilo "update" tj uređaj nije bio spojen na Internet.
A i kada je " update" u gornjem lijevom kutu se pojavi "ikonica" nadogradnje
Moze li mala pomoc? 
Stavio sam custom rom Omega XD 5.5 (4.2.2) i sada se svi podaci nalaze u onom 0 folderu, ali ne mogu naci podatke od starog roma. Trebao bih prebaciti Titanium backup u novi folder. Nadam se da ste shvatili sto je pjesnik htio reci 
edit: rijeseno, sa root browserom sam uspio naci u data/media
Je li normalno da mi mob GS3 preko noci potrosi 30% baterije. Koliko normalan mob trosi baterije kada je screen locked, odosno off?
Je li normalno da mi mob GS3 preko noci potrosi 30% baterije. Koliko normalan mob trosi baterije kada je screen locked, odosno off?
meni ako bas nista ne radim preko noci i nisam spojen na 3g/2g ni wifi potrosi oko 5% na stock romu