Evo jedna preporuka za one koji vole nositi mobitel na belt clipu
Evo jedna preporuka za one koji vole nositi mobitel na belt clipu
Jel ok 12-13 sati batt, od toga 4 i pol sata screen time? Stock 4.1.2 sa stock kernelom.
Gledam da bi mozda probo neki rom,ako bi dobio sta na bateriji. Ostalo me nis ne zanima.
Jel ok 12-13 sati batt, od toga 4 i pol sata screen time? Stock 4.1.2 sa stock kernelom.
Gledam da bi mozda probo neki rom,ako bi dobio sta na bateriji. Ostalo me nis ne zanima.
Ako uzmes mene u obzir, koji sa 6h screen-on ima 7.5h baterije, onda je i vise nego dobro :P
Ozbiljno, mi nesto ne valja sa baterijom?! Koristim Wannam 5.2 sa Siyah kernelom. UV-ao sam ga za 50 mV, a CPU mi je na stocku (1400 max).
Pocelo me zabrinjavati to :/
Problem sa nand flash memorijom " pogadja " sve uredaje , ili postoji nacin da se to izbjegne ?
Sta se brinete bespotrebno, garancija je tu.
Sta mislite o slimbeanu i foxhound romu? Trenutno sam na android revolution HD, ali ili sam ja lud ili nema puno razlike u odnosu na stock rom. I u perfomansama i opcenito :)
Ja sam ti dosta imo foxhound I bio sam zadovoljan.
Znam da su ovo samo glasine vezane uz Galaxy S IV al me zanima vaše mišljenje 
Vjerojatno ce i dalje biti na androidu kao sto su napravili sa sustavom bada,koji je bio samo na samsung wave.
evo mala provjera eMMC-om https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=hr
Upravo se vratio sa servisa doslo me 1490kn bez ruke +(nafuko sam ih da mi ne uzmu za to ... kao zichBO i to :P=) ubo sam neki paket sa 2 slim slikonske maske za isti... firm ostao isti ...
cak si mi dali prednji dio tj. koji se mjenjao za uspomenu :D sad imam 2 s3-a doma sokorm ...
Jel bolji od LKC? LKC je bio nedorađeno govance od ROM-a, radilo je sve, no radilo je jedva. Sporo, sporo... Kakav je ovaj?
Ja neznam jel sam ja poludio ili kaj
al ovaj s3 koji sam donio sa servisa ima 50 puta osjetljivi sad dodirnik i cak mislim da mu je veci memory acc
puno brze izlazim ulazim izmedju app-ova
kupljen je u 7 mj . i nikad ovak se nije brzo i precizno ponasao .. da ponovim firm je isti nista sof nije mjenjano
daklem off 4.1.1 .. 
Dali se zna bar okvirni dolazak 4.1.2 za tele2
Many Android 4.1.2 updates Galaxy S III , valjda je blizu !
Moj umro jucer, kupljen 21.6. Dan prije nego je umro stavim ga na dock prije spavanja kao i inace i jos vidim kad mi se napunila baterija a ujutro kad sam ga skinuo vidim da ne pali display, odmah mi bilo cudno. Mislio sam da se mozda istekao ispravljac pa je wifi preko noci izvukao bateriju. Spojim ga na komp i nista, baterija van pa unutra nekoliko puta i ne pomaze... Sluzbeni je i sva sreca pa sam na GO ali spremam se bas u VIP reklamirat :-(
Upravo napravio OTA update, inace sam na VIP-u.
Moj umro jucer, kupljen 21.6. Dan prije nego je umro stavim ga na dock prije spavanja kao i inace i jos vidim kad mi se napunila baterija a ujutro kad sam ga skinuo vidim da ne pali display, odmah mi bilo cudno. Mislio sam da se mozda istekao ispravljac pa je wifi preko noci izvukao bateriju. Spojim ga na komp i nista, baterija van pa unutra nekoliko puta i ne pomaze... Sluzbeni je i sva sreca pa sam na GO ali spremam se bas u VIP reklamirat :-(
Javi kak je proslo na servisu :/
Znači i kod nas je počelo,samo se nadam da će samsung naći neko dugoročno rješenje a ne opet stavljati dijelove koji će vjerojatno opet za par mjeseci riknuti
Update napravio - VIP, sve radi ok, multi window je super, samo šta ne možeš dodavati svoje aplikacije...
Upravo napravio OTA update, inace sam na VIP-u.
Dobio si "update" na 4.1.2 
Dal se zna kada ćemo i mi nebrendirani dobiti "update" 
Update napravio - VIP, sve radi ok, multi window je super, samo šta ne možeš dodavati svoje aplikacije...
Kako ne možeš dodoavati svoje aplikacije?
Maybe smo i mi nebrendirani dobili OTA nadogradnju, ja gledam več 3 dana na link, ali ga ne ažuriraju stoji im 25.12 
Evo i meni stigao OTA update na 4.1.2. vip. Ne znam da li je samo meni ali kao da se mob usporio s ovim updateom.Scrolanje u porukama mi se jako usporilo i mob se dosta vise grije.
Kako ne možeš dodoavati svoje aplikacije?
Pa ne možeš, samo one po defaultu su u toj traci za multiwindow. Ja ne vidim opciju za dodavanje drugih.
ja upravo skidam vip-ov jer za t mobile nije doso jos :)
Priznaju li za garanciju i daju li novi uredjaj,ako mi rikne S3 nepovratno. A uredjaj jo root-an?
da priznaju nema veze sto je rootan...
kakav je !