Cooler master-690

poruka: 278
|
čitano: 102.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Cooler master-690
F1-IVO kaže...

E to Radikal!Svaka cast.Mislim da cu ga uzet uskoro.

možeš slobodno u linksa ti je naji jeftiniji bar koloko san ja gleda i za te pare nemoš kupit bolje kućište
I Jadantisi
17 godina
neaktivan

Iako je to kuciste poprilicno poskupilo u godinu dana. Znam da je moj kompa kupio isto to kuciste u adm-u za 500 i nes sitno (20 ili 30 kn). Dosli trgovci malo k pameti :-)

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Evo nova slika mog Cm690 kučišta (samo sam dodao još jedan vent na dno kojeg nema na slici)

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kooler master-690

gdje si nabavio prozirnu bočnu stranicu?

16 godina
neaktivan
RE: Kooler master-690
Jokerr kaže...

gdje si nabavio prozirnu bočnu stranicu?

Imaš u Feniks Kompjuterima.
M.C
16 godina
protjeran
Cooler master-690

pretpostavljam da mene pitaš pošto je ovo moj post nisan je nigdi kupija napravija san je ustvari ugradija staklo

I Jadantisi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Haha. Meni samo što ne pukne ova stranica iza ploče. Zamjenio sam napajanje Raptoxx 750W sa Corsairom 550W (sa konja na magarca sam prešao :), ali Corsair barem ima dovoljno dug 8 pinski EPS za ploču) i sada imam manje kablova i imam 5 120mm ventova (maknuo sam 2 jako stara, mislim 4-5 godina). Još sam zamjenio PATA DVD sa SATA-om pa nemam više tog ružnog, žutog, debelog kabela.

pa nisi mora mjenjat struju radi dužine kabela to si jednostavno moga produžit i rješit stvari
I Jadantisi
16 godina
neaktivan

Pretražio sam sve moguće i nigdje nisam našao produžetak za 8 pinski kabel

fotoforum.forumotion.net
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

nigdje ga neš ni nać otkineš od neispravnog napajanja i produžiš konektore koji su ti kratki i rješiš stvari pa nije valjda to neki problem za napravit
I Jadantisi
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Jel nesto ovakvo trebas?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 11:51 (F1-IVO).
16 godina
protjeran

neda se to otvorit ivo daj drugi link

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
Cooler master-690

Sad radi:)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I Ivo, si kupio na kraju kuciste ili si u dilemama?

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
neaktivan
giga kaže...
Oly_E3 kaže...

nigdje ga neš ni nać otkineš od neispravnog napajanja i produžiš konektore koji su ti kratki i rješiš stvari pa nije valjda to neki problem za napravit
 A mogao sam, ionako sam kupio ovo Corsair napajanje za jednu drugu konfu, pa tako da nisam na nekom gubitku
F1-IVO kaže...
Oly_E3 kaže...

Jel nesto ovakvo trebas?
 Da ovako nešto mi je trebalo
fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

evo kupih cm690, i predobro je,ogromno u usporedbi sa mojim starim,lijepo je po meni,3 venta dobijem,jedino,tamo iza posakrivam kabele?ima prostora,ali nemogu kabeli van:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cooler master-690

evo kako san i obeća stigla novo napajanje pa sam malo i kabele složija  kupija  još jedan kontroler sad ukupno upravljam s 8 venta a 4 gasin po želji jer ovaj novi fan kontroler  (kaze master)posjeduje fukciju potpuno gašenje pojdinog venta sve u svemu odlićan proizvod a što se tiće napajanja silver pover ss-400 80+ iznenađujuće dobro napajanje za 400kn koje proizvodi togan kao jeftiniju inćicu a i poigrali smo se s orginalnim fanovima koji su bili u gornjem djelu kućišta pa sam ih malo osvjetlio a takve iste posjeduje antec kućište eto od obićnih crnih ventilatora dobija nešto ljepšu osvjetljenu verziju uradi sam pa eto i par slićica pa vidite

pozdrav

I Jadantisi
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cooler master-690

evo ovako uspija san nabavit za sitnu lovu još jednu grafu 8800gts iman ploću GA-P35 DS3P koja posjeduje 2× pci 16 to jest mogu ić dvi grafe a pošto  nikad do sad nisam stavlja dvi grafe te neznam dali ide sli ili kros koji drajveri idu za to te molim one koji su to več radili ako mogu da mi pomognu da to složim

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
giga kaže...

evo ovako uspija san nabavit za sitnu lovu još jednu grafu 8800gts iman ploću GA-P35 DS3P koja posjeduje 2× pci 16 to jest mogu ić dvi grafe a pošto  nikad do sad nisam stavlja dvi grafe te neznam dali ide sli ili kros koji drajveri idu za to te molim one koji su to več radili ako mogu da mi pomognu da to složim

Ja mislim da ta ploca podrzava samo CF a ne SLI. Za spajanje nvidie je potrebna SLI podrska

16 godina
protjeran
dzan kaže...
giga kaže...

Ja mislim da ta ploca podrzava samo CF a ne SLI. Za spajanje nvidie je potrebna SLI podrska

to znaći da nemogu nikako stavit gf8800gts dva komada na tu ploću dali mogu uopće iskoristit tu ploću za te moje grafe ili da zaboravin stvar

I Jadantisi
16 godina
Cooler master-690

Jedino mozes iskoristiti sa dvije ATi graficke. Sa tim svojim mozes zaboraviti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dzan kaže...

Jedino mozes iskoristiti sa dvije ATi graficke. Sa tim svojim mozes zaboraviti.

znaći kupnja još jedne grafe GF 8800 promašaj na ovoj ploći ko sanaderov blindirani bmw

I Jadantisi
16 godina
protjeran
Cooler master-690

yo, giga, gdje si nabavio ovaj fan controller?

smrt fašizmu, sloboda narodu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
maršal Tito kaže...

yo, giga, gdje si nabavio ovaj fan controller?

yo a na kojeg misliš ima dva

I Jadantisi
16 godina
protjeran
Cooler master-690

ovaj drugi. koji je tebi bolji? imam 6 ventova.

smrt fašizmu, sloboda narodu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
maršal Tito kaže...

ovaj drugi. koji je tebi bolji? imam 6 ventova.

ha ovaj drugi imaš u linksa a onaj akasa u hadveraja pa jedan i drui su dobri ali ako staviš dva to je odlićna konbinacija akasa kontrolira 4 venta i ima 4 termo sonte kojima možeš namistit ako proc proe temp od 50 c javi se zvukom ti samo pojačaš vrtnju i tep pada a ovaj drugi isto ima jednu funkciju zanimljivu ako ništa ne igraš nego si na netu on može potpuno ugasit svaki vent posebno tako da ti se pc skoro da uopče nećuje pa ti vidi

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

hocu dodati jos 2 venta ona na gornjem dijelu u svoje kuciste cm 690. koje velicine da stavim i dali trebaju biti usis ili ispuh? molim vas, odgovorite.

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MaxyBoy kaže...

hocu dodati jos 2 venta ona na gornjem dijelu u svoje kuciste cm 690. koje velicine da stavim i dali trebaju biti usis ili ispuh? molim vas, odgovorite.

po mogučnosti neka budu u boji odlićno itgleda okreneš ih da ispuhuju zrak zato što onaj na prednjoj masci upuhuje zrak također i onaj na podu kućišta a i to je pravilna cirkulacija zraka

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...

Ispuh jer se vrući zrak diže gore, na vrh  kučišta. Uzmi ako naletiš na 140mm ventove, ali i dobri 120mm bi bili super ;)

17 godina
neaktivan
Cooler master-690

Evo da se i ja pohvalim mojim kuler masterom 690

http://www.imagesforme.com/show.php/626199_P7220190.JPG

www,sobitza.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 23:03 (Razarach_NG).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Cooler master-690

Lijepo kuciste,kolko dode? vidio sam neki Cooler Master RC 690 u linksu,dal je isti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice