E to Radikal!Svaka cast.Mislim da cu ga uzet uskoro.
Iako je to kuciste poprilicno poskupilo u godinu dana. Znam da je moj kompa kupio isto to kuciste u adm-u za 500 i nes sitno (20 ili 30 kn). Dosli trgovci malo k pameti :-)
gdje si nabavio prozirnu bočnu stranicu?
gdje si nabavio prozirnu bočnu stranicu?
pretpostavljam da mene pitaš pošto je ovo moj post nisan je nigdi kupija napravija san je ustvari ugradija staklo
Haha. Meni samo što ne pukne ova stranica iza ploče. Zamjenio sam napajanje Raptoxx 750W sa Corsairom 550W (sa konja na magarca sam prešao :), ali Corsair barem ima dovoljno dug 8 pinski EPS za ploču) i sada imam manje kablova i imam 5 120mm ventova (maknuo sam 2 jako stara, mislim 4-5 godina). Još sam zamjenio PATA DVD sa SATA-om pa nemam više tog ružnog, žutog, debelog kabela.
Pretražio sam sve moguće i nigdje nisam našao produžetak za 8 pinski kabel
neda se to otvorit ivo daj drugi link
Sad radi:)
I Ivo, si kupio na kraju kuciste ili si u dilemama?
evo kupih cm690, i predobro je,ogromno u usporedbi sa mojim starim,lijepo je po meni,3 venta dobijem,jedino,tamo iza posakrivam kabele?ima prostora,ali nemogu kabeli van:D
evo kako san i obeća stigla novo napajanje pa sam malo i kabele složija kupija još jedan kontroler sad ukupno upravljam s 8 venta a 4 gasin po želji jer ovaj novi fan kontroler (kaze master)posjeduje fukciju potpuno gašenje pojdinog venta sve u svemu odlićan proizvod a što se tiće napajanja silver pover ss-400 80+ iznenađujuće dobro napajanje za 400kn koje proizvodi togan kao jeftiniju inćicu a i poigrali smo se s orginalnim fanovima koji su bili u gornjem djelu kućišta pa sam ih malo osvjetlio a takve iste posjeduje antec kućište eto od obićnih crnih ventilatora dobija nešto ljepšu osvjetljenu verziju uradi sam pa eto i par slićica pa vidite
pozdrav
evo ovako uspija san nabavit za sitnu lovu još jednu grafu 8800gts iman ploću GA-P35 DS3P koja posjeduje 2× pci 16 to jest mogu ić dvi grafe a pošto nikad do sad nisam stavlja dvi grafe te neznam dali ide sli ili kros koji drajveri idu za to te molim one koji su to več radili ako mogu da mi pomognu da to složim
evo ovako uspija san nabavit za sitnu lovu još jednu grafu 8800gts iman ploću GA-P35 DS3P koja posjeduje 2× pci 16 to jest mogu ić dvi grafe a pošto nikad do sad nisam stavlja dvi grafe te neznam dali ide sli ili kros koji drajveri idu za to te molim one koji su to več radili ako mogu da mi pomognu da to složim
Ja mislim da ta ploca podrzava samo CF a ne SLI. Za spajanje nvidie je potrebna SLI podrska
Ja mislim da ta ploca podrzava samo CF a ne SLI. Za spajanje nvidie je potrebna SLI podrska
to znaći da nemogu nikako stavit gf8800gts dva komada na tu ploću dali mogu uopće iskoristit tu ploću za te moje grafe ili da zaboravin stvar
Jedino mozes iskoristiti sa dvije ATi graficke. Sa tim svojim mozes zaboraviti.
Jedino mozes iskoristiti sa dvije ATi graficke. Sa tim svojim mozes zaboraviti.
znaći kupnja još jedne grafe GF 8800 promašaj na ovoj ploći ko sanaderov blindirani bmw
yo, giga, gdje si nabavio ovaj fan controller?
yo, giga, gdje si nabavio ovaj fan controller?
yo a na kojeg misliš ima dva
ovaj drugi. koji je tebi bolji? imam 6 ventova.
ovaj drugi. koji je tebi bolji? imam 6 ventova.
ha ovaj drugi imaš u linksa a onaj akasa u hadveraja pa jedan i drui su dobri ali ako staviš dva to je odlićna konbinacija akasa kontrolira 4 venta i ima 4 termo sonte kojima možeš namistit ako proc proe temp od 50 c javi se zvukom ti samo pojačaš vrtnju i tep pada a ovaj drugi isto ima jednu funkciju zanimljivu ako ništa ne igraš nego si na netu on može potpuno ugasit svaki vent posebno tako da ti se pc skoro da uopče nećuje pa ti vidi
hocu dodati jos 2 venta ona na gornjem dijelu u svoje kuciste cm 690. koje velicine da stavim i dali trebaju biti usis ili ispuh? molim vas, odgovorite.
hocu dodati jos 2 venta ona na gornjem dijelu u svoje kuciste cm 690. koje velicine da stavim i dali trebaju biti usis ili ispuh? molim vas, odgovorite.
po mogučnosti neka budu u boji odlićno itgleda okreneš ih da ispuhuju zrak zato što onaj na prednjoj masci upuhuje zrak također i onaj na podu kućišta a i to je pravilna cirkulacija zraka
Ispuh jer se vrući zrak diže gore, na vrh kučišta. Uzmi ako naletiš na 140mm ventove, ali i dobri 120mm bi bili super ;)
Evo da se i ja pohvalim mojim kuler masterom 690
Lijepo kuciste,kolko dode? vidio sam neki Cooler Master RC 690 u linksu,dal je isti?