Dakle nakon popravka Samsung Galaxy Tab-a P1000, dobio sam i stari display nazad (znači display + digitizer).
Sve na njemu radi (kontrole dodira i slika), osim što je Gorilla Glass oštečen od udarca.
Ima tko kakvu ideju za projekt?
Dakle nakon popravka Samsung Galaxy Tab-a P1000, dobio sam i stari display nazad (znači display + digitizer).
Sve na njemu radi (kontrole dodira i slika), osim što je Gorilla Glass oštečen od udarca.
Nešto sam razmišljao, u ponešto sličnoj situaciji, kupiti Raspberry pi (oko 25$) i HDMI-LVDS konverter (oko 35$) pa ispadne dakle nekakav mikro-PC. Ne znam samo što bih s njim korisno radio. 
Uzmes od kineza ovo:
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Glass-TOUCH-SCREEN-DIGITIZER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-TABLET-PC-GT-P1000-/310656492696?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item485491e498
Na 4:40 imas kako zamjenit staklo(i digitizer):
To zamjenis da nebude pukotina po staklu i onda mozes kupit tablet s full razvaljenim displayom(da bas LCD ne radi) za sitnu lovu i iskoristis ga negdje(ugradis u auto umjesto radia, spojis na neki audio sustav doma pa da s njim upravljas...) ili prodas.
Odlična ideja! Nisam znao za konverter. Mislim da ću napraviti mikro-pc za auto (mp3, filmovi, kamera za rikverc, ...). Tnx!
Odlična ideja! Nisam znao za konverter. Mislim da ću napraviti mikro-pc za auto (mp3, filmovi, kamera za rikverc, ...). Tnx!
I naravno sve to poslikati i staviti slike na forum