- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radilo bi. Kako si rekao žuta žica +, crna žica - . Nakon lemljenja, onaj dio na kojem si lemio žice omotaš izolir trakom da žice nebi bile "gole".
Radilo bi. Kako si rekao žuta žica +, crna žica - . Nakon lemljenja, onaj dio na kojem si lemio žice omotaš izolir trakom da žice nebi bile "gole".
E tako sam i mislio!
Hvala!
ej disi ih nabavio i kolko si platio i ja trazim..jel osvjetle izunutra kuciste ? sry na pitanju koja nema veze sa ovim tu sto ti pitas
I naravno da osvjetle kuciste...
damir imas ih za kupit u bilo kojem boljem electronic shopu tako da ne moras anrucivat s neta je da je malo skuplje ali ono.
za osvjetlit kuciste dovljno ti je 3 ledice znaci 5cm trake. kod nas u puli je mislim 10kn 5cm ali tih 3 stvarno brutalno osvijetli kuciste.
Osim ako ne zelis da susjedi misle da imas nlo u kuci :P
damir imas ih za kupit u bilo kojem boljem electronic shopu tako da ne moras anrucivat s neta je da je malo skuplje ali ono.
za osvjetlit kuciste dovljno ti je 3 ledice znaci 5cm trake. kod nas u puli je mislim 10kn 5cm ali tih 3 stvarno brutalno osvijetli kuciste.
Osim ako ne zelis da susjedi misle da imas nlo u kuci :P
e hvala ti ja mislio sa njuskala narucit 1 m sto znaci 60 led diodica da imam betlehem u kuci haha..eto sad molim vas da niko nista nepise jer ovo nema veze sa ovom temom i da ne dosadujemo hvala