Spajanje led traka na napajanje.

poruka: 7
|
čitano: 10.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo nabavio sam led traku koja radi na 12v.

Dal bi to radilo da ih zalemim na molex konektor na napajanju na Žutu (+) i crnu (-) ?

Mislio sam stavit tu led traku na bocnu stranicu pa da svjetli kad se pali komp.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Radilo bi. Kako si rekao žuta žica +, crna žica - . Nakon lemljenja, onaj dio na kojem si lemio žice omotaš izolir trakom da žice nebi bile "gole".

Phenom II x4 955@4,0GHz, HD 6870, 4 GB RAM-a@1600 MHz, Gigabyte GA-990XA-UD3 XFX 550W Maxtor 160GB-
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Re: Spajanje led traka na napajanje.
crazywarrior kaže...

Radilo bi. Kako si rekao žuta žica +, crna žica - . Nakon lemljenja, onaj dio na kojem si lemio žice omotaš izolir trakom da žice nebi bile "gole".

E tako sam i mislio! 

Hvala!

13 godina
neaktivan

ej disi ih nabavio i kolko si platio i ja trazim..jel osvjetle izunutra kuciste ? sry na pitanju koja nema veze sa ovim tu sto ti pitas 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Frend mi je dao taman da si stavim u kuciste....preko ebay-a je nabavio.
I naravno da osvjetle kuciste...
15 godina

damir imas ih za kupit u bilo kojem boljem electronic shopu tako da ne moras anrucivat s neta je da je malo skuplje ali ono.

za osvjetlit kuciste dovljno ti je 3 ledice znaci 5cm trake. kod nas u puli je mislim 10kn 5cm ali tih 3 stvarno brutalno osvijetli kuciste.

Osim ako ne zelis da susjedi misle da imas nlo u kuci :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lacko kaže...

damir imas ih za kupit u bilo kojem boljem electronic shopu tako da ne moras anrucivat s neta je da je malo skuplje ali ono.

za osvjetlit kuciste dovljno ti je 3 ledice znaci 5cm trake. kod nas u puli je mislim 10kn 5cm ali tih 3 stvarno brutalno osvijetli kuciste.

Osim ako ne zelis da susjedi misle da imas nlo u kuci :P

e hvala ti ja mislio sa njuskala narucit 1 m sto znaci 60 led diodica da imam betlehem u kuci haha..eto sad molim vas da niko nista nepise jer ovo nema veze sa ovom temom i da ne dosadujemo hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice