imam sony ericsson zvučnike mps-70 jel ih mogu kako spojit na 3,5 mm jack
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozes ali je malo teze tj. moras rezat onaj konector na kraju...jer oni ti u sebi tj jedan zvucnik ima malo pojacalo koje se napaja preko baterije mobitela.
koliko se sjecam imas 5 zica, znaci 3 klasika za audio imput znaci + za ljevi i desni kanal i zajednicki - ...i 2 za napajanje pojacala + i -, napon bi trebalo tocno pogledat koji ne na bateriji od sony ericsona, al ja sam probao i mrvicu vise stavit i isto radi.
...zvucnike nemoj rastavljat jer se rastavit ne mogu, osim na silu ali onda iz poslje nema sanse sastavit
a jel mogu kupit negdje onaj prikljucak u koj na mob to ustekam pa na to samo polemit žice
ajde plz
sorry zbor duplog posta
a to nemam pojma, kuzim zasto ti treba vjerovatno ne zelis rezat orig. prikljucak i to je dobar razlog...probaj se raspitat ali ako nista drugo nabavit neki neispravan mob. i izvadit prikljucak
meni se na mobu pokvario taj konektor (taj za punjenje,slušalice itd..) e sad dal da to odnesem na sony ericssonov servis da mi poprave ili da jednostavno reznem žice
A da li može raditi bez napajanja, tj. da je samo spojen onaj 3,5mm?
dizes temu staru 3 godine
i odgovor je ne moras spojit na externo napajanje znaci od 5 zica 3 su ti ljevi desni kanal i masa a dvije su ti plus i minus.
dvije bateirje od 1.5V u seriju i deri

, uostalom već sam isprobao i riješio problem i radi ko urica.