Robot kontroliran androidom ili računalom

poruka: 9
|
čitano: 2.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle, od sutra se "bacam" na projekt od 170 dana, bit će to robot vjerojatno na varijatni raspberry pi-a. Kontroliranje androidom, računalom.. Trenutno je plan da sam napravim kompletno programiranje aplkacije za android i servera za raspberry. Robot bi trebao imat mogučnost i samo-snalaženja u prostoru, GPS, robotsku ruku, senzore  i razno-raznu elektroniku. 
PRATITI ME MOŽETE NA http://robotin170days.blogspot.com/ 
Podijelite sa prijateljima, lajkajte i pratite napredak slijedećih 170 dana. Sva pitanja vezana za moj projekt, ili ako ste zapeli u nekom vlastitom projektu možete postavit ovde u topic ili u komentarima na blogu.  
Fala svima u naprijed!! :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 23:27 (thornnox).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može, bookmarkano.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sretno! ;)

Vidim sad da je za završni, pa da te pitam koja si škola i jel dozvoljeno stavljat završne "prije reda" na internet? Da nebi poslije bilo,gledaj ga iskopirao je projekt...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 23:40 (zerocool12).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U principu, to je kao završni rad za moju školu, inače, to je Tehnička škola za strojarstvo i mehatroniku Split.. aa sad ako sam te dobro skužija, ne brinem se da me neko kopira, jer su prije misec dana svi već morali odabrati svoje maturalne radove i to pečatirati kod razrednika ili ravnatelja. A virujen da je ovaj rad jedinstven, jer još nisan čuja da je neko radija robota, a pogotovo upravljanog androidom.. 
E i hvala na podršci!! :D 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo, post od 1. dana je tu, još samo 169 :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoj mislit da ne pratimo, đe je novi post {#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znam, znam, nije ovih dana bilo postova, ide kroz 2-3 dana sada veliki post, jer već 4 dana pripremam materijal to jest pleksiglas i onda je tu bilo do zadnjeg trena promijena oblika robota i nekih izračuna jer su gusijenice bile problem, nema ih nigdi tako velikih za nać, pa onda sad ruka je opet problem moram sve prilagodit motorima.. evo vi prvi imate ovu informaciju šta se događa.. sad za dan - dva ide veliki post :)) pozz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Raspiši se momče, pratim ovo od danas :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja se ispričavam šta ima manje postova, stvarno sam u žurbi jer osim ovoga rada još se bavim i programiranjem rasvijete na koncertima i vjenčanjima, a i radim pripreme za otvaranje tvrtke tako da sam na 100 strana od jednom. Bit će danas post vjerojatno, evo nakon 2 tjedna jučer sam napokon dobija kola sa tokarenja pa ću danas detaljnije o tome. Pozz i hvala svima koji pratite :)))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice