RC sustav kontroliranja (shema) ?

poruka: 2
|
čitano: 2.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, rastavio sam par neispravnih dijelova starog računala i odlučio sam napravit svašta nešto.

zapeo sam na daljinskom upravljanju, naime nisam našao nigdje validnu shemu koju bih mogao izvest jer dijelove ili nemogu kupiti, ili su skuplji od autića na daljinski koji košta oko 100-tinjak kuna kojeg mogu kupit i počupat dijelove iznutra.

ako se netko razumije, ima shemu i iskustva gdje naci dijelove i shemu prijemnika i odašiljača, slobodno pucajte =)

inace, dio koji nisam uopce nasao na internetu za kupiti je : ovaj 

volio bih sustav sa minimalno 2 kanala/komante, frekvencije se krecu koliko sam skuzio oko 27Mhz...

Nije mi problem dat 100kn za autic, ali je veci uzitak sam sve ovo sastavit, a izvadio sam el. motore iz starog hard diska i 2 cd rom-a, tako da bi mogao napravit čuda =)

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozz ..ima hrelic,tj jakusevec ako ste culi za to (autici na daljinski i daljinski ) najjeftiniji komad 5 kuna najskuplji 20 kuna uvrh glave i ispravni neki neki ne a ja imam ovaj problem http://www.flyfreak.net/samogradnja/pomoc-takoder/new/#new    koji je ujuedno i ovaj Pomoc-daljinski od 27.138 u 27 mhz (Samogradnja - općenito) @ Bug Online Forum             ja se mucim jako ali ugl koliko sam skuzio najvazniji je quartz i ic odaslijac =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice