Promjena neispravnog klika na mišu

poruka: 11
|
čitano: 3.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

U nastavku cu postavit jednostavan Youtube video kao tutorial na koji nacin mozete sami promjenit klik na vasem misu. Video nije neke ekstra kvalitete al' se nadam da ce pomoci.

Usput okušat cu se malo u Youtube vodama, nadam se da cete me podrzat i nemojte sta zamjerit, ipak nisam neki strucnjak. :)

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Promjena neispravnog klika na mišu

Svaka cast na trudu,al odluci se kojim ces jezikom pisat ... jos pogotovo ako ej naziv na hrvatski sigurno nece neki britanac guglat ''promjena neispravnog klika na misu'' il pisi sve na htv ili sve na eng ... 

i obavezno napisi da nisi kriv za greske koje moze napraviti doticni serviser koji prati tvoj tutorijal .. jer san mnogo puta gleda kad likovi idu odlemit nesto pa ''kargaju'' najcesce ic pa slome pločicu...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 20:04 (ante5656).
11 godina
neaktivan

Hvala na savjetu! Dalje cu se trudit da sve bude na naši. Nakon zadnjeg edita, prije nego sam postavio video planiro sam taj uvodni dio prebacit na hrvatski, al sam imo problema sa sinkronizacijom pa sam ostavio tako kako je. Upozorenje cu svakako stavit, to sam skroz zaboravio.. Jos jednom puno hvala! 

12 godina

...eto povirih nabrzinu na 2 min. videa samo da vidim što je to "KLIK"  ...kad ono standardni  mikro-prekidač{#}

14 godina
neaktivan
AF139 kaže...

...eto povirih nabrzinu na 2 min. videa samo da vidim što je to "KLIK"  ...kad ono standardni  mikro-prekidač{#}

Ocekivao si energetski prekidač sa uljem za gašenje el luka???

Ma tutorijal je odlican za prvi put  

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
12 godina
ante5656 kaže...

Ante ja nisam ništa rekao protiv tutorijala kao videa , razlog i komentar sam napisao radi riječi "klik".

Inače kao električar prije 30 god. sam prvi put mjenjao takve prekidače na 200T hidrauličnoj presi u regulatoru pritiska , a taj dio kao rezervni je dolazio iz Njemačke u kutijici na kojoj je pisalo "mikroschalter" a što se "energetike" tog prekidača tiče radio je na 24VAC......a godinama kasnije sam ih barem 50 do danas promjenio kad ode na mišu :)

11 godina
neaktivan
AF139 kaže...

Nemoj mi šta zamjerit, ali ovaj komentar ti po malo zvuci podrugljivo.

U svakom slucaju, video je napravit za obicne smrtnike, sa iskljucivim razlogom da im pomognem kao što sam i sebi uštedio minimalno 500 kn za novi miš.. U tutorialu popravljam malo lošiji miš od CM Storma i to  je vec treci miš koji sam na ovaj nacin popravio. Svoj Cyborg r.a.t 5 koristim vec pola godine uz novi MIKROPREKIDAC i radi kao novi miš. Meni je dargo što si se ti pohvalio kako  znas strucne elektrotehnicke rijeci i hvala ti sto si me ispravio. Ipak vjerujem da puno više ljudi zna što znaci neispravan klik na mišu, nego mikroprekidac. Uostalom svi koji znaju sto je mikroprekidac vjerovatno ga znaju i promjenit, te ovaj video nije za njih.

Treba ostat pozitivan i trudit se pomoci, od prepirki i nepotrebnih ispravljanja nitko nema koristi :).. 

Lijep pozdrav, 

12 godina

Sorry...nije bilo nikakve loše namjere..i sam sam po naslovu pretpostavio o čemu se radi..samo nakratko sam pogledao dio videa iz jednostavnog razloga jer mi se  taj tren sin sa prijateljima vratio doma pa sam morao skratiti boravak ispred PC-a... dok oni ostave kišobrane i cipele :(

11 godina
neaktivan

Ma nemaš frke :).. Krivo smo se razumjeli ništ drugo hehe.. LP 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 15:25 (Mily).

0 0 hvala 0
16 godina

I jos jedna mala primjedbica, cini mi se da si za tiskanu plocicu par puta koristio izraz čip.

Inace {#}

:D
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
AF139 kaže...
ante5656 kaže...

Ante ja nisam ništa rekao protiv tutorijala kao videa , razlog i komentar sam napisao radi riječi "klik".

Inače kao električar prije 30 god. sam prvi put mjenjao takve prekidače na 200T hidrauličnoj presi u regulatoru pritiska , a taj dio kao rezervni je dolazio iz Njemačke u kutijici na kojoj je pisalo "mikroschalter" a što se "energetike" tog prekidača tiče radio je na 24VAC......a godinama kasnije sam ih barem 50 do danas promjenio kad ode na mišu :)

Da i ja sam stekao podrugljiv dojam ali sve je ok ... kao sto je i rekao autor teme :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice