DObar dan, evo prijatelj mi je donesao kutijicu koja inacee stoji vani i salje mu kuci na sat koliko je stupnjeva vani. Spaja se wirellesom i odjednom je prestao raditi. Otvorio sam ga i poslikao kako izgleda i sumljam da je riknula jedna komponenta unutra . Oznacio sam je na slici kao sto vidite. Inace to je kao neki veliki LED sat koji ima jos dodatno taj termometar....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono što ti mogu savjetovat je da provjeriš kontakte, uređaji koji se nalaze vani često su na udaru vlage odnosno oksidiranja. Pogledaj kontakte kod dosjeda baterije, možda su oksidirali pa ne dobiva napon.
Kako točno ne radi ?
Ne šalje povratnu informaciju satu ? Imali znakova da je pod naponom ?
Ono što ti mogu savjetovat je da provjeriš kontakte, uređaji koji se nalaze vani često su na udaru vlage odnosno oksidiranja. Pogledaj kontakte kod dosjeda baterije, možda su oksidirali pa ne dobiva napon.
Kako točno ne radi ?
Ledica svijetli kao da ima napona al ne salje informaciju satu
DObar dan, evo prijatelj mi je donesao kutijicu koja inacee stoji vani i salje mu kuci na sat koliko je stupnjeva vani. Spaja se wirellesom i odjednom je prestao raditi.
Preporučio bih ti da se prebaciš u sljedeću temu, Elektronika - pitanja, odgovori, tutoriali.
Vjerujem da tamo budeš dobio odgovor.
A možeš se probati privatnom porukom obratiti kolegi XXX-man, on se kuži i vjerujem da ti i on može pomoći.
Kako točno ne radi ?
Nije zaliven. Maknuo sam taj sloj i unutra je rupa ko da je iscurilo sve. Znaci taj trimer je otisao i njega bi trebao prelemit tj. stavit novi . DI mogu nac takve stvari. Oko njih se ne kuzim