Problem sa slusalicama

poruka: 9
|
čitano: 1.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa slusalicama

Ovako imam jedan sitan problem al sam stao.. imam ove  tj slicne i problem je bio sto sam ih dobio od sestricne ali su bili prekinuti malo na oba dvijema zicama sto vode do jedne i druge slusalice pa sam zicu skratio i spojio svi kako je bilo i odmaknuo jedna od druge zice da si mozda ne smetaju ali nece da rade pa eto molim pomoc ako je netko to radio ili zna u cemu je problem bio bi zahvalan

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Problem sa slusalicama

na njima cesto ode kabel na konektoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa slusalicama
Lacko kaže...

na njima cesto ode kabel na konektoru

i rjesenje je? 

14 godina
Problem sa slusalicama

Kupiti nove?

Mes que un club
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Kupiti nove?

jbmu 2 para sam vec zaj*** :S 

14 godina
Problem sa slusalicama

Pa nemoj onda te kupovati, ja imam Sony MDR EX10LP, za 80 kuna predobre. Jedne od najudobnijih slušalica..

Mes que un club
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nisam siguran ali negdije sam citao da na kablu od slusalica preko vodova zna bit tanki neprimjetni sloj izolacije koji za spoj treba drzati ispod upaljaca par sekundi da se otopi, kazem da nisam siguran jer se nikad nisam potrudio popravit slusalice od par kuna koje mi krepaju nakon 1 mjeseca, da imam neke skuplje mozda i bi. Koliko sam novaca potrosio na jeftijake mogao sam solidne kvalitetne slusalice kupit :S ...
13 godina
neaktivan
berzerker kaže...
nisam siguran ali negdije sam citao da na kablu od slusalica preko vodova zna bit tanki neprimjetni sloj izolacije koji za spoj treba drzati ispod upaljaca par sekundi da se otopi, kazem da nisam siguran jer se nikad nisam potrudio popravit slusalice od par kuna koje mi krepaju nakon 1 mjeseca, da imam neke skuplje mozda i bi. Koliko sam novaca potrosio na jeftijake mogao sam solidne kvalitetne slusalice kupit :S ...

znam vidim ga .. ovako u kablu tom od gume il od cega je vec su dvije zice .. od tih dva kabla prvo i drugo nemaju iste unutra ali imaju izolaciju..sad pitam posto su u svakom kablu po dvije dal se te dvije treba dirat i kad tu zicu sa izolacijom spojim dal da sa upaljacem rastopim i tjt ili?.. tesko je objasnit :S 

15 godina
Problem sa slusalicama

pa rijesenje ej stavit drugi konektor ali ovi imaju aluminijsko kuciste tako da cvikaj kabel.

sta se tice slusalica znaci u svakom kablu su ti dvije male zice njih ljepo zagrijes i zalemis na zvucnike.

Sta se tice dobrih slusalica ja sam bio u toweru u rijeci bio kupio neke crvene za 40kn

comfort by vivanco slusalice su predobre. doslovno za te pare predobre.

znaci bas je fenomenalan izdrzljive su brutalno vec su bile 2 puta na pranju i 2 puta u pivu ne pitajte kako.

koliko god puta mi mob ispo iz depa dok vozio bajk pa ih navlacio itd itd nema problema vec ih sad imam skoro pa godinu dana ce bit. tako da mogu ih preporucit.

inace meni su slusalice trajale punih mj dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice