Piratske radio stanice

poruka: 10
|
čitano: 5.476
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Piratske radio stanice

Od malih nogu sam htio imati svoju radio stanicu,makar i za komuniciranje s prijateljima u krugu od 100m.

Sad kada sam naučio nešto o elektronici tražim sheme po internetu za nekakav odašiljač male snage do 100m koji radi na AM frekvencijama.

Ova tema nije samo namijenjena mojem traženju sheme nego općenito razgovoru o piratskim radio stanicama i vašim iskustvima ili slušanju nekakve stanice.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Piratske radio stanice

Osobno ne znam gotovo ništa o ovoj temi, no bila je jednom prezentacija u mojoj bivšoj osnovnoj na temu radioamaterstva pa pogledaj ovaj link:

http://www.hamradio.hr/

Mislim da tamo mozes naci dosta toga sto te zanima.

:D
17 godina
neaktivan
Piratske radio stanice

Može mi netko pomoći?

Treba mi 1000 ohm to 8 ohm audio transformer u chipoteci

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Piratske radio stanice

pa mozemo se udruzit jer i ja radim na prijektu da napravim svoju radio stanicu al sad je pitanje  kakvu oces zamaljsku il net je ak oces zemaljsku koncesija ti je 25k kuna godisnja a to je pocetak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
psiho_dj kaže...

pa mozemo se udruzit jer i ja radim na prijektu da napravim svoju radio stanicu al sad je pitanje  kakvu oces zamaljsku il net je ak oces zemaljsku koncesija ti je 25k kuna godisnja a to je pocetak

Ma ne,treba mi nešto do 100m za ulicu. Street radio jeli.

15 godina
neaktivan
psiho_dj kaže...

ako trebas pomoc javi, dj sam i imam neka iskustva.

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN
17 godina
neaktivan
Nego bolje je ići na AM spektar jer nema puno stanica,evo ja u Puli na 2 točke hvatam talijane ali sa šumom.
Na FM se puno teže nađe prazna frekvencija.
15 godina
neaktivan
psiho_dj kaže...

Joj pa nece ga valjda traziti placanje koncesije za domet do 100 metara, nece ni znati da postoji. :D

Osim toga, cuo si valjda za pojam "piratske radio stanice"?

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 23:14 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Piratske radio stanice

sve 5 sam kazem da se decko ne zezne a ak si iz pule ja vis liku kaj se zove mc shedow

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa mogli bi se nes i dog ja pokusavam ne napravi u vodama dj-a al mi bas  i nejde

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice