Odstranjivanje hrđe s lemilice

poruka: 3
|
čitano: 2.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Odstranjivanje hrđe s lemilice

Prijatelj mi je da lemilicu Weller WHS 40 no vrh je puknut. Kupia sam original vrh za nju ali nemogu nikako da odvidam vidu. Previše je zapeklo a koliko god da upirem i pokušavam odvidat samo razbijam vidu... Ne želim uništit ikakvu šansu da osposobim ovo lemilo tako da nastavim ko divljak odvidavat a neznam dali smijem da nanesem WD-40 na nju da uklonim ovo što je zapeklo.

Ako može ko savjet kako bi zamijenia vrh na lemilici jel me trenutno ne ide baš od ruke, ili mi bar recite jeli smijen nanit WD-40 na vrh i vidu pa da popusti malo?

Unaprijed hvala =)

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Odstranjivanje hrđe s lemilice

Smiješ...

Najlakše ti je kliještima uhvatiti vijak i zakrenuti, i to je to...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Re: Odstranjivanje hrđe s lemilice

Puno hvala =) Prije dobih ovdje odgovor nego na forumima koji su otvoreni s temom elektronike. Bilo bi divno da mogu odvidat kliještima ali je vida sa ravnim vrhom unutar samog lemila, njen se vrh ne nazire vanka.

Još jednom hvala. javim rezultat ;P 

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice