Modding xperie x8

poruka: 5
|
čitano: 1.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Modding xperie x8

Evo bila tema moding smartphona ali sam reko da cu napravit posebnu jos pa mozete diskutirat. i rec mane i prednosti i kako poboljsat.

Xperia nema led svijetlo i to njoj je jedna od vecih mana uz kameru xD.

Pa nakon godinu dana sam odlucio narucit ekran si za nju i odmah napravit svijetlo.

Prvo sam stavio obicnu ledicu smd iz led traka ali nije bila dovoljno jaka. a kako sam imo razbijen SE cybershoot k750i mislim. sa dvije ledice odlucio sam stavit njih.

ledice su original bile spojene u seriju pa sam ih moro prelemit u paralelu, takoder sam ostavio mali metalni hladnjak koji je bio jer se strahovito griju.

na njih sam spojio momentarni prekidac koji je bio okrugli izvuko iz neke stare tiskane ploce i stavio ga umjesto loga od SE.

Evo slika prve dvije su kako to izgleda. a druge dvije su slike slikane u full mraku. znaci potpuni mrak i kamera na automatski ne na nocno

Jedino sta mi je ostalo je da napravim kako treba konektor za na bateriju jer trenutno su samo uglavljene zice

odiza prekidac se jedva primjeti odiza prekidac se jedva primjeti
iznutra malo dumbusa iznutra malo dumbusa
slika 1 slika 1
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Modding xperie x8

Daj istu sliku napravi s tom bljeskalicom i bez, da usporedimo...

:D
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 15:43 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Modding xperie x8

bez bljeskalice ce bit mrak nema xperia bljeskalicu i kad se upali nocni nacin ne vidi se nista u mrtvom mraku.

ovo je slikano u full mraku

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Modding xperie x8

svaka čast na ideji ;) još da se može nekako te žice ispod bubnit i softwerski podesit bljeskalicu,mislim da bi bilo jako dobro..

mada i ovo je odlično,X8 slike u mraku su čisti užas

XPERIA X8 - MiniCM10-4.0.1 ICS 4.1.1/CM10 * nAa-jb-02 kernel *
15 godina
Modding xperie x8

x8 slike u mraku nema ih :D hahaha

e da bilo bi ljepo da se moze spojit na plocicu i softwerski narpravit ali sumljam jako tesko.

Sad sam jso anpravio kako treba konektor za abteriju tako da nema sanse da se desi neki random kratki spoj :D bilo bi to ljepse napravljeno. da imam vise mjesta odispod ali ovo je knap.

a ledice moraju imat hladnjak. hvala bogu pa tamo di sam busio sam busio kod memorijske pa ima rupu ispod pa stane bez problema :) jedino prekidac malo zeza kod zatvaranja ali nategne se i drzi bez frke

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 21:32 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice