LED trake izdvojena tema

poruka: 757
|
čitano: 443.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
LED trake

Tnx ljudi,

traka je RGBWW (10m)

strip light 2 pro

Ne bi baš isprobavao ovo sa žicama, mrzim struju i vodu, niš se u to ne kužim 

Uzet ću neki adapter za probu, pa ću vidjeti, ako je ipak do kontrolera onda budem razmislio, da, ima aplikaciju sa stotinama scena i fakat je mrak, svaki dan sam je palio tako da me baš razočaralo kaj je riknulo nakon samo 8 mjeseci. Ali ako proradi sa nekim drugim kontrolerom i to je opcija, bolje nego da ju bacim, stavit ću je u drugu sobu.

Da li se sa drugim kontrolerom može instalirat neki drugi app?

Makar sumnjam s obzirom da mi se čini da je ta traka nekak zatvorena za Goveejev ekosustav.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: LED trake
Nakatomi kaže...

Tnx ljudi,

traka je RGBWW (10m)

strip light 2 pro

Čini se da ima neki proprietary čip (LED kontroler) tako da je ta traka vjerojatno nekompatibilna s ičim drugim.

9 godina
LED trake

ovakve efekte kao na stranicama neces (vjerovatno) dobiti s nekim drugim kontrolerom, to svakako.

natjerati ledice da rade s necim drugim i nije (uglavnom) veliki problem, ali svakako to nece biti bas slicno originalu.

tako da, ako je kontroler u pitanju, nemas bas srece.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LED trake

Pitanje: Da li je bolje gasiti trafo pa samim time i led trake ili bolje ostaviti trafo da radi cijelo vrijeme u standby-u pa gasiti led trake na njihov controller?
Trafo je oko 240W a led trake 24V.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ja bih radi sigurnosti isključio napajanje (potencijalno bi tu bio i ekološki aspekt). Jesi provjerio koliko struje napajanje troši kad traka ne radi?
15 godina
Nisam, budem baš provjerio, iako mi nije ekološki aspekt briga najveća nego dugotrajnost napajanja.
15 godina
LED trake

Vjerojatno je potrošnja zanemariva, tako bar proizvođač trafa tvrdi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 20:11 (vzi7).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice