Izrada prijenosnog punjača za PDA

poruka: 25
|
čitano: 6.712
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle nabavio sam HP ipaq rw6815 za male pare i mob mi se čini dobar jer je zanimljiv i dobar,ali veliki problem je baterija koja traje možda 2 ili 3 sata.Sada ja bih napravio od malog akumulatora od motora 12V napravio prijenosni punjač jeer često planinarim i mob mi treba.Zanima me hoće li ona dati puno struje-ne napona.Ulazni napon punjača bi trebao biti 5V DC i struja do 1A.Strah me da ga ne sprži.Koliko je to isplativo,akumulator je lagan i to bi bilo super kad bi radilo.{#}

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a jesi probao nać zamjensku bateriju?

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tebi treba regulator 7805 :D

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

baterija je oko 300 kn,previše čak i za takav mob

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam i još jednu boljku,naime na njemu je win mobile 5.0 ali nema engleski jezik.Oće li mi neko reć kako se on flasha s novim sustavom koji ima bar eng jezik ako nema hr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pukni si neki android gore :D

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači mogao bi i neki android?Svakako vas molim da mi napišete kako da ga stavim, znam za dosta vrsta mobitela ali ovo baš i nije mob

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 10:45 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj na netu, neznam za PDA, al sam na svom HTC-u stavljao android 2.2

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

al gle realno... baterija od uvrh glave 3 sata i stalno ćeš ju punit i praznit, jednom će otić skroz a onda ćeš  morat  kupit novu :/   naravno, navijam da uspiješ u svom naumu, sretno :))

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Izrada prijenosnog punjača za PDA
hazz kaže...

pukni si neki android gore :D

Ne pričaj gluposti.

veki je car kaže...

Znači mogao bi i neki android?Svakako vas molim da mi napišete kako da ga stavim, znam za dosta vrsta mobitela ali ovo baš i nije mob

Ne može. Na taj Pocket PC ne možeš staviti Android

hazz kaže...

Pogledaj na netu, neznam za PDA, al sam na svom HTC-u stavljao android 2.2

Bravo za tebe! A koji HTC imaš? LOL

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan

Za punjenje guglaj 7805 tutorial, schematic, mobile charger il tak nesto.....

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako,može li alternativa,mogu li skršiti plastiku sa baterije i na ove dvi žice spojit drugu bateriju koja daje 3,7V.Malo je teže ali ako je baterija ispravna,a pošto imam dosta mobitela starih možda i upali.Još nešto ajde molim vas recite mi kako promijeniti njemački jezik u engleski,flashat ga.Znam da je to unsuported by HP ali j**i ga.Molim pomozite

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 21:02 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dude baterija ce ti zgorit il ce roknut i zapalit se uglavnom tregas spojit i pin za signal, ali (kolko ja znam) na razlicitim mobitelima on daje razlicitte podatke

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nakon cjelonoćnog mučenja uspio sa flashati na wm6.1,sada još moram naći nešto za bateriju i sve ok{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 19:09 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može li mi neko reći zašto se ovaj mob preko WiFi-a ne može spojit na moju kućnu mrežu.nađe je ja upišem šifru i ono piše konekting i dalje ništa,self test kaže da je modul ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne podrzava enkripciju koja ti je na mrezi. Skini zastitu sa mreze pa onda pokusaj.

:)
16 godina
neaktivan

pa to je onda sranje,jer ću morat tražit mreže bez enkripcije,Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Polako. Nije u upotrebi samo jedna enkricpija. Mozda ti ne podrzava samo wpa2 a ostale podrzava.  Prvo skini bilo kakvu pa probaj. Ako prodje a trebalo bi proci stavi wep pa ako prodje idi na wpa pa onda wpa2. Zadnju koja radi ostavi.

16 godina
neaktivan

ovako,ne radi bez enkripcije,ne radi na wpa-psk TKIP,wpa.....

možda da vratim wm 5.0 i nove drivere ili???

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 18:52 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pkisao ukucati rucno ip adresu i ostale parametre?
16 godina
neaktivan

kako misliš ip,ip od routera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Od telefona. Mozda ti mob ne pokupi parametre od routera. Mozda je DHCP iskljucen.
17 godina
neaktivan

uzmeš regulator spojiš ovo, i uzmeš žicu, precvi+kaš dio koji ide na usb, crven na +5v i crnu na uzemljenje i na mob

e sada možda ti neće pisati na mobitelu da se puni - za određene modele mobitela imaš određene postupke - kod nekih mobitela je potrebno kratkospojiti srednja 2 pina (dvije podatkovne žičice)

za iphone mora se ovakva dolje shema napraviti i ima još varijacija na temu - moraš ili naći ili eksperimentirati

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što mislite  koliko bi mogao dobit za njeg i je li neko možda zaintsereiran za kupnju ili zamjenu.Nije mi ga žurba prodat nego da znam kako se kreće cijena.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lock....

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice