Izrada kučišta-plexi

poruka: 6
|
čitano: 2.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Izrada kučišta-plexi

Uskoro će zimski praznici, pošto neidem nigjde malo kriza i to da doma ne lijenčarim htio sam napraviti kučište od plexija, malo ga dotjerati i sl. a ako mi pođe za rukom mogao bih napraviti više komada pa prodati i zaraditi koju kunu. Dakle koliko bi mi trebalo plexija za jedno mid tower kučište, koja debljina je najbolja za oblikovanja te gdje je najjeftinije a opet kvalitetno za kupiti u Zagrebu?

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izrada kučišta-plexi

Khm :D

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Izrada kučišta-plexi

Evo ti link na moje pa vidi kako sam ja,još malo pa sam gotov.

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/bluedevil-case/127887.aspx

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izrada kučišta-plexi

Super je to sam trazio! Sad jos samo omoguci pp ili mi daj mail, fb, xf bilo kaj :)

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suranja :D ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Izrada kučišta-plexi
FiCoO kaže...

Super je to sam trazio! Sad jos samo omoguci pp ili mi daj mail, fb, xf bilo kaj :)

Imaš moj mail u potpisu,pm mi nešto hebe mater pa sam sad na mailu.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
15 godina
Re: Izrada kučišta-plexi
kruskar kaže...
FiCoO kaže...

Imaš moj mail u potpisu,pm mi nešto hebe mater pa sam sad na mailu.

dada skontao sam potpis pa sam ti poslao mail odmah :)

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suranja :D ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice