Go kart

poruka: 5
|
čitano: 9.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Go kart

Pozzz imam namjeru napravit go kart na 3 tocka sad imal neko ideju kako zapocet imam sav pribor motor mi je od motorke stihl i moze vuc isprobo sam neznam kako bi poceo pa ako neko ima neku semu ili nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Go kart

Evo ti jedan projekt s svim nacrtima i mjerama:

http://www.kartbuilding.net/racingkart/index.html

Malo modificiras i to je to, Zasto nebi napravio klasican kart ko na ovim nacrtima?

Bio bi dosta stabilniji...

:D
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Go kart

Mislio sam nesto ovako sve se uklapa samo neznam kako bi uprvaljo kako bi napravio volan da mogu okretat

Neznam bas crtat :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Go kart
almir7356 kaže...

Mislio sam nesto ovako sve se uklapa samo neznam kako bi uprvaljo kako bi napravio volan da mogu okretat

Neznam bas crtat :D

Evo sistem u paintu nacrtan, isprike zbog jos goreg crtanja.

1. Vilicu kao kod bicikla moras montirati okomito na tlo jer ako ce biti montiras ukoseno onda kad oces ispraviti kotac moras se jako muciti jer prakticki moras cijeli kart dizati(nadam se da shvacas sto hocu reci) Mozes i direktno namontirati volan, ali ne smije biti previse ukoseno.

Dole na slici je sistem kako bi ja to izveo:

- vilica okomito na tlo namontirana

- na uglove(neznam kako bi taj dio nazvao) slozis neki zglob(sa svake strane 1)

- na kraj sipke iz volana stavis okomitu cijev ili neku plocu koja mora biti svrsta i na krajeve tog komada koji je u obliku slova T slozis zglobove

- spojis zglobove na sipki upravljaca nekim krutim materijalom s zglobovima na vilici.

Nacin rada:

Kad skreces ulijevo desna sipka gura vilicu naprijed, a lijeva iza i kotac skrece, kad skreces desno obrnuto.

Nadam se da sam pomogao.

:D
13 godina
neaktivan
Go kart

Hvala puno skonto sam ovaj crtez

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: