Gadget Hladnjak

poruka: 6
|
čitano: 1.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gadget Hladnjak(Pomoc)

Pozdrav! 

Evo prije oko pola godine izabrao sam temu hladnjaka,i odlucio napraviti gadget hladnjak..

Pokupovao sve potrebne sitnice,ali je zapelo. Dakle posto 'Peltier element' i grije i hladi,ne znam kako da to poslozim da mi u "kabinu" rasprsuje hladan zrak,a kako da se rijesim tog toplog zraka.

http://www.bug.hr/gadget/usb-gadgeti/2-1-mini-usb-hladnjak-grijac/64.aspx

To je nesto poput ovoga samo sto je vece.

U pitanju su 2 peltier elementa,a kutija je 45x30x30 dimenzija.

Ako ima netko nekakav prijedlog bio bih zahvalan ;)

I samo jos pitanje,od cega bi najbolje bilo izraditi izolaciju kutije,tj unutrasnjosti, tzv kabine ?.

Hvala unaprijed!

BigBoss

0 0 hvala 0
15 godina
Gadget Hladnjak

pa unutarnju stranu sta hladni stavi unutra a vanjsku koja grije vani i stavi jedan cpu hladnjak pasivni da se ta toplina rasprsuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gadget Hladnjak

Ma sve je to isprobano,ali to kad bi radilo duze od 20tak minuta vise bi grijalo..i od  cega bi bila dobra izolacija posto je kuciste drveno?..Da stavim nekakve pur pjene pa lim ili nesto?

0 0 hvala 0
13 godina
Gadget Hladnjak

Kolika je njihova snaga ? Inače, oni se i trebaju grijati, s jedne strane, a naravno ti moraš njima osigurati dovoljno dobro hlađenje kako bi sve to moglo funkcionirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gadget Hladnjak

Snaga je 55,6w,imam takva dva.. e sad pitanje je kako da rijesim tu toplinu? kako bi se toga efikasno rijesio? ako moze prijedlog nekakav !?

0 0 hvala 0
13 godina
Gadget Hladnjak

Hladnjaci za CPU :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice