Kak hoćeš. Možeš preko nekog razdjelnika (splittera). Ili ako već ugrađuješ u zvučnik, paralelno na željeni ulaz u zvučniku spojiti žice koje idu na signal input pinove na dot-bar driver.
Misliš valjda na odvođenje (a ne dovođenje) zvuka s izlaza (a ne ulaza) zvučne kartice matične ploče, ne? Rekoh - kak hoćeš. Možeš spojiti i mobitel.
Kad ti već dot-bar driver nudi opciju 8 10 trakica, bilo bi šteta da to ne iskoristiš. Ionako valjda nećeš kupovati već rezane led trake, nego ćeš kupiti rolu led trake pa si onda narezati onoliko traka koliko želiš, na duljinu koja ti odgovara.
Ta bas kutija ima svoje napajanje ili u nju već ide pojačani signal? Spomenuti dot-bar driver podržava napon ulaznog signala do 35V, pa mislim da bi mogao uzeti i već pojačani signal zvuka.
Toliko stari ne. Ali mislim da ga možeš naručiti tako da pošalješ mail na pretplata@bug.hr. Ili, ako se pretplatiš na godinu-dvije, možeš online čitati sve stare brojeve od broja 100.
Ma mislio sam na matični gdje će biti taj čip. Budem vidio kako ću to napravit jer i dalje ne kužim kako da dovedem zvuk do čipa ako su sva tri ulaza koja idu u bas kutiju zauzeta. Onda bi trebo vjerovatno neki dio koji jedan ulaz/izlaz pretvara u dva ako me kužiš ?