Prvi rezultat na youtubeu za yihua:
:)
A šta Dejv zna!?
Zgražao se reda radi. S obzirom na cijenu i na to da je prosječnom hobistu ova lemilica sasvim dovoljna za veliku većinu potreba (ako ne i svih potreba), kad se dokupe dodatni vrhovi (jer onaj koji dolazi s njom je za većinu stvari pretanak) - to je to. Mislim, lemilica je daleko od idealne, ali je zadovoljavajuća i bolja od štapnih lemilica bez kontrole temperature.
Ja sam svoju kupio u lipnju 2014. godine. Ako se dobro sjećam, čekao sam nekih mjesec i pol do dva da se pojavi na EU skladištu. Meni se nije žurilo s obzirom da sam imao drugu lemilicu ("štapnu").
Kolko je onda bio shipping?
Ja sad bas gledam tu lemilicu, odlucim se kupiti i onda naletim na shipping 18 eura...
Isto je bio tu negdje, s tim da sam ja to iskoristio da naručim više stvari (hrpu LSD NiMH baterija i još neke stvari).
Ako ti se shipping čini previsokim (ako namjeravaš kupiti samo tu lemilicu kod Hobbykinga), provjeri kakve su cijene sličnih lemilica kod nas. Vidim da sad u Chipoteki lemne stanice počnu od 205 kuna (a sad kakve su - nemam pojma).

)
All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2016.