za one koji se bave izradom tiskanih pločica, di se u zg može kupit peroksid (hidrogen) al da je 30%
(ne treba mi za pločice nego za neš drugo a svugdje nalazim samo 3%)
za one koji se bave izradom tiskanih pločica, di se u zg može kupit peroksid (hidrogen) al da je 30%
(ne treba mi za pločice nego za neš drugo a svugdje nalazim samo 3%)
ljekarna...trazi tehnicarku, ne ove iz prodaje...razmuti ti postotak koji trebas.
idem sad skočit do apoteke
U svakom slučaju ljekarna, ali meni je zadnji put rečeno da ne smiju prodavati koncentracije veće od nekih 10 % jer se to smatra otrovom. Onda se uzme taj max koji smiju/žele prodati i stavi više (odokativno) u mješavinu za jetkanje.
ne treba mi za to, a u dve apoteke u kvartu di sam bio imaju samo 3%
Ma imaju u ljekarnama, samo ne smiju prodavati. Pitaj u frizerskim salonima, namigni tetama, možda ti se posreći :)
Pločica za foto postupak ili vitroplast pločica?
Ma imaju u ljekarnama, samo ne smiju prodavati. Pitaj u frizerskim salonima, namigni tetama, možda ti se posreći :)
u ljekarnama su babe tako da mi namigavanje ne pomaže a frizerke imaju do 10%
Pa u mene (Chipoteka).
Pa u mene (Chipoteka).
koje jačine (postotak)
Pa u mene (Chipoteka).
koje jačine (postotak)
izgleda da je 10% :S al nepiše na njemu ništa.
deset mi je dosta slabo.........deset bi mi recimo u obliku paste pasalo.........tak neke navodno ima za kupit od afrodite ili tak nekog ženskog proizvođača..........
Malo koja ljekarna ce ti dat jaci peroksid, ako ih imaju uopce... Ja sam posjetil 3-4 ljekarne u gradu i okolici, svi imaju samo onaj 3% peroksid, kod frizera malo jaci ali je kremast nekakav i ne valja za jetkanje....
Zakaj se ne postedis muke i uzmes iz Chipoteke feriklorid??? Kosta samo 30kn, dosta za 1l otopine za jetkanje, a ako ga zagrijes plocica ti je gotova za minutu... Meni je jedno pakiranje dosta za jetkanje 10-ak plocica ili vise...
Malo koja ljekarna ce ti dat jaci peroksid, ako ih imaju uopce... Ja sam posjetil 3-4 ljekarne u gradu i okolici, svi imaju samo onaj 3% peroksid, kod frizera malo jaci ali je kremast nekakav i ne valja za jetkanje....
Zakaj se ne postedis muke i uzmes iz Chipoteke feriklorid??? Kosta samo 30kn, dosta za 1l otopine za jetkanje, a ako ga zagrijes plocica ti je gotova za minutu... Meni je jedno pakiranje dosta za jetkanje 10-ak plocica ili vise...
iz razloga što mi ne treba za jetkanje nego za izbjeljivanje
enivej kupil sam jučer u dm-u neki kremasti 12% pa ću vidjet kako se on ponaša............al nažalost 30% nigdje
naravno da nećeš naći više od 10ak postotni, jer nitko nema ovlaštenje od države za maloprodaju tako jakog korozivnog sredstva. svaka takva kupovina se prati i bilježi do zadnje kapi.
napravi si ga sam, ako ti već toliko treba.
Meni oni "kremasti" iz DM-a nisu valjali, tocnije ovi: PIC, bas iz razloga kaj nije cisti H2O2 nego u obliku kreme, makar ako tebi ne treba za izradu plocica mozda bude ok...
Ima ih i za kupit na Amazonu recimo: LINK, ali oni nazalost nemaju dozvolu za shipping u Europu za kemikalije, a i hebeno su skupi... Ista stvar sa Ebay-om, imaju ali nemogu slat izvan SAD-a. Ne preostaje ti nis nego trazit dalje, ili po ljekarnama, ili potrazit online shopove u EU...
Meni oni "kremasti" iz DM-a nisu valjali, tocnije ovi: PIC, bas iz razloga kaj nije cisti H2O2 nego u obliku kreme, makar ako tebi ne treba za izradu plocica mozda bude ok...
Ima ih i za kupit na Amazonu recimo: LINK, ali oni nazalost nemaju dozvolu za shipping u Europu za kemikalije, a i hebeno su skupi... Ista stvar sa Ebay-om, imaju ali nemogu slat izvan SAD-a. Ne preostaje ti nis nego trazit dalje, ili po ljekarnama, ili potrazit online shopove u EU...
Ili nabavit na crnom trzistu.
u ljekarni bi ti trebali to prodat ali im moras dat osobnu jer je to jaki otrov.
u ljekarni bi ti trebali to prodat ali im moras dat osobnu jer je to jaki otrov.
u ljekarni ti smiju samo 3% prodat za sve jače trebaš imat ili dozvolu od ministarstva ili bit pravna osoba (doktor/stomatolog/lab)........
enivej, naručit ću preko svog stomatologa 30%
meni su prodali dvaput 30% u ljekarni...i bez problema sam kupil (samo je za osobnu pitala, a nisam ju imal) a imam 15g.
a u ljekarni ti radi -Mama?
nee...nitko ko tamo radi ne poznajem ga...prviput sam u jednoj ljekarni kupil a drugiput u drugoj...
Uzmes vodikovog peroxida,malo acetona,par kapi solne kiseline i onda tim izbjelis sve,cak i sebe(odma te deportira u raj).
Pravio sam ga ja,dobro roka ovaj izbjeljuje,a da tek vidis sta radi od tiskani plocia...od jedne velika napravi 100 malih.
Ako ti nije zao prstica,rukica,nogica,glavice,jajca napravi ga.
TATP
http://en.wikipedia.org/wiki/Acetone_peroxide
http://video.google.com/videoplay?docid=-6549654861662711179#
p.s.(osjetljiviji je 10 puta od nitroglicerina)
Ti valjda znaš da se TATP koristi kao eksploziv i aktivator na eksplozivu 
Ti valjda znaš da se TATP koristi kao eksploziv i aktivator na eksplozivu 
Pravio sam ga,samo je problem sto mu je rok trajanja 7 dana.
Sad pravim HMTD,koji je stabilniji i ima veci rok trajanja.
Sve su ovo primarni explozivi tako da se treba cuvati,opalis mu cvoku i ode glava.
Ti nisi normalan, ali stvarno.
Ja mogu nabavit 60% peroksid ako nekom treba.
Ti nisi normalan, ali stvarno.
Ja mogu nabavit 60% peroksid ako nekom treba.
Neko voli pivu,neko drogu,neko cigaru,ja nevolim ni jedno od to troje niti sam ikad probao,ali zato volim oruzje i elektroniku.O ukusima se ne raspravlja.
100% peroksid je mutagen,taj tvoj 60% nemozes legalno nabavit.
Da vidis kad rokne pod vodom na dubini od 2-3 metra. 30 metara od detonacije se osjeti podrhtavanje tla.
hebeni bug ja stisnem uredi, a on napravi novu poruku.
AIX 2.0, znas da te sad mogu prijavit policiji i možeš završit u zatvoru?