CM Cosmos S mod

poruka: 98
|
čitano: 21.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
CM Cosmos S mod

Stvarno ljepo ucinjeno iako za farbanje mozes s obicnom sprejom il kompresorom.. Ja sve s kompresorom farbam jer ga imam doma XD

ali i sa sprejem se moze kvalitetno ofarbat. ako znas ;) 

malo ti se prelila boja na krajevima krilaca od ventova il mi se samo cini na fotkama tako ??.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: CM Cosmos S mod
Lacko kaže...

malo ti se prelila boja na krajevima krilaca od ventova il mi se samo cini na fotkama tako ??.

Čini ti se.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
14 godina
neaktivan
CM Cosmos S mod

iskreno nebih ti preporučio sprej, obojao sam svoj case sa sprejem i boja se greca vrlo lagano, šmirglat cijeli case i skidat svu prijašnju boju mi se bome nije dalo... ako ću ga ikad opet bojat, uzet ću boju za metal, pa na kompresor ili kistom

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CM Cosmos S mod

Kakav sprej!? Daj nemojte biti neozbiljni, a ne znate ni o kojim se sve materijalima u kucistu radi!

Imao sam Cosmos kuciste i bas radi te lose unutrasnje boje (i malo protora na sraznjoj, bocnoj stranici) sam ga i prodao na kraju.

Razmisljao sam o bojanju kucita te sam dosao do najbolje metoda: neke termolakricnice (ili kako se vec zovu) su bile u igri...neke fore uglavnom gdje u nekim komorama bojaju aute.

Mogu naci na PCE forumu tu temi i postat link.

Uglavnom, veliko no-no za bojanje ovog kucista sa sprejom. Jos je bilo dosta minusa zasto sam odustao od bojanja Cosmosa, neka stvar u nekim djelovima materijala je bila u pitanju i strah od kasnijeg ljustenja boje.

Javilo mi se onda dosta ljudi koji su bojali kucista na PCE forumu...i to kucista, a ne neke igracke za par sto kn te su mi i sami savjetovali da bolje utopim kuciste sto sam na kraju i napravio.

Bolje se pusti toga bojanja i nabavi kuciste sa unutrasnjosti kakvom ti zelis, a ako vec ides na opciju bojanja javi pa ti nadem poruke i kontakte koje sam ja dobio pa rastavi kuciste u nasitnije djeove i odnesi ga u neku termolakirnicu.

Kod kuce nemoj to radit ako ne zelis unistit case.....ni sa sprejom, ni sa kompresorom. Mojih 5 centi, ostalo je na tebi...a vjeruj mi ja bih najmanje htio da unistis kuciste bezveze, a i plus ti je sto sam i ja sam bio u takvoj situaciji sa istim kucistem.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
CM Cosmos S mod

mislim da bi ti ovo vexx mogla bit motivacija, iako kuciste nije ko tvoje

i daj mi samo objasni jos nes gledaj ovo isto od istog lika iz srbije tako da ako zelis nes pitat posalji mu poruku na yt, nego vidi kako je farbao heatsinkove dal to utjece sta na hladenje?tj pogorsava?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CM Cosmos S mod

Bez uvrede, ali volio bih vidjeti od ovog lika iznad kako mu Cosmos izgleda nakon cca 2 mj koristenja.

Vidim da boja neke stvari sa istom bojom, a to je sve samo ne isti materijal kao npr. one "sine" i bocna stranica.

Osobno sam se bojao (sa razlogom) da mi se boja nece ljustit nakon nekog vremena ako bih sve bojao kod profica u termo lakirnici, a kamoli da sam isao sve bojat sa nekim sprejom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: CM Cosmos S mod
win32 kaže...

Bez uvrede, ali volio bih vidjeti od ovog lika iznad kako mu Cosmos izgleda nakon cca 2 mj koristenja.

Vidim da boja neke stvari sa istom bojom, a to je sve samo ne isti materijal kao npr. one "sine" i bocna stranica.

Osobno sam se bojao (sa razlogom) da mi se boja nece ljustit nakon nekog vremena ako bih sve bojao kod profica u termo lakirnici, a kamoli da sam isao sve bojat sa nekim sprejom.

pa sto nisi vido da je on to sa kompresorom farbo a prvo je na side panel stavio temeljnu boju??

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
odjavljen
CM Cosmos S mod

Ako je stavljena temeljna (a je) onda se boja neće ljuštiti.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice