Imam neku veliku kutiju, s dva visokotonca (jedan ne radi) i neki autozvucnik 50watt koji sluzi i kao bass i kao zvucnik.. to moji roditelji u autu ne koriste, a mene zanima dal bi se to nekako moglo spojiti, prespajati da bi to radilo na 220-230v tako da bi ja spojio laptop il sta vec na to...
to je ako se dobro sjecam bila kutija od neke stare linije.. nisam siguran.. uglavnom bass je bio velicine oko 8 inch, ali je pregorio pa su ga bacili, i meni ostala ta kutija s autozvucnikom 50watt, kad spojim to na auto, odlicno se cuje, bass je odlicno za cut i zvuk je jasan...
dal se moze kako autoradio i auto zvucnik spojiti na 220v, ili on samo radi na tih 12v il kolko akumulator ima...?
ili postoji jednostavnije rjesenje?
jos dodatno pitanje: kako bi ja spojio i ako se moze spojiti 2.1 zvucnike od pc-a na skuter, il auto... jer imam klijet gdje nema struje a trebali bi zvucnici... cuo sam da ima za kupiti pretvornik iz 12v na 220v il tako nesto? imao je to jedan koji je donio akumulator i taj pretvornik i spojio na akumulator i na pretvornik ukopcao klavijature i svirao bez problema... koliko bi akumulator izdrzao to? i dal bi se mogao na pretvornik staviti preoduzni, ili T utikac da se spoji vise uredaja?