Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.872.226
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Android borbeni komplet
dr. zlo kaže...

Kako standardnu tipkovnicu zamjenit sa Smart Keyboard Pro? Na X8. Ja instalira i stara se nije pomakla. Šta triba napravit?

Tamo gdje pišeš poruku (u prazno područje za slova poruke) držiš prst malo duže, dok se ne pojavi input method.

Nakon što se to pojavi, izaberi Smart Keyboard Pro. Ali prije je podesi u opcijama telefona.

Znači, prvo u settingsu telefona za tipkovnicu, staviš kvačicu na Smart Keyboard Pro.

Vezano za Doodle. Kod mene je 1.3.1, jer sam jedino tu našao.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Aloooooo!  {#}(nema policijskog smajlića, pa sam morao stavit ovaj - najbliže je "policajcu")

Ljudi, tema je namijenjena preporukama zanimljivih programa i igara za Android. Nije namijenjena raspravi o ROMovima, o broju bodova na nekoj igri ili problemima vezanima za programe, postavke itd.

1. O ROMovima je najbolje pričati u temama vezanim za taj-i-taj mobitel

2. Mogli bi otvoriti neku Android Chat temu, da se ne spama u ovoj, a da ta tema ostane za generalnu raspravu i pitanja vezana za Android

3.Problemi s igrama i programima idu u ovu temu.

Tako da vas molim da ovu temu ostavite isključivo za dobre aplikacije i igre.  {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Iskreno, ovo za bodovanje, pretpostavljam odnosi se na mene??

Ja sam u svom postu naveo da je Doodle dosta zarazna igra, te se to odnosilo na savjet za samu igru.

U istom sam postu naveo svoj rezultat. Dakle, uz savjet, stavio sam i rezultat.

A u ovom zadnjem postu, čovjeku sam odgovorio na pitanje, kako stavit tipkovnicu.

A sama tipkovnica je BTW. dio ove teme. Zašto čovjeku ne pomoč, ako je zatražio pomoč??

Bolje da se sve vrti u jednoj temi.

A ovo za 2-3 posta u kojim se komentirao velik/mal rezultat, neču komentirat jer postovi nisu s moje strane.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Šef kaže...

Iskreno, ovo za bodovanje, pretpostavljam odnosi se na mene??

Ja sam u svom postu naveo da je Doodle dosta zarazna igra, te se to odnosilo na savjet za samu igru.

U istom sam postu naveo svoj rezultat. Dakle, uz savjet, stavio sam i rezultat.

A u ovom zadnjem postu, čovjeku sam odgovorio na pitanje, kako stavit tipkovnicu.

A sama tipkovnica je BTW. dio ove teme. Zašto čovjeku ne pomoč, ako je zatražio pomoč??

Bolje da se sve vrti u jednoj temi.

A ovo za 2-3 posta u kojim se komentirao velik/mal rezultat, neču komentirat jer postovi nisu s moje strane.

Sad opet u OffTopic,al ajde...

Nije se odnosilo na tebe, ti si mi uletio s tim postom. Odnosi se na sve, a već nekoliko puta je to rečeno (da nećemo tu offtopičarit).

{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
Android borbeni komplet

Evo par igri:

Shark or die

castle warriors

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nikako da nađem zanimljivu/dobru strategiju, pa samo recite ako znate neke dobre  {#}

Evo neke - UniWar

Skidam, pa ću isprobat i javit rezultate...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel mi mozete reci....hm kako da postavim pitanje....evo recimo smart keyboard pro nema na marketu nego mi je netko poslao link za taj file koji sam skinuo sa neta,pa je moje pitanje kako nadjete i gdje te stvari koje nisu na marketu?ja nemam pojma za nista drugo osim sta ima na marketu....cak ni ovak doodlejump nemogu naci nego ima samo neki doodle sa nekakvom kokoši {#} (valjda je to to) i jos jedan primjer...krazy kart racing isto nema na marketu nego se file skine sa kompa.i ima tako dosta stvari koje nisu povezane sa marketom.gdje to ima?kako naci to?

ne trazim nista specificno nego samo pitam jer dosta dobrih stvari nije na marketu nego negdje sastrane...

0 0 hvala 0
17 godina

A jesi probao google?

16 godina
Android borbeni komplet
@ sef: ovaj uniwar je preluda igra! Slicnu vrstu strategije sam igrao na w995 ancient emoires ili tako nesto, ali vrlo slicne mehanike(baze, jedinice itd) to smo u skoli igrali 2v2 na jednom mobu hehe. Ovo moramo obavezno preko neta, samo da jos skuzim igru hehe.
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Jel mi mozete reci....hm kako da postavim pitanje....evo recimo smart keyboard pro nema na marketu nego mi je netko poslao link za taj file koji sam skinuo sa neta,pa je moje pitanje kako nadjete i gdje te stvari koje nisu na marketu?ja nemam pojma za nista drugo osim sta ima na marketu....cak ni ovak doodlejump nemogu naci nego ima samo neki doodle sa nekakvom kokoši {#} (valjda je to to) i jos jedan primjer...krazy kart racing isto nema na marketu nego se file skine sa kompa.i ima tako dosta stvari koje nisu povezane sa marketom.gdje to ima?kako naci to?

ne trazim nista specificno nego samo pitam jer dosta dobrih stvari nije na marketu nego negdje sastrane...

Pogledaj stranicu prije, imas link za Applanet aplikaciju s kojom mozes skinut  sve te aplikacije.

Stoja kaže...
@ sef: ovaj uniwar je preluda igra! Slicnu vrstu strategije sam igrao na w995 ancient emoires ili tako nesto, ali vrlo slicne mehanike(baze, jedinice itd) to smo u skoli igrali 2v2 na jednom mobu hehe. Ovo moramo obavezno preko neta, samo da jos skuzim igru hehe.

Da, super je igra!  Malo kopira SC :)

16 godina
Android borbeni komplet

Ima li kakav dobar app za teletekst (zbog radi kladionice {#}) ili nešto da mogu gledat razultate, ali svih sportova??

Probao Fotmob (ne sviđa mi se, ponajviše zbog samo jednog sporta) i livescores (ok, ali nogomet je praktički zanemaren).

Najviše bi mi odgovarao neki HR teletekst. Bio je jedan HTV (ako se ne varam), napravljen od strane naših HR programera, ali ga više nema za skinut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pogledaj stranicu prije, imas link za Applanet aplikaciju s kojom mozes skinut  sve te aplikacije.

Jel mi mozes malo objasnit ako nije problem sta je to applanet?jel to umjesto market ili to nema veze jedno s drugim?

15 godina
zabranjeniples kaže...

Ima li kakav dobar app za teletekst (zbog radi kladionice {#}) ili nešto da mogu gledat razultate, ali svih sportova??

Probao Fotmob (ne sviđa mi se, ponajviše zbog samo jednog sporta) i livescores (ok, ali nogomet je praktički zanemaren).

Najviše bi mi odgovarao neki HR teletekst. Bio je jedan HTV (ako se ne varam), napravljen od strane naših HR programera, ali ga više nema za skinut.

Bok! Odi na Market, pod Search upišešCroatia pa ideš prema dolje i tu nađešHRT Teletext (Ivica Sindicic). Osobno koristim ovu aplikaciju i ista je kao i Teletext na TV - u. Preporuka

16 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
Šef kaže...
Pogledaj stranicu prije, imas link za Applanet aplikaciju s kojom mozes skinut   sve te aplikacije.

Jel mi mozes malo objasnit ako nije problem sta je to applanet?jel to umjesto market ili to nema veze jedno s drugim?

Evo, tu ti piše

http://www.applanet.net/

........................................................................

Probajte ToyShop Adventures i Touch Racing {#}

Dobre igre!

15 godina
Hose Marinho 46 kaže...

Isto kao i Market, ali po meni mnogo bolje. To ti su piratske aplikacije - od programa, igara, nema čega nema. Ne plaćaš ništa, a skidaš sve što želiš. Moram reći, puno bolja alternativa nego se zamarati i tražiti aplikacije po netu. Imaš na 4shared.com. Upišeš Applanet, skineš na mobitel i probaš. Ak ti se sviđa, super, ak ne, nikom ništa.

15 godina
Hose Marinho 46 kaže...

*LINK UKLONJEN*

one and only

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 15:53 (scorpion667).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nemojte se ljutit...malo sam dosadan ali ne snalazim se bas u tome svemu i nije mi svejedno ako neszo zeznem....uglavnom instalirao sam applanet i radi mi ali me samo zanima dali ima nekakvog rizika sa tim applanetom u smislu da i radi veci promet ili bilo sta takvoga....i dali se moze koristiti/raditi normalno (paralelno) sa marketom?oprostite jojednom na glupim pitanjima ali samo ocu biti ziher.hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Ma može se paralelno sa marketom. Promet radi samo ako skidaš neku aplikaciju. Spoji se na wifi i skidaj koliko te volja.

Bit će!
16 godina
jurica_m kaže...

Bok! Odi na Market, pod Search upišešCroatia pa ideš prema dolje i tu nađešHRT Teletext (Ivica Sindicic). Osobno koristim ovu aplikaciju i ista je kao i Teletext na TV - u. Preporuka

Da, na tu sam aplikaciju i govorio. Ali nema je više, barem je ja ne mogu nači.

Možda nešto drugo za pračenje svih rezultata svih sportova??

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 15:45 (zabranjeniples).
15 godina
zabranjeniples kaže...
jurica_m kaže...

Da, na tu sam aplikaciju i govorio. Ali nema je više, barem je ja ne mogu nači.

Možda nešto drugo za pračenje svih rezultata svih sportova??

Kako ne možeš naći? Sad sam išao gledat na Market. Pod Search upiši HRT Teletext

16 godina
jurica_m kaže...

Kako ne možeš naći? Sad sam išao gledat na Market. Pod Search upiši HRT Teletext

Jel ti to tražiš preko marketa ili preko onog marketa za HR app-ove??

Ja na marketu nikako ne mogu nač. Koju god kombinaciju da upišem, HRT teleteksta mi nema.

Našao sam ga na onom HR marketu, ali kad kliknem na njega, jednostavno ga više nema za skinit.

Jednostavno, kod mene ta aplikacija na marketu ne postoji.

Daj nek još netko proba vidit jel je ima.

16 godina
Android borbeni komplet
Koji mob imas, verziju androida? Ja na desire sa 2.2 nasao na marketu bez problema...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...
Koji mob imas, verziju androida? Ja na desire sa 2.2 nasao na marketu bez problema...

wildfire 2.2

Zaista mi nije jasno {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 18:54 (zabranjeniples).
15 godina
Ne znam onda u cemu je problem. Probaj guglati ili u Market pod Search upisi Croatia pa probaj nesto slicno tamo naci.
16 godina
jurica_m kaže...
Ne znam onda u cemu je problem. Probaj guglati ili u Market pod Search upisi Croatia pa probaj nesto slicno tamo naci.

Probao sve, al jednostavno ne ide.

Probao i nači na netu, al jedino što nađem, je barcode.

Međutim, ni to ne pomaže.

16 godina
Android borbeni komplet
Može biti da aplilacija nije prilagođena za rezoluciju wildfire-a i zato ti je market ne prikazuje...
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

HTC Desire 2.2 here, također ne nalazi tu aplikaciju. (Applanet)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
17 godina

Što znači to here?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Što znači to here?

Znači da on ima 2.2 {#}

3D Designer
15 godina
neaktivan

Nemas ju na applanetu,kod mene ima na marketu.X10 2.1 custom rom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 19:48 (ivele).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice