A kad bi mogao doci taj source code?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda sutra, možda dogodine. Čeka se Google da ga pusti.
Vjerojatno kroz koji tjedan.
Jedva čekam :)
Što misliš, oće doć na Desire?
Na Galaxy S sam 100% siguran da će doć.
Jedva čekam :)
Što misliš, oće doć na Desire?
Na Galaxy S sam 100% siguran da će doć.
Ma oce i na Desire garant :D
ja koristim ovo, prije sam koristio vlingo, a speaktoit koristi vlingo ili google , ovisi kako se podesi.
a više mi se sviđa od vlinga jer je nekak, ne znam, ugodnija aplikacija, jer kod vlinga moram točno reći kaj hoću a ovdje donekle približno i već odgovara.
ako i dođe ne znam koje koristi od toga posto i ovi 2.1 - 3.0 portovi ne rade kako treba..a 4.0 ce valjda stekati do bola :) jedino ako google nije napravio neku ludu optimizaciju hehe.
hm, u biti mislim da je 4.0 samo za vece rezolucije pa tesko da ce to raditi na desire-u.
EDIT: gluposti pisem :)) zamjenio sam sense sa verzijom androida :D u tom slucaju tko zna, mozda ce i raditi android 4.0 na desireu ;)
ako i dođe ne znam koje koristi od toga posto i ovi 2.1 - 3.0 portovi ne rade kako treba..a 4.0 ce valjda stekati do bola :) jedino ako google nije napravio neku ludu optimizaciju hehe.
hm, u biti mislim da je 4.0 samo za vece rezolucije pa tesko da ce to raditi na desire-u.
wtf? uz odgovarajuci kernel to odlicno radi... ja nemam nekih problema sa stekanjem ni na senseu 2.1, 2.1+3.0, 3.5... a inace koristim MIUI koji je jos bolji po tom pitanju...
wtf? uz odgovarajuci kernel to odlicno radi... ja nemam nekih problema sa stekanjem ni na senseu 2.1, 2.1+3.0, 3.5... a inace koristim MIUI koji je jos bolji po tom pitanju...
stavio sam edit. ma imaju svi problema, ne rade sve stvari kako bi trebale. ima tu dosta laga s vremena na vrijeme, a sense 3.0 i 3.5 po developerima ne radi kako treba, ne znam kako tebi radi..ali ok... desire je napravljen za sense 1.9 maksimalno a ovo sve ostalo laga ma sto god tko rekao. ja sam na InsertCoinu i isto mi sve super radi..ali u biti lazem sam sebi jer nije tako.
stavio sam edit. ma imaju svi problema, ne rade sve stvari kako bi trebale. ima tu dosta laga s vremena na vrijeme, a sense 3.0 i 3.5 po developerima ne radi kako treba, ne znam kako tebi radi..ali ok... desire je napravljen za sense 1.9 maksimalno a ovo sve ostalo laga ma sto god tko rekao. ja sam na InsertCoinu i isto mi sve super radi..ali u biti lazem sam sebi jer nije tako.
RunnyMede V3 + gingercakes 0.8d radi sasvim fluidno... ali sam to samo par sati drzao, pa sam vratio na MIUI, jednostavno mi fale neke funkcije...
2.1 BravoS unofficial radi odlicno, prijatelj ga ima vec nekoliko mjeseci i uopce se ne mice sa njega.
2.1+3.0 InsertCoin mi je ocajan u STABLE verziji
3.0 Coolexe nisam probao
3.5 RunnyMede mi je odličan i fluidan, te sam jako zadovoljan njime, ali MIUI je MIUI.
RunnyMede V3 + gingercakes 0.8d radi sasvim fluidno... ali sam to samo par sati drzao, pa sam vratio na MIUI, jednostavno mi fale neke funkcije...
2.1 BravoS unofficial radi odlicno, prijatelj ga ima vec nekoliko mjeseci i uopce se ne mice sa njega.
2.1+3.0 InsertCoin mi je ocajan u STABLE verziji
3.0 Coolexe nisam probao
3.5 RunnyMede mi je odličan i fluidan, te sam jako zadovoljan njime, ali MIUI je MIUI.
a ja sam od tih probao samo insertcoin i vec sam jako dugo na njemu, jednostavno nemam bas ni vremena ni volje ici isprobavat. ali stalno pratim xda i tredove od tih rom-ova. i dosta je to jos nedorađeno..pogotovo zbog toga sto je sve rađeno za vece ekrane i rezolucije pa se mora sve smanjivati, i tu onda dolazi do problema i neoptimizacije.
a svi hvale IC da je kao najbrzi od svega navedenog..vidjet cemo, mislim da cu uskoro probati neki drugi ROM. bas me zanima taj MIUI pa mozda i to isprobam
Rečeno je da bi svi mobiteli koji pogone 2.3 trebali bez problema pogoniti 4.0.
Mislim da će doći i za Desire, nema brige oko toga (CyanogenMOD, MIUI). Od strane HTC-a? Teško, ali nadajte se.
Vidjet ćemo koliko će uspit HTC zasrat ubacit Sense u to.
Što se tiče glavnih developera, CM i MIUI ekipa čekaju source code.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
kako se zove program recimo kad te neko zove a u bučnijem si prostoru tipa kafic..club....da izolira samo tvoj glas a ostalo da se ne čuje toliko...čuo sam da to postoji
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
Apsolutno ista situacija je kod mene. MIUI + LP radi čuda.
Oni koji koriste, Dolphin Browser je updatean na 7.0 verziju
Oni koji koriste, Dolphin Browser je updatean na 7.0 verziju
https://market.android.com/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser
jos uvijek 6.2
For now Dolphin 7.0 is available exclusively from the GetJar app store. On October 23rd it should go live in the Android Market.
Nekako mi je brzi sad :D moram jos malo da testiram XD
For now Dolphin 7.0 is available exclusively from the GetJar app store. On October 23rd it should go live in the Android Market.
Nekako mi je brzi sad :D moram jos malo da testiram XD
još brži? uf,ionako je najbrži browser,bar meni,i nekako mi se najviše dopada,baš ću probati sad novu verziju.
Koje su sve razlike izmedu Dolphin minija i HD verzije?
a mene pak zanimaju razlike između Opere Mini i Opere Mobile :)
ne znam dal je bilo, eli evo https://market.android.com/details?id=mobi.SyndicateApps.ICSv2
E to znam, opera mini komprimira promet preko operinih servera i salje onda tebi. Konkretno, slike ce ti biti losije kvalitete, text itd.... kod texta se bas ne primjeti, a kod slika se dosta primjeti. To je sve zato da se smanji promet i ubrza pretraga kod mobilnog interneta.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Opera mini renderira stranice na Operinim serverima, pa ih takve gotove šalje na tvoj mob. Zbog toga u mini ne rade interaktivni elementi kao npr. Flash.
Mobile ima rendering engine ugrađen, dakle na mobitelu (zato je i toliko veća, usprkos identičnom sučelju)...tako da ti sam mobitel renderira web stranicu.
Vjerojatno je isti sistem i kod Dolphina, iako nisam koristio niti čitao ništa o njemu, pa ne mogu tvrditi..
U bigrafiji Stevea Jobsa koja bi trebala izać stoji da se zakleo kako će uništiti Android makar potrošio svaki dolar što ga Apple ima. 
http://www.bbc.co.uk/news/technology-15400984
Nego, Astro File Manager je dobio update na 3.0... Meni se ne sviđa kako sad izgleda :/
ne bi se čudio da kad ne bi umro,da bi ga androidaši ko libijci gadafija
Pogledajte ovu grafiku, na ovoj igri. Plačite. Kupite quad-core tablet. :D
U bigrafiji Stevea Jobsa koja bi trebala izać stoji da se zakleo kako će uništiti Android makar potrošio svaki dolar što ga Apple ima. 
http://www.bbc.co.uk/news/technology-15400984
Kolko ja vidim bio je spreman na "termonuklearni rat" LOL: http://news.techeye.net/hardware/steve-jobs-planned-thermonuclear-war-on-android#utm_source=thetecheye&utm_medium=twitter&utm_campaign=default