valjda novi nece imati probleme kao i stari :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
valjda novi nece imati probleme kao i stari :D
trebala bi bit novija serija jelda neznam ništa dok ne dobim :) trebalo bi sutra doć pa javim :)
došo je ali u staroj kutiji, sad moram istražit jel to tako ide ako ne tražim da mi novukutiju i sve novo pošalju
onda zgleda nisi dobio novi mobitel nego je tvoj popravljen...?
doduše ,prvo provjeri garantni list i vidi dal je novi list sa novo potvrđenom garancijom
nije mobitel jest novi bar tako izgleda, ali sve drugo je staro uključujući i garanciju poslao sam im upit vidjeću šta će reć :) nemam primjedbi na mobitel sve je bilo pod folijama i upakirano org samo je prodajni paket stari mob je novi bar po izgledu haha
jel mu radi wifi kako treba i ekran?
nije mobitel jest novi bar tako izgleda, ali sve drugo je staro uključujući i garanciju poslao sam im upit vidjeću šta će reć :) nemam primjedbi na mobitel sve je bilo pod folijama i upakirano org samo je prodajni paket stari mob je novi bar po izgledu haha
. , ? oči "peku" prilikom čitanja...
Ako si dobio novi mobitel ,trebala bi biti i nova garancija.
Provjeri da li se podudaraju IMEI brojevi sa kutije i moba...
kako da to provjerim gdje oneu pise imei, sve radi uredno :)
kako da to provjerim gdje oneu pise imei, sve radi uredno :)
prodajem svoj, vidi pod oglasima. nema onih sranja sa ekranom i wi-fijem.
znači imei je isti nagarantnom lisu od starog moba i na ovom "novom" mobu jel to znači da mi nisu dali novi mobitel neg popravili ovaj ili :)
znači imei je isti nagarantnom lisu od starog moba i na ovom "novom" mobu jel to znači da mi nisu dali novi mobitel neg popravili ovaj ili :)
ako je isti IMEI onda su ti popravili mob
Kažu da se prilikom zamjene mjenja mob a ne i prodajni paket
ne kuzim pa imei je serijski broj mobitela. KAko ce promjeniti serijski broj u mobitelu?
Ako su ti dali staru kutiju, onda je mobitel stari.
Nemoguće je da ti novi mobitel, stave u kutiju sa IMEI-om od starog mobitela i sa jamstvom (na kojem je opet stari IMEI) od starog mobitela.
U tom slučaju, nema nikakve logike da ti nanovo uvaže garanciju kad budeš nosio novi mobitel.
Ako su ti dali staru kutiju, onda je mobitel stari.
Nemoguće je da ti novi mobitel, stave u kutiju sa IMEI-om od starog mobitela i sa jamstvom (na kojem je opet stari IMEI) od starog mobitela.
U tom slučaju, nema nikakve logike da ti nanovo uvaže garanciju kad budeš nosio novi mobitel.
prema HTC-ovoj proceduri IMEI uređaja ostaje nepromijenjen, kao i serijski broj, tako odgovara original ladici sa ugraviranim IMEI-em i SN-om.
prema HTC-ovoj proceduri IMEI uređaja ostaje nepromijenjen, kao i serijski broj, tako odgovara original ladici sa ugraviranim IMEI-em i SN-om.
Ne razumijem!
Znači, dobiješ novi uređaj, na njemu je novi IMEI.
Na jamstvenom listu imaš drugačiji IMEI i na kutiji drugačiji IMEI.
Kako po toj logici vrijedi jamstvo?
Kako po toj logici možeš kasnije prodat mobitel ili utvrdit na mobitel nije ukrade i šta ja znam?
Dali je možda u jamstvu navedeno nešto nakon zamjene ili si dobio nekakvu potvrdu koja to objašnjava ili kako, jer zaista mi nije jasno.
Ja sam prilikom zamjena uvijek dobijao nove uređaja u svojim kutijama.
Ne razumijem!
Znači, dobiješ novi uređaj, na njemu je novi IMEI.
Na jamstvenom listu imaš drugačiji IMEI i na kutiji drugačiji IMEI.
Kako po toj logici vrijedi jamstvo?
Kako po toj logici možeš kasnije prodat mobitel ili utvrdit na mobitel nije ukrade i šta ja znam?
Dali je možda u jamstvu navedeno nešto nakon zamjene ili si dobio nekakvu potvrdu koja to objašnjava ili kako, jer zaista mi nije jasno.
Ja sam prilikom zamjena uvijek dobijao nove uređaja u svojim kutijama.
dobio sam novi mobitel tako bar piše koji ima isti imei i sn kao i stari te tako to odgovara jamstvu od starog, dobio sam potvrdu da je uređaj zamjenjen od servisa.. valjda promjene na tom novom ladicu iz starog i tako to onda odgovara taj imei i serijski broj tako su mi napisali ovo gore su oni napisali ne ja :)
ekipa koja imate one x
ajde molim vas pritisnite ga s lijeve i desne rubne strane, da li vam se prelijevaju boje kad pritisnete?
sad sam dobio info iz servisa da je to normalno?
hvala
kojeg sam god dosad probo jedno 4 - 5 komada od frendova po skoli i tako svima se preljevalo sad neznam ..
kojeg sam god dosad probo jedno 4 - 5 komada od frendova po skoli i tako svima se preljevalo sad neznam ..
jel kod tvog sad popravljenog ista stvar?
ma napisali su u servisu da su provjerili jos 2 mobitela i da je na svima tako pa ne znam da li da se svadjam ili ne
Kod moga nije bilo prelijevanja boja, a pošteno sam ga ispritiskao i isprovjeravao..
Pa bilo je rasprave i ovdje i okolo, da se radi o uređajima sa manom.
Kod moga nije bilo prelijevanja boja, a pošteno sam ga ispritiskao i isprovjeravao..
Pa bilo je rasprave i ovdje i okolo, da se radi o uređajima sa manom.
Ma sve 5 za prelijevanje boja, kod mene je problem što kad stisnem s lijevog ruba mobitela sve ok a kad pritisnem s desne strane mobitela (ekrana) onda se kao skuzi da staklo dira display (kao prelijevanje)
e sad napisali su u servisu da su usporedili sa 2 mobitela i da je kod njih ista stvar
dakle, ne da se prelijevaju boje ovako bez pritiskanja ili da ima žutu mrlju
Ma sve 5 za prelijevanje boja, kod mene je problem što kad stisnem s lijevog ruba mobitela sve ok a kad pritisnem s desne strane mobitela (ekrana) onda se kao skuzi da staklo dira display (kao prelijevanje)
e sad napisali su u servisu da su usporedili sa 2 mobitela i da je kod njih ista stvar
dakle, ne da se prelijevaju boje ovako bez pritiskanja ili da ima žutu mrlju
Iskreno, nije da te baš razumijem.
Jeli se prelijavaju boje ili ne, bez obzira gdje stisneš?
Ja gdje god sam stiskao po svome, boje i ekran su bili bez greške.
Najbolje bi bilo da snimiš kakav video, pa da ga staviš ovdje.
Jer nisam baš siguran o čemu se radi.
Ako ja dobro primjetim, kao da se na pritisak, boje malo izmiješaju (na rubu)?
Na žalost, više nemam OneX, ali pamtim da sam ga dobro ispritiskao prilikom korištenja, baš radi navedenih stvari.
I moram priznat, nisam primjetio nikakve slične stvari na svome.
ja isto mislim da je ta pojava normala kao ovdje u video. Imao sam prije one x lg optimus i imao je istu stavar a radio sam i na jos nekim mobitelima kojima se to pojavljivalo. Pojavljuje se ako se bas jako stiska. Kod normalnog rada nikad mi se nije pojavilo
Pojavljuje se ako se bas jako stiska.
Ne znam što bi to značilo, ''ako se baš jako stiska'' ?
Nisam sad pritiskao ko sivonja i probijao prstom kroz ekran.
Ali normalnim ili malo jačim pritiskom (čisto radi probe, dali se prelijevaju boje), nisam ništa primjetio.
.
Ma glupost, na ostalim mobitelima se ne dogada to.
Stavio sam ViperX rom na svoj One X danas i fenomenalno, gro opcija i svega, bas ko novi uredaj, baterija dobra isto, sve zakon.
Mislim da cu jos dugo ostat na One X.