HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 468.161
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
16 godina
neaktivan
Re: HTC 8S

Mislim da nije do Vibera, nego do tebe. U postavkama se može uključit zumiranje ekrana, ala Magnifier na PC-u.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

evo ja sam relativno nov na ovom forumu,imam isti problem,ne očitava mi sd karticu,molio bih nekoga da li zna nešto o tome...

hvala...

16 godina
neaktivan

Amo ovako, vama kojima ne čita microSD, lijepo napišite koja je, te jel radi na nekom drugom uređaju. Možda bude kakva poveznica.

Ja koristim 2:

Kingston 16GB microSD class 4

Samsung 32GB microSD class 10

Obje rade bez problema. Stavljane i vađene bez gašenja uređaja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
poz...šta se tiče fejsa na ovom phone-u,ja sam instalirao facebook viewer app i puno je bolji i pregledniji i chat radi...sve je ok...

no mene muči drugi problem,ne prepoznaje mi sd karticu,probao sam ih nekoliko,zna li netko šta o tome?
12 godina
neaktivan

ne znam koja je,ne piše na njoj ništa osim količine prostora i micro sd,ali radila mi je u nokiji prije,radi u samsung galaxi 3 mini...

danas sam otišo u vip, tamo je stavio novu, zapakiranu,i nije ju prepoznao...

17 godina
neaktivan
HTC 8S - uočeni problemi

1. HTC 8S ne čita SD kartice.

Točno, postoji problem na pojedinačnim primjercima uređaja nikakvi trikovi ne pomažu. Kupio sam dva telefona, jedan guta sve (Kingston, A.Data, SanDisk, no-name), drugi niti jednu. Donio sam telefon u Vip, nakon par dana se telefon vratio. Dijagnoza? Službeno, telefon nisu otvarali, samo su ponovno napravili instalaciju OS-a.

Ok, sve 5, ali je pain in the ass ponovno instalirati sve aplikacije. Iako radi backup app-ova i postavki na SkyDrive, windowsphone.com samo kaže koje su aplikacije prije bile instalirane, i eventualno na hyperlinku omogući ponovno pokretanje downloada i instalacije aplikacije remote na telefon. Ako to ne ide, slijedi jedino ručna instalacija.

2. HTC 8S (a vjerojatno ipak WP8) ne voli velika slova u sms porukama.

Je li netko grammar freak poput mene pa kad piše sms-ove koristi i interpunkcije i početna velika slova? Uglavnom, na netu sam pronašao dokumentirano da je uočen WP8 bug koji se, ukratko, svodi na to da ako sms poruka sadrži makar i jedno veliko slovo, automatski sms od 160 znakova lomi na dva od 80, pa potom svaki slijedeći na 70, itd.

3. Random aktivacija ekrana u sleep modeu

Sad je to već postala učestala situacija na oba telefona. Svodi se na to da se u stanju mirovanja ekran sam upali, potom ode u fade out, pa se nakon par sekundi opet upali i tako se vrti u krug dok se telefon ne restarta. Nikakvo otključavanje, zaključavanje, i druge kemije ne pomažu.

Sve u svemu, telefon odaje vrlo pozitivan dojam u smislu brzine rada, izdržljivosti baterije (WLAN uključen i u stanby-u, 3G aktivan, Skype u backgroundu), i definitivno u pogledu dizajna koji mi je apsolutno po guštu.

S druge strane, WP8 i dalje je nedorečen i nedovršen. Primjerice, unutar OS-a ne postoji nikakav način da se prati promet po data protokolima, vrijeme razgovora (ukupno, in/out), i slično. Ali je tragično da niti na Marketplace-u nema odgovarajuće aplikacije. Ukratko, data management = 0. Kako vidim, korisnici za takvim stvarima plaču još od WP7, što govori o tome da MS jednostavno ne prati potrebe korisnika.

Think.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Zamijeni onda uređaj na garanciju.

@ChrisB

2. To se još odnosi samo na pojedina slova, ne sva koliko sam primjetio, al iritira i mene to.

3. Ja nemam tog problema. Nikada mi se tako nešto nije dogodilo, a uređaj imam skoro 2 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 21:20 (Mitsuoka).
12 godina
neaktivan
Re: HTC 8S - uočeni problemi
znači ne moram tražiti novi uređaj,neće se to ponavljati kasnije...ili da tražim novi?

btw,hvala na odgovorima :D
17 godina
neaktivan
Re: HTC 8S - uočeni problemi

U mojem slučaju je reinstall riješio problem. Zbilja nikakvih problema nakon toga, jer sam ubacio nekoliko različitih brandova i kapaciteta, i svi rade bez problema. Sada je unutra mali Kingston 16 GB i fercera bez problema. Zato nekako mislim da je problem isključivo softverske naravi.

Think.
17 godina
neaktivan

@ Mitsuoka

Moram priznati da nisam uočio nikakvo, uvjetno rečeno, pravilo oko tog rezanja poruka. Ali sasvim moguće jest da postoji. U svakom slučaju, prilično iritantan bug. Istina, tarifa uključuje unlimited sms pa me ne brine, ali je onoj drugoj strani (primatelju) ponekad glupavo gledati kako se neki duži sms učitava i reloada kako dolaze dijelovi poruke. :-)))

A propos sms-a, moram priznati da mi ono odvajanje delivery reporta od same poruke samo po sebi predstavlja loše rješenje, a k tome i ne znaš za koju poruku je report došao, već samo govori o tome na koji broj je poruka poslana.

Mene osobno ipak puno više smeta nemogućnost data usage managementa/monitoringa. Jest da je flat, ali i taj flat je "flat". Želio bih znati kada ću ispucati paket full speed 3G-a prije nego će mi Skype postati ovisan o WLAN-u.

Think.
16 godina
neaktivan

Eto, koliko ovisi od osobe do osobe. Mene niti jedan taj bug ne pogađa, osim poruka kako kad, ali ih toliko rijetko pišem da zaboravim na to. Delivery report nikad nisam koristio, kao i data management... jedino sam na Android phoneu istalirao Moj Vip aplikaciju, koja radi sličnu stvar, za moj broj.

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Meni nije radila od tdk 8 gb class 4 , kupio od silicon power 8 gb class 10 i sve radi. A dok sam pitao nazvali ste me trolom i slicnim nazivima, eto sad vidite da i drugi imaju istih problema!

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tvoj problem se ne očituje kao njegov i to nije isti problem ako ti druga kartica radi...

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pricas gluposti jer je isti problem i kod njega i kod mene.

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde objasni mi kako je isti problem ako tebi radi microSD?

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Jedno pitanje. 

Dali itko ima poteškoća sa zvukom u toku poziva na HTC 8S žutom?

Ja sugovornika čujem isprekidano dok on mene čuje dobro. Prekida i na zvučniku i normalno

Uopće nema kontinuiteta u pozivu, sugovornika prekida, slova se gube itd.

Probao sam i na 2G i na 3G, s aktivnom vezom na netu i bez nje. Probao sam čak i mijenjati  kako držim mob ali bez pomoći. Probao sam i s različitim SIM karticama. 

Da nisam nagluh potvrđuje da mi je ovo treći HTC 8S koji ima istu poteškoću (dvije zamjene odobrene od servisa bez obrazloženja o čemu je riječ).

Više sam lud jer samo želim ispravan mob.
Nisam našao ništa na netu o toj poteškoći. 

Sutra planiram zvati HTC Hrvatsku i MMM Agram servis pa u trgovinu ponovo. 

Samo me zanima dali itko ima takvih poteškoća???? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 21:58 (Medved).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel se jos ikome pojavljuju mrtvi pixeli uz desni rub ekrana. U mene ih ima poprilicno, dali da ga nosim na servis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
glupikonj kaže...

Jel se jos ikome pojavljuju mrtvi pixeli uz desni rub ekrana. U mene ih ima poprilicno, dali da ga nosim na servis?

Kod mene nema

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel postoji neka aplikacija za otključavanje WiFi-ja?

0 1 hvala 0
14 godina
alpe1 kaže...

da,ak kupis onu bez oglasa,mozes i hakat pentagon

16 godina
neaktivan
glupikonj kaže...

Nemam na 8S al sam imao na SLCD Desireu pred 2 godine i nosio sam, zamijene ti uređaj.

14 godina
neaktivan
HTC 8S

Imam mobitel mjesec dana i nikad nista do sad...zmrznuo se i ne mogu ga ni zgasit ni nista...samo gore tipke dole i to je to...ima kakav trik da se resetira, kad vec ne mozemo vadit bateriju?? :((

0 0 hvala 0
16 godina
locerko kaže...

Imam mobitel mjesec dana i nikad nista do sad...zmrznuo se i ne mogu ga ni zgasit ni nista...samo gore tipke dole i to je to...ima kakav trik da se resetira, kad vec ne mozemo vadit bateriju?? :((

ajd probaj izvadit ovaj poklopac di se stavlja mem kartica i sim, izvadi i onda cekaj, trebao bi se upalit, poslije vrati natrag...

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
Jesam i nista se nije dogodilo...uspio sam drzeci power i dolje neko vrijeme...onda se restirao... :)
Hvala svejedno 
DommY kaže...
locerko kaže...

ajd probaj izvadit ovaj poklopac di se stavlja mem kartica i sim, izvadi i onda cekaj, trebao bi se upalit, poslije vrati natrag...

13 godina
HTC 8S

prodaje li tko htc 8s? nudim ipod touch 2g 8gb i 1100 kn

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
alpe1 kaže...

Jel zna netko? Jel postoji to uopće?

14 godina
neaktivan
HTC 8S

Posalo sam si neki adobe reader file putem bluetootha i sad ga ne mogu nac na mobu, gdje on sprema to sto dobije?' hvala

I koja je app najbolje za adobe reader?

zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
locerko kaže...

Posalo sam si neki adobe reader file putem bluetootha i sad ga ne mogu nac na mobu, gdje on sprema to sto dobije?' hvala

zahvaljujem

imaš samo jedan app za pdf i to pdf reader. kad ga pokreneš on bi ti sam trebao naći sve pdf fajle koje imaš u telefonu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
neaktivan
skank666 kaže...
locerko kaže...

zahvaljujem

imaš samo jedan app za pdf i to pdf reader. kad ga pokreneš on bi ti sam trebao naći sve pdf fajle koje imaš u telefonu

To bi bilo super, al pdf reader ucitava fajle samo sa skydrivea

16 godina
odjavljen

i sa neta

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice