Wordpress - pomoć

poruka: 4
|
čitano: 1.484
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Wordpress - pomoć

Treba mi pomoć kako maknuti ovo što mi se nalazi iza komentara. Početnik sam u wordpressu i ne snalazim se baš najbolje. Tema je suffusion Zahvaljujem.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite="">  <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 22:51 (kroki).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wordpress - pomoć

Uđi u folder teme koju želiš promjeniti, wp-content/themes/tvoja_tema! Tamo bi trebao naci datoteku comments.php, otvori je i nađi u skrpiti comment_form() funckiju (probaj sa ctrl + F). I taj comment_form() zamjeni sa novim comment_form(array('comment_notes_after'=>''));.

Javi ako si uspio, jer svaka tema se razlikuje! Ovako je najlakše i najbrže. Pozz

E da, ovak se radi ako tema koristi wordpress3.X comment_form funckiju, vidi pa javi....

www.lukasavic.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 9:49 (no.quarter1).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Wordpress - pomoć

Napravio sam kako si rekao.

ovo se nije pojavilo ali sam na tom mjestu dobio ovo:

Parse error: parse error in C:\xampplite\htdocs\wordpress\wp-content\themes\suffusion\comments.php on line 41

15 godina
neaktivan
RE: Wordpress - pomoć

Najvjerojatnije si zaboravio zatvoriti zagradu ili staviti toču zarez(;) na kraju.  Pregledaj si to na 41. liniji koda

www.lukasavic.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice