Web dizajn - posudba texta za stranicu

poruka: 10
|
čitano: 1.647
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me da li se slobodno uzme text iz npr. nekog časopisa i stavi na neki web sajt ?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Web dizajn - posudba texta za stranicu

Ne. Moraš kontaktirati taj časopis, zatražiti dozvolu i ako dozvole staviti na web stranicu pod njihovim uvjetima i da navedeš izvor.

www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
16 godina
neaktivan

Jako teško da bi ti dali osim ako je taj dio teksta star 5-6 mj. pa im tekst nema neku vrjednost...časopis košta zbog sadržaja, tko bi ti dao tekst od kojeg zarađuje. Sadržaj je kralj budi orginalan!

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li mogu napravit stranicu o nekom bendu iako oni imaju svoju stranicu, znači da stavim neke slike s neta gore, neku biografiju napišem, navedem diskografiju i sl. ?

15 godina
gamecoder kaže...

Da li mogu napravit stranicu o nekom bendu iako oni imaju svoju stranicu, znači da stavim neke slike s neta gore, neku biografiju napišem, navedem diskografiju i sl. ?

Mislim da možeš jer fanovi stalno prave stranice o popularnim ljudima. Npr. ima preko 10 stranica o glumcu Robertu Pattisonu.

Razmišljaj ovako: Kad ti napraviš stranicu ti promoviraš taj bend besplatno.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
16 godina
neaktivan

aha. cool :D

16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
gamecoder kaže...

Mislim da možeš jer fanovi stalno prave stranice o popularnim ljudima. Npr. ima preko 10 stranica o glumcu Robertu Pattisonu.

Razmišljaj ovako: Kad ti napraviš stranicu ti promoviraš taj bend besplatno.

znači slike sa drugih sajtova mogu slobodno stavit na svoj ?

16 godina
neaktivan
Možeš,al bilo bi lijepo da u opisu ipak staviš pravog vlasnika slike.
16 godina
neaktivan
crowap kaže...
Možeš,al bilo bi lijepo da u opisu ipak staviš pravog vlasnika slike.

što ako radim galeriju slika koja će se sastojat od downloadanih slika. jel trebam za svaku navest odakle je skinuta ?

14 godina
neaktivan

Možeš staviti slike ako ti daju autorska prava ista stvar ti je kao i sa textom, u principu niko te vjerovatno nebu maltretiro ako navedeš odakle su slike i ćije su. Meni se poznanik bio fino iskeširo za to, doše oni su neš drugo radili sa slikom.

Najbolje bi bilo to kaj ti treba da sam osobno uslikaš fotičem i da imaš to ko dokaz da su tvoje slike onda te niko nebu maltretiro

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 9:54 (NoorMomento).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice