Zanima me da li se slobodno uzme text iz npr. nekog časopisa i stavi na neki web sajt ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne. Moraš kontaktirati taj časopis, zatražiti dozvolu i ako dozvole staviti na web stranicu pod njihovim uvjetima i da navedeš izvor.
Jako teško da bi ti dali osim ako je taj dio teksta star 5-6 mj. pa im tekst nema neku vrjednost...časopis košta zbog sadržaja, tko bi ti dao tekst od kojeg zarađuje. Sadržaj je kralj budi orginalan!
Da li mogu napravit stranicu o nekom bendu iako oni imaju svoju stranicu, znači da stavim neke slike s neta gore, neku biografiju napišem, navedem diskografiju i sl. ?
Da li mogu napravit stranicu o nekom bendu iako oni imaju svoju stranicu, znači da stavim neke slike s neta gore, neku biografiju napišem, navedem diskografiju i sl. ?
Mislim da možeš jer fanovi stalno prave stranice o popularnim ljudima. Npr. ima preko 10 stranica o glumcu Robertu Pattisonu.
Razmišljaj ovako: Kad ti napraviš stranicu ti promoviraš taj bend besplatno.
aha. cool :D
Mislim da možeš jer fanovi stalno prave stranice o popularnim ljudima. Npr. ima preko 10 stranica o glumcu Robertu Pattisonu.
Razmišljaj ovako: Kad ti napraviš stranicu ti promoviraš taj bend besplatno.
znači slike sa drugih sajtova mogu slobodno stavit na svoj ?
što ako radim galeriju slika koja će se sastojat od downloadanih slika. jel trebam za svaku navest odakle je skinuta ?
Možeš staviti slike ako ti daju autorska prava ista stvar ti je kao i sa textom, u principu niko te vjerovatno nebu maltretiro ako navedeš odakle su slike i ćije su. Meni se poznanik bio fino iskeširo za to, doše oni su neš drugo radili sa slikom.
Najbolje bi bilo to kaj ti treba da sam osobno uslikaš fotičem i da imaš to ko dokaz da su tvoje slike onda te niko nebu maltretiro