Profesionalna izrada web dizajna

poruka: 13
|
čitano: 3.471
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Izrađujem poslovne i osobne stranice raznih formata (html, php, javascript,cms, itd).Stranice izrađujem prema vašem predlošku.Uz izradu potpuno novih web stranica, vršim izmjene i ažuriranja/nadogradnju već postojećih web stranica.Uz to, vršim kompletnu instalaciju/upload stranica, kreiram e-mail adresu na vašoj domeni,te prijaavljujemo vaše web stranice u domače i internacionalne Internet tražilice i web imenike

Cijeloukupna SEO optimizacija sajta za bolje rangiranje na pretraživačima!!!

E-mail:web_dizajner@live.com

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

zakaj nisi stavio link na portfolio?

tomo007.net63.net BUG tečaj

2 0 hvala 0
14 godina

Prije ću uzeti od nekog tko je stavio svoj portfolio, ali i od nekog tko ima kvalitetan portfolio nego od lika koji uleti ovako i nudi "profesionalan" Web dizajn... Stavi ti svoj portfolio pa ćemo mi procijeniti je li to profesionalno ili ne... I da, kolika je cijena tog dizajna?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 15:33 (david7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Profesionalna izrada web dizajna

HTML, PHP, Javascript i CMS nisu formati. Posao dizajnera je da napravi predložak, a ne klijenta. Piše se domaće.

Ovim postom si pokazao da neznaš osnovnu terminologiju web dizajna, a ni hrvatski ti baš ne leži. Nisi ni stavio link na svoj portfolio. Iz toga možemo zaključiti ili da nemaš portfolio ili da neznaš kako se radi SEO (jer da znaš kako na seo utječe broj linkova na tvoju stranicu, stavio bi link na svoj portfolio).

14 godina
neaktivan

Tip je fejk na kilometar

Uzasno me smeta ku*vanje riječi "dizajner" i "dizajn",

pa kakav je to blesavi način...

web_dizajn@live.com

Nemaš ime i prezime? Web profesionalac bez svoje domene?

Bez portfolia ? Razbacujemo se s riječi "profesionalno"?

Dosta mi je toga da svatko tko skine krekanu verziju CS

paketa postaje "web profesionalac" "profi grafički dizajner" itd.

Kupio sam stetoskop - da li sam sada doktor?

Kupio sam ploču za crtanje, zovite me gospon arhitekt.

Ovakvi tipsoni ruše cijene i zagađuju web generičkim templejtovima,

dosta je toga, struka treba zaštitu !

Nudim usluge iz građanskog prava, parnica, rimskog prava

i zaštite eksternih hard diskova. Javite mi se na

odvjetnik_freelance@hotmail.com

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Drž' se škole. Nema kruha u tom, a još i "prema vašem predlošku" mislim ono...

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Isto tako me nervira kad mi dođe novopečeni developer i sad on tu kao on zna sve "codove", ima super "theme" i sl... Ovakvih tema je već bilo, ali kada mu se netko javi na forumu, odjednom ga nema... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se isto bavim izradom stranica, imam dosta stranih klijenata. Skupio sam ih vecinom sa par poznatih foruma tako da samo imam njih za referencu.

Imam portfolio ali ga ne bi postavljao ovdje na forum, jer na isti nacin mogu ostati bez novih klijenata.

Da sam zelio dodatno zaraditi, pretpostavljam da bi postavio slican post ovdje na forumu (iako imam stranicu sa portfoliom, ili bi mogao prosljediti par linkova koje sa stranicama koje sam uradio). Naravno dosta su mi manje sanse da ce mi se neko javiti, ali ne bih da riskiram posto dosta vise zaradjujem sa tim klijentima nego sto bi zaradio ovdje da mi se neko javi. 

Ne znam kakav je ovaj pokretac teme, ali eto da vidite da ne mora biti tako sve "crno". 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 10:12 (shiljak).
13 godina

prodajem drva -metar po dogovoru

drvosjeca-stevo@hotmail.com

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

kao prvo mislim da je fulao gdje će staviti oglas... Jedino ak je računao da će ga netko tko već ima klijente uzet kao dodatnu radnu snagu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shiljak kaže...

Ja se isto bavim izradom stranica, imam dosta stranih klijenata. Skupio sam ih vecinom sa par poznatih foruma tako da samo imam njih za referencu.

Imam portfolio ali ga ne bi postavljao ovdje na forum, jer na isti nacin mogu ostati bez novih klijenata.

Da sam zelio dodatno zaraditi, pretpostavljam da bi postavio slican post ovdje na forumu (iako imam stranicu sa portfoliom, ili bi mogao prosljediti par linkova koje sa stranicama koje sam uradio). Naravno dosta su mi manje sanse da ce mi se neko javiti, ali ne bih da riskiram posto dosta vise zaradjujem sa tim klijentima nego sto bi zaradio ovdje da mi se neko javi. 

Ne znam kakav je ovaj pokretac teme, ali eto da vidite da ne mora biti tako sve "crno". 

e a na tim forumima si kako privukao te tvoje klijente?

možda riječima "ja sam web designer,treba netko web stranicu"?

vezano za bold: imaš ga,ali ga se bojiš tu staviti da te netko ne popljuje,a ljudi koji bi htjeli da im netko izradi web stranicu ne stave na black listu.

tomo007.net63.net BUG tečaj
14 godina
neaktivan

Dobro Tomo pita... o čemu se radi shiljak?

Kako bi izgubio potencijalne klijente da staviš link na portfolio?

Tko će uopće pristati da mu radiš sajt bez da vidi tvoje radove?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne kazem ja da ne treba pokazati, naravno da treba. Ali se ne mora svima sada na bug.hr forumu pokazati, i onima kojim treba i onima kojim ne treba :) 

Onome kome treba sigurno ce se javiti na pm za vise detalja, jel tako? :) Link i druge stvari naravno da su plus, ali mozda neko iz nekih drugih razloga nece da postavi.

Evo recimo da je ovaj "Dizajner" proslijedio link od stranice. Ja odem tamo i vidim par stranica, vrlo dobrih. Uneses link u google i nadjes da je su mu skoro svi klijenti sa "bug.hr" foruma, pa se onda ja tamo registrujem i pocnem "spamat" :) Naravo ovo je samo jedan od primjera.

Drugi moze biti da ja imam firmu, i sad ne bi da postavljam od firme link na forum,  bar na pm bi bilo bolje :D

To "neznje" je valjda i prednos drugog nekad. Recimo facebook page stranice kada vidis neku tipa "lajkuj stranicu i 1000$ na farmville dobijes". Ovi ce neki lajkati da "dobiju", drugi znaju da je to fake pa ne znaju sto ce im onda takva fan page stranica - misle da je glupost neka, a ovaj sto je napravio facebook page stranicu prodaje na kraju facebook profile za npr 50$ jer ima 10.000 lajkova na toj facebook stranici:D

Mislim da sam malo u offtopic otisao, ali nadam se da je jasno sada sta sam zelio da kazem. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 23:12 (shiljak).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice