Prodajem unikatan dizajn za firme

poruka: 5
|
čitano: 1.411
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pozdrav, kao što naslov kaže prodajem unikatni dizajn namijenjen firmama.

Dizajn je napravljen u fireworks-u (png), možete ga dobiti i kao .psd (jedino što kod exportanja u .psd layeri neće biti organizirani u foldere).

Po potrebi, mogu dizajn customizirati zainteresiranim pojedincima, a i napraviti html+css od dizajna.

Ako netko koristi ExpressionEngine, mogu implementirati dizajn u EE.

Molim ponude na PM. Hvala!

Preview http://i47.tinypic.com/im5r8j.png

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Reci mi ovako koliko bi ti otprilike uzeo za ovo? Sad malo na primjedbe. S obzirom na to da je preložak nov (pretpostavljam), mogao si bar ubaciti novi Twitterov logo. Stock photo sa watermarkom, veliki no-no. Refleksija na logotipu ti izlazi izvan plavog dijela. Font se baš i ne uklapa, ali to i nije toliki problem. Ima još sitnica, ali ovo je ono osnovno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prodajem unikatan dizajn za firme
Poštene kritike moram priznat, refleksija je samo pitanje stavljanja maske koju sam zaboravio i nisam primjetio, logo-e dolje sam stavio da pašu uz cijelokupni dizajn, to što twitterov logo nije skroz nov nije toliko bitno, jer ljudi će ipak znati da je to twitter. Stock photo, čista lijenost, naravno da će biti zamijenjena pravom fotkom ovisno o tome što treba firmi koja želi takav dizajn. Font se neuklapa savršeno, ali nebih procijenio da mi je loš odabir, htio sam nešto drugačije koristiti i mislim da mi nije loše ispalo.

Ali, eto hvala na kritikama.
14 godina
neaktivan

Sve stoji za font, nije dobar, ali nije ni loš. Pogledaj ovaj i ovaj. Siguran sam da bi se ti bolje uklopili od ovoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hmmm, exo mi je jako sličan titillium-u, koji ima hrvatske znakove, neznam za exo jel ima, a pontano sans mi je više nekako za minimalističke stranice.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice